Dnevni arhivi: 18. veljače 2014.

1049. MAJKA SPASENJA: OVO JE VRIJEME KADA ĆE DUŠE MORATI PODNIJETI BOL ČISTILIŠTA NA ZEMLJI

1049. MAJKA SPASENJA: OVO JE VRIJEME KADA ĆE DUŠE MORATI PODNIJETI BOL ČISTILIŠTA NA ZEMLJI

Četvrtak, 13. veljače 2014., 13:43h

 

Moje drago dijete, zašto se brineš zbog poteškoća s kojima se moraš suočavati u ovoj Misiji svakoga dana? Zar ne znaš da Sva Moć leži u Rukama Moga Oca, Boga Svevišnjega?

Kada čovječanstvo podnosi konačno čišćenje, možda neće biti ugodno, ali bez njega duše neće biti pročišćene. Ovo je vrijeme kada će duše morati podnijeti bol Čistilišta na Zemlji. Jedino oni koji su pročišćeni i s čistim dušama mogu ući u Novi Raj koji jest Kraljevstvo Božje. Zato umjesto da se bojite, Ja nalažem svima vama da prihvatite Božje Posredovanje u svijetu. Pomirite se s onime što mora biti, što se mora dogoditi i s kojim god radnjama treba da sve vas zaštite od zloće i nepravdi, koje će ljudskom rodu nanijeti oni čija je jedina privrženost samima sebi i onima koji su sotonini zastupnici.

Želja Moga Sina je najprije ujediniti sve one nevine duše koje ne vjeruju u Boga. Moj Sin zna da će Mu se oni koji ljube Boga, ali koji Ga ne prihvaćaju, obratiti s vremenom. On ima pouzdanje u one koji Ga uistinu ljube, ali koji odbijaju Njegovo Posredovanje preko ovih Božjih Poruka, jer i oni će također dotrčati k Njemu. Oni koji Ga ne poznaju i oni koji odbijaju prihvatiti Tko On Jest, su ti zbog kojih On najviše brine. Stoga uvijek zapamtite da će te izgubljene duše biti prve duše za kojima Moj Sin najviše čezne. To su ljudi koji Mu najviše nanose bol; koji Mu uzrokuju strašnu bol i patnju i koji su bili uzrok Njegovih Krvavih Suza, kada je trpio Muku u Vrtu.

Kazne su poslane, ne samo kao ukor za grijehe čovječanstva, već kao sredstvo urazumljivanja čovječanstva i da bi ga dovele na koljena u poniznosti. Kada je čovjek očišćen od svoje oholosti, svoga vjerovanja u vlastitu veličinu i pogrješnog vjerovanja da je njegova moć veća od Božje, onda jedino kroz takvo pročišćenje on može postati dostojnim da stane pred Boga.

Osoba koja je u smrtnom grijehu i koja odbija pokazati pokajanje nikada neće moći izdržati bol Božjega Svjetla. Zato, Djelo je Milosrđa što Bog posreduje zato da bi pripremio tu dušu, kako bi i ona imala udjela u Slavi Božjoj. Zbog Božje Ljubavi i Njegove Darežljivosti, On će dopustiti da se dogode ova teška vremena, koja su već započela. Ne samo zato što želi kazniti Svoju djecu zbog njihove zloće, već da bi osigurao da su dostojna Vječnoga Života.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

 

 

1048. ONI SE RAZMEĆU PRAZNIM RIJEČIMA O ZNAČENJU MOGA DRUGOG DOLASKA

1048. ONI SE RAZMEĆU PRAZNIM RIJEČIMA O ZNAČENJU MOGA DRUGOG DOLASKA

Srijeda, 12. veljače 2014., 23:00h

 

Moja predraga kćeri, koliko dugo je čovjek mislio da ću Ja čekati prije nego mu se ponovno obratim prije Moga Drugoga Dolaska? Je li mislio da ću to učiniti godinu dana prije? Mjesec prije? Tjedan prije? Ili je vjerovao da ga neću uopće upozoriti?

Prije Moga Rođenja, svijetu je obećan Mesija. Moj Otac je govorio preko proroka, da bi čovječanstvu bila dana nada, mudrost i Milost da prihvati Riječ Božju, kako bi bili spremni za Moj dolazak. Jesu li oni slušali? Mnogi jesu i pripremili su se za Moje Vrijeme. Nažalost, kada Sam se Rodio nisu bili spremni. Zatim im je Ivan Krstitelj dao Riječ i upozorio ih da se pripreme. Jesu li bili spremni? Ne, jer mu nisu vjerovali. A ipak su mnogi bili spašeni, jer Sam ih Ja Mojom Smrću na Križu, uzrokovanom njihovim odbijanjem Mene, otkupio u Očima Moga Oca.

Toliki mnogi su se borili protiv Moje Misije tada, a ipak su Me slijedili toliki mnogi. Sada se svijet ponovno priprema zbog Ljubavi Moga Oca prema svoj Njegovoj djeci. Ovoga puta biti će još teže. Unatoč njihovoj spoznaji Mene, oni će i dalje odbijati prihvatiti da Bog posreduje i priprema ih preko Njegovoga proroka. Što se dalje udaljavaju od Boga, manje znaju o Mome Obećanju. Oni se razmeću praznim riječima o značenju Moga Drugog Dolaska, jer mnogi od njih, doista, uopće ništa ne znaju o njemu.

Ovoga puta oni će biti ostavljeni s malo mogućnosti osim da vide znakove, kojima će morati svjedočiti, jer Ja ću otkriti sve. Kada Ja kažem da će se nešto dogoditi i kada se dogodi, oni će i dalje nijekati da je proročanstvo došlo od Riječi izgovorenih s Mojih Usana. Kada budu vidjeli da se Zemlja izvrće, trese i druge kazne kako se izlijevaju na njih, oni će i dalje dokazivati da postoji znanstveni razlog za to.

Kada veliko otpadništvo obuzme svijet i slomi Kršćanstvo, u korist poganstva, hoće li reći da je to dobra stvar? Odgovor je da. Stoga, dok Moju Prisutnost toliki mnogi sve manje poštuju, kakvu šansu ima svijet protiv sotone? Zbog toga vas Moj Otac sada priprema, jer On nikada ne odustaje kada priprema Svoju djecu za Svoje Veliko Milosrđe.

Pripremanje čovječanstva će se nastaviti i svijetu će biti dana Istina zato da bi se spasilo čovjeka od konačnog uništenja. Moje Vrijeme je blizu i cijelo čovječanstvo mora izdvojiti vrijeme potrebno da pripremi svoje duše. Vrijeme nikada ne smije biti potraćeno kada se pripremate dočekati Mene. Vi nikada ne smijete odbaciti Riječ koja je dana proroku Božjem. Ako to učinite, šamarate Mene, vašeg Isusa, u Lice.

 

Vaš ljubljeni Spasitelj

Isus Krist