Mjesečni arhivi: ožujak 2014.

1083. ONI SU MOJI. JA SAM NJIHOV. TO ĆE UVIJEK BITI TAKO. JA IH LJUBIM SVE. TAKO JE JEDNOSTAVNO

1083. ONI SU MOJI. JA SAM NJIHOV. TO ĆE UVIJEK BITI TAKO. JA IH LJUBIM SVE. TAKO JE JEDNOSTAVNO

Srijeda, 26. ožujka 2014., 14:52h

 

Moja predraga kćeri, Ja pozivam sve Moje sljedbenike, diljem svijeta, da se sjedine kao jedan u Meni, da bi molili za duše onih koji su se odvojili od Mene. Ja osobito pozivam Moje Križarske Molitvene Zajednice posvuda i sve one koji su odgovorili na Moj Poziv, preko Knjige Istine, da ljubite jedni druge kao što Ja ljubim vas. Ostavite po strani vaše razlike – ako se dogode; zanemarujte podjelu, ako se pojavi i ne obraćajte pažnju na mržnju koju prema vama pokazuju sotona i duše koje je zaveo, jer ovo je Moja posljednja Misija u pripremi za Moj Drugi Dolazak.

Vi morate shvatiti svrhu Moga Plana da otkupim svijet, preko Knjige Istine. On je za spas svih duša, posvuda, bez obzira tko su, u što vjeruju, kako griješe, što rade jedni drugima i kakva mišljenja imaju. Oni su Moji. Ja sam njihov. To će uvijek biti tako. Ja ih ljubim sve. Tako je jednostavno. Ne može biti drugačije.

Kadgod ste progonjeni u Moje Ime, uvijek se uzdignite iznad toga i molite za duše koje vas proklinju, jer Moje Srce se slama zbog njih. Ja strašno patim za takvim dušama. Dovedite ih Meni, da otvore svoja srca Mojoj Ljubavi prema njima. Pomognite Mi da posegnem do njihovih žalosnih i slomljenih duša i njihovih okorjelih srdaca, jer bez Mene i Moga Zahvata oni će uvenuti i umrijeti. To nije Moja Želja. Dođite, svi vi. Ja pozivam one koji su u Meni i sa Mnom. Ja pozivam one koji Me ne poznaju uistinu, ali koji misle da jesu. Ja pozivam one koji su nevjerni Mojim Učenjima. Ja pozivam one koji odbacuju ovu Misiju i koji je proglašavaju lažnom. Nemojte Me napustiti, jer Ja vas nisam napustio. Ne bojte se Mene, jer Ja nisam vaš neprijatelj i Ja čeznem za vašom dušom, kako bi bili dio Mene i onda ćete naći mir u svome srcu.

Moje Vrijeme je sada, dok vas vodim, otvaram vaša srca i podsjećam vas na Istinu Moje Riječi, koja se nikada ne mijenja. Vrijeme za Moj Dolazak je blizu i važno je da pripremite svoje duše i duše onih s kojima dolazite u dodir. Moj dolazak će biti iznenadan i nećete biti unaprijed upozoreni. Nemojte zanemarivati svoje duše, jer morati ćete biti spremni vidjeti Svjetlo Moga Lica kako bi mogli ostati stajati preda Mnom, ako želite ući u Moje Kraljevstvo.

Ja ću vas uvijek ljubiti kada Mi služite svim svojim srcem. Ja ću vas uvijek ljubiti kada Me odbacujete, osuđujete ovu Misiju ili klevećete druge u Moje Ime, jer vi ne znate što činite. Kada Dan dođe Ja ću vas pozvati, jednog po jednog i onda vas odvesti u Moje Ruke da vam dam utjehu koju trebate. Jer na taj Dan, Ja ću ujediniti sve koji Me ljube i proglasiti ću da su Vrata otvorena kako bi propustila svu Božju djecu, iz cijeloga svijeta, uključujući one koji su umrli i koji će uskrsnuti – kao jedno u Meni. Tada će Volja Moga Oca biti ispunjena, konačno.

 

Vaš Isus

1082. MAJKA SPASENJA: ZAMOLITE MENE, VAŠU LJUBLJENU MAJKU, DA VAM DAM SNAGU DA NASTAVITE I DA ZAŠTITIM MISIJU SPASENJA

1082. MAJKA SPASENJA: ZAMOLITE MENE, VAŠU LJUBLJENU MAJKU, DA VAM DAM SNAGU DA NASTAVITE I DA ZAŠTITIM MISIJU SPASENJA

Utorak, 25. ožujka 2014., 15:30h

 

Moja draga djeco, kada Me je Bog odabrao kao Majku Njegovoga Jedinorođenoga Sina, bilo je to tako da bih Ja mogla dati slavu Bogu služeći Mu donoseći na svijet dugo iščekivanoga Mesiju. Ja Sam tada bila jednostavno ponizna službenica, kao što Sam i sada.

Uvijek se sjetite da kada služite Bogu, u Njegovome Planu da donese Vječno Spasenje svijetu, jednostavno ste Njegov sluga. Služiti Bogu zahtijeva duboki osjećaj poniznosti. Ne može biti na nijedan drugi način. Ova Misija, posljednja koju je odobrio Moj Otac u Svom Planu, da donese konačno Spasenje Svojoj djeci, privući će milijune duša da Mu služe. Oni će doći iz svakoga kuta Zemlje. Mnogi neće biti svjesni svoga poziva, dok ne budu molili Križarske molitve. Moljenjem Križarskih molitvi, Duh Sveti će oduševiti te duše i tada će one biti spremne nositi Križ Moga Sina.

Ako uistinu služite Mome Sinu i dođete Mu u pomoć, kako bi On donio Spasenje svakome grješniku, onda ćete morati prihvatiti težinu Križa. Kada služite Mome Sinu, ali se kasnije žalite zbog patnje koju vam to donosi, to će uzrokovati slamanje prepreke koja vas štiti od zloga.

Sotona nikada neće uznemiravati one koji slijede lažne vidjeoce ili njihove sljedbenike, jer zna da oni ne donose ploda. On će, međutim, u slučaju istinskih Misija, napadati sa žestokom okrutnošću. On će koristiti slabe duše, ranjene grijehom oholosti, da napadne prave učenike Moga Sina. Za one koji odgovaraju Meni, Majci Spasenja, njegova mržnja će biti najočitija kada Moja Medalja Spasenja bude dostupna po svem svijetu.

Medalja Spasenja će obratiti milijarde duša i stoga će zli učiniti svaki napor, kako bi je zaustavio. Vi ćete vidjeti, kroz takve napade, čisti otrov koji će se sipati od zloga i svakog njegovog posrednika, jer on ne želi da ova Medalja bude dana Božjoj djeci. Djeco, vi nikada ne smijete pokleknuti pred pritiscima ili pred zloćom, koja će se širiti od onih koji su otpali od Moga Sina. Učiniti to znači predati se sotoni. Umjesto toga, vi morate zamoliti Mene, vašu ljubljenu Majku, da vam dam snagu da nastavite i da zaštitim Misiju Spasenja u ovo vrijeme obljetnice Navještenja.

Vi morate moliti ovu Križarsku molitvu (143) Za zaštitu Misije Spasenja

 

O Majko Spasenja, zaštiti ovu Misiju, Dar od Boga, da donese Vječni Život svoj Njegovoj djeci posvuda. Molim Te posreduj, u naše ime, preko Svoga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, da nam da hrabrosti da izvršavamo naše dužnosti služenja Bogu u svako doba, a osobito kada patimo zbog toga. Pomogni ovoj Misiji da obrati milijarde duša, u skladu s Božanskom Voljom Božjom i da obrati one kamenog srca u brižne sluge Tvoga Sina. Daj svima nama, koji služimo Isusu u ovoj Misiji snagu da nadvladamo mržnju i progon Križa i da primimo patnju koja dolazi s njim, velikodušnog srca i s potpunim prihvaćanjem onoga što bi moglo doći. Amen.

 

Moja draga djeco, nikada nemojte dopustiti da strah od služenja Bogu stane na put vašeg proglašavanja Njegove Svete Riječi. Strah dolazi od sotone – ne od Boga. Hrabrost i snaga, združene s poniznošću i željom da se bude uz Volju Božju, mogu jedino doći od Boga.

Ja zahvaljujem danas, na ovu obljetnicu Navještenja, Mome ljubljenome Ocu, Svevišnjem Bogu, za Dar koji je dao svijetu kada je zatražio od Mene da iznesem Njegovog predragoga Sina zato da otkupi čovječanstvo i odvede svijet u Njegovo Vječno Kraljevstvo.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

1081. BOG OTAC: GLAD, KOJA ĆE ZAHVATITI SVIJET KADA SE OTVORI TREĆI PEČAT, NEĆE BITI OGRANIČENA NA NEDOSTATAK HRANE

1081. BOG OTAC: GLAD, KOJA ĆE ZAHVATITI SVIJET KADA SE OTVORI TREĆI PEČAT, NEĆE BITI OGRANIČENA NA NEDOSTATAK HRANE

Ponedjeljak, 24. ožujka 2014., 15:33h

 

Moja najdraža kćeri, glad, koja će zahvatiti svijet kada se otvori Treći Pečat, neće biti ograničena na nedostatak hrane za tijelo. Glad o kojoj Ja govorim će biti izgladnjivanje duha, kada svaki trag Istine bude izbrisan od neprijatelja koji prodiru u Crkvu, koju je na Zemlji stvorio Moj Sin, Isus Krist, u jedinstvu s Njegovim Tijelom.

Uskoro će Istina postati zbunjujuća, a Duha Svetoga će zamijeniti duh zla. Oni koji će širiti novi oblik lažne evangelizacije biti će odgovorni za uskraćivanje Hrane Života Mojoj djeci. Kada ste gladni Istine, imati ćete malo za prehranit svoju dušu i onda ćete, s vremenom, upasti u poganstvo. Ja posredujem na svakom koraku procesa kojim ćete biti vođeni u zabludu. Ja ću učiniti svaki napor i kroz Milosrđe Moga Sina Ja ću mnogim Njegovim posvećenim slugama donijeti Milosti koje trebaju da bi razlikovali Istinu od izmišljotine.

Dok vas odvraćam od neprijatelja, mnogima će od vas biti teško ostati odani Riječi Božjoj. Vi ćete biti mučeni sumnjama, nedostatkom hrabrosti da se držite Svete Riječi i strahom da budete proglašeni izdajnikom Crkve. Bitka za duše će biti jako silna i žestoka kao što je bila tijekom Vremena Moga Sina na Zemlji. Do najveće poteškoće će doći od strane svetih slugu Moga Sina zbog neuspjeha u otkrivanju prijevare unutar svojih vlastitih redova. I tako, zbog svoje mlake vjere i nedostatka razlučivanja, oni će mnoge svoje kolege klerike odvesti u tešku zabludu, kako je naviješteno.

Ja vam proglašavam da je vremena malo. Neće vam biti dodijeljeno vrijeme koje je potrebno da privučete svu Moju djecu u Milosrdne Ruke Moga Sina. Vi koji ste povlašteni time da vam je dana Milost da priznajete Dar Knjige Istine, mnogo će se, stoga, očekivati od vas. Vašom vjerom i ufanjem u Mene, vašeg ljubljenog Oca, pomoći ćete voditi Moju djecu natrag, tako da spremno prihvate Zahvat Upozorenja, kada Moj Sin prigrli svijet u Zrake Njegovoga Velikoga Milosrđa.

Ta vremena su nad vama i vrijeme je da uzmete svoje oružje i borite se da Prava Riječ – Istina – bude sačuvana. Bez Istine nema života.

 

Vaš Otac

Svevišnji Bog 

 

1080. ŠTO MI VRIJEDI, AKO JE PRED MENE DOVEDEN ČOVJEK KOJI SE POVLAČI I OPIRE? TO JE BESKORISNO

1080. ŠTO MI VRIJEDI, AKO  JE PRED MENE  DOVEDEN ČOVJEK  KOJI SE POVLAČI I OPIRE? TO JE BESKORISNO

Nedjelja, 23. ožujka 2014., 11:30h

 

Moja predraga kćeri, važno je proširiti ljubav, koju svatko od vas ima prema svojoj obitelji, izvan vašega doma. Ja nalažem svima vama da promatrate one koje znate, one koje ne znate, vaše neprijatelje, kao i one bliske vama, kao što bi činili da su oni vaša rođena braća ili sestre. Toliki mnogi ljudi su zaboravili kako ljubiti druge, kao što Sam Ja ljubio vas. Nije lako ljubiti neznance, ali Ja vam kažem – budite dobri prema drugima i pokažite im poštovanje, čak i ako vas odbacuju. Iznad svega, vi im morate pokazati milosrđe. Vi morate brinuti za potrebe drugih kao da sam vas Ja izravno poslao da se brinete za njih.

Kada sam vam Ja dao Moju Riječ, Moja Želja je bila da sve duše budu spašene. Kako bi bile spašene, vi ne smijete biti sebični i brinuti se samo za svoje vlastite duše. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, imate dužnost drugima dijeliti Darove koje vam Ja sada donosim, preko ovih Poruka. Dijelite Moju Ljubav s drugima, a osobito svojim neprijateljima. Molite za sve one koji trebaju Moje Posredovanje. Ophodite se prema njima sa strpljenjem. Kada im dajete Moje Darove, Moje Molitve i Zaštitu Pečata Živoga Boga, onda se morate povući i dati im vrijeme da se obrate Meni.

Ja vas ne podučavam da prisilite ljude da prihvate Knjigu Istine. Njihovom slobodnom voljom biti će njihov vlastiti izbor da li hoće ili neće htjeti slušati Mene. Uvjerite te ljude da ću Ja, Isus Krist, učiniti svaki Zahvat da osvojim njihove duše. Najslabiji među njima će odgovoriti, na neki način, na Moj Poziv. Oni koji imaju mržnju u svojim dušama prema Meni otkriti će, u nekoj fazi, omekšavanje svojih srdaca i neće shvatiti zašto je tako. Stoga vi uvijek s ljubavlju i strpljenjem morate dovoditi duše k Meni.

Što Mi vrijedi, ako je pred Mene doveden čovjek koji se povlači i opire? To je beskorisno. Križarske molitve, koje Sam Ja dao svijetu, tako su snažne, da ću Ljubavlju Božjom, dušama svih onih za koje molite pokazati veliku Ljubav, Suosjećajnost i Milosrđe. Sve što vi trebate učiniti jest dati im molitve i zatim tražiti od Mene da privučem te duše k Sebi. Jer Ja nikada ne odbijam grješnika koji je najpotrebniji Moga Milosrđa.

 

Vaš Isus

1079. JEDNOM KADA JE MOJ OTAC STVORIO DUŠU, ONA TRAJE ZAUVIJEK

1079. JEDNOM KADA JE MOJ OTAC STVORIO DUŠU, ONA TRAJE ZAUVIJEK

Subota, 22. ožujka 2014., 14:00h

 

Moja predraga kćeri, smrti se nikada ne smijete bojati, ako prihvaćate Moju Smrt na Križu. Smrt je samo prolazan trenutak iz ovoga svijeta u Kuću Kraljevstva Moga Oca. Bojati se smrti znači nijekati Moje Milosrđe, jer Ja ću spasiti svaku dušu koja Me priznaje i koja traži od Mene da joj oprostim njene grijehe.

Jednom kada je Moj Otac stvorio dušu, ona traje zauvijek. Ona će imati Vječni Život, ako Mi duša dopusti da ju zatražim. Inače, ona će pripadati sotoni, ako Me duša zaniječe, kada zna Tko Sam Ja.

Smrt duše na Zemlji je prirodna kao rođenje. Kada duša napušta tijelo i dođe k Meni biti će ispunjena obiljem Milosti i obuhvaćena u Obitelj Moga Oca – Njegovo Kraljevstvo, koje je ispunjeno s velikom ljubavlju, radošću i srećom, koje se nikada ne mogu postići na Zemlji. Mnogi od vas, koji ste iskusili ljubav, radost i sreću u svojim životima, samo ste primirisali malen zalogaj okusa Vječnoga Života. Vi se uvijek morate boriti, s radošću u svojim srcima, za trenutak kada ćete ući u Kraljevstvo Moga Oca, jer njega treba srdačno primiti – ne ga se bojati.

Ako se morate suočiti sa smrću ili ako se onaj koga volite mora suočiti sa smrću, tada se uvijek okrenite k Meni, svome Isusu, da pomognem. Kada to učinite, Ja ću vas podići u duhu, obrisati vaše suze, protjerati sav strah iz vaših srdaca kada molite ovu molitvu.

 

Križarska molitva (142) Priprema za smrt

 

Moj najdraži Isuse, oprosti mi moje grijehe. Očisti moju dušu i pripremi me da uđem u Tvoje Kraljevstvo. Podari mi Milosti da se pripremim za moje sjedinjenje s Tobom. Pomogni mi da savladam bilo kakav strah. Podari mi hrabrost da pripremim moj duh i moju dušu, tako da sam dostojan stajati pred Tobom. Ja Te ljubim. Ja se ufam u Tebe. Ja Ti dajem sebe u duhu, duši i tijelu za vječnost. Neka Tvoja Volja bude moja i oslobodi me od boli, sumnji ili zbunjenosti. Amen.

 

Ja prihvaćam sve duše koje mole ovu molitvu, bez iznimke. Moje Milosrđe je prošireno, osobito na duše koje se suočavaju sa smrću, ali koje ne vjeruju u Mene, kada mole ovu molitvu tri puta dnevno, u svojim posljednjim danima.

 

Vaš Isus

1078. UZDIĆI ĆE SE STRAŠNA VOJSKA KAKVA NIKADA PRIJE NIJE BILA VIĐENA

1078. UZDIĆI ĆE SE STRAŠNA VOJSKA  KAKVA NIKADA PRIJE NIJE BILA VIĐENA

Četvrtak, 20. ožujka 2014., 21:42h

 

Moja predraga kćeri, svijet je na rubu mnogih ratova, a oni će se mnogo odraziti na brzinu kojom će Crkva buknuti. Tijekom svakih konačnih mirovnih pregovora, koji će se dogoditi nakon mnogo krvoprolića i uništenja, mnogi ljudi će se osjećati bespomoćno, osamljeno, uplašeno i bez ikakvog stvarnog vodstva. Zbog slabih veza u svijetu politike, svijet će biti najranjiviji. Zbog toga će se uzdići strašna vojska kakva nikada prije nije bila viđena. Dok se svijet bude lomio, tako će isto i mnoge crkve. Tada će kada se sve bude činilo beznadnim, ujedinjena skupina koja se sastoji od političkih čelnika i vođa Kršćanske Crkve, biti stvorena pod jedinstvenom svjetskom organizacijom – iz koje će izniknuti nova grozota – nova jedinstvena svjetska religija.

Svi ovi događaji će se dogoditi u fazama. Vaša dužnost, Moji ljubljeni sljedbenici, jest prema Meni, dok vas Ja vodim, jer postoji samo jedan put prema miru i sigurnosti, a taj je preko Mene, Isusa Krista. Ja ću vas voditi kroz trnje, bol i užas grozote pustoši. Biti ćete sigurni kada se držite Mene.

Budi snažna, Moja ljubljena kćeri, tijekom tih teških kušnji, jer ću Ja, kroz tvoju snagu i hrabrost, moći pokazati Put Istine, kada svijet bude okrenut naopako zbog zloće koja je uzrokovana ljubavlju prema moći i korupciji, koja će izazvati te ratove i zatim Veliki Rat.

Brzo napredujte i osigurajte da posvećujete svoje živote molitvama i za zaštitu Moje Crkve na Zemlji. Moji Darovi će zaštititi svakoga od vas, a Ja ću uvijek odgovoriti onima koji Me traže, u ovom vremenu velikog previranja koje nadolazi. Kada se ti događaji razviju, Moja Vojska na Zemlji će narasti. Oni koji se suprotstavljaju ovoj Misiji slijediti će Me, jer u to vrijeme oni više neće moći nijekati Istinu – kada otkriju da će i oni trpjeti progon s kojim će se Kršćani posvuda suočiti, kada budu morali podnositi vladavinu Zmaja. Njihova jedina nada će biti da slijede Mene, svoga Isusa, u toj fazi, jer jedino preko Mene oni će moći doći u Kraljevstvo Moga Oca.

 

Vaš Isus

1077. ONI KOJI ME PROKLINJU BITI ĆE PROKLETI

1077. ONI KOJI ME PROKLINJU BITI ĆE PROKLETI

Srijeda, 19. ožujka 2014., 16:05h

 

Moja predraga kćeri, kada Ja spominjem Moje neprijatelje, Ja uvijek mislim na one koji svojim podmuklim sredstvima pokušavaju ukrasti duše od Mene. Ja osobito mislim na one koji koriste vanjštinu svetosti da namjerno zavedu duše na grijeh. Kada netko pokušava zavesti drugu dušu da povjeruje u neistine o Mojoj Svetoj Riječi, koja je svijetu dana preko Knjige Moga Oca, onda je on Moj neprijatelj.

Najveću bol koju Ja podnosim je od ruku onih koji tvrde da su Moji posvećeni sljedbenici i koji se hvastaju svojim znanjem o Meni. Kada ti ljudi pokušavaju povrijediti druge i ne misle ništa o načinu na koji ih opominju u Moje Ime, onda je to najbolnije za Mene. Ja pronalazim duše koje su Mi bliske i privlačim ih na mnoge načine prema Meni, a ne uključujem samo one koji su već dio Moje Crkve na Zemlji. Ja tražim uvijek najprije one koji su se razasuli, koji su izgubljeni i koji ne mogu vidjeti. Oni su prve duše koje Ja tražim i oni su ti koji, u pogrešnim rukama, mogu biti i biti će zavedeni.

Ja tražim od vas da se uvijek sjetite onih naroda, onih religija, onih bez ikakve vjere u Mene – uvijek – u vašim molitvama. Molim vas da ih dočekate s dobrodošlicom, kao što bih Ja. Nikada im ne pokušavajte nametnuti svoja mišljenja ili ih zastrašivati u Moje Ime. Uvijek do njih doprite s ljubavlju i velikodušnošću, jer oni su Mi jednako važni kao najposvećeniji među vama. Bez obzira do koga dopirete, znajte da nijedan među vama nije više zaslužan od drugoga, jer ste svi grješnici.

Sva Božja djeca će, s vremenom, svjedočiti konačnoj Istini Njegovoga Plana da ispuni Svoj Zavjet. Svi će znati Istinu i onda će im biti lakše prihvatiti Moju Ruku Milosrđa. Na taj Dan, ljudi svih religija, vjeroispovijesti, boje i narodnosti vidjeti će dokaz Moga Postojanja. Oni koji odbace granice koje su postavili između sebe i svoga Stvoritelja, plakati će sa zahvalnošću, jer će konačno svjedočiti Ljubavi Božjoj. I, dok planirate i pripremate se za nadolazeća vremena, bez obzira kakve su prepreke postavljene pred vas u ovome stupanju prema Vječnome Spasenju, znajte da će Moji neprijatelji biti najoštrije kažnjeni.

Oni koji Me proklinju biti će prokleti. Oni koji se bore protiv Plana Moga Oca da spasi duše, biti će poraženi. A one koji progone Božju djecu i stoje na putu Gospodnjemu progoniti će, njih same, sluga kojemu su se zakleli na vjernost. Ništa neće stajati na Mome Putu, jer to je nemoguće. Snagom Božjom, svaki neprijatelj će biti uništen i svi oni koji proglašavaju riječi, djela i djelovanja Antikrista, biti će odbačeni i Božje Kraljevstvo će tada biti potpuno.

 

Vaš Isus

 

1076. DALEKO JE BOLJE PODNOSITI BOL U MOJE IME NEGO DA VAS GRJEŠNICI VELIČAJU JER ČINITE ZLO U MOJIM OČIMA

1076. DALEKO JE BOLJE PODNOSITI BOL U MOJE IME NEGO DA VAS GRJEŠNICI VELIČAJU JER ČINITE ZLO U MOJIM OČIMA

Utorak, 18. ožujka 2014., 16:20h

 

Moja predraga kćeri, neka se nijedan čovjek ne posrami progona s kojim će se suočiti jer brani Mene kao Kršćanin. Vi se nikada ne smijete bojati progona u Moje Sveto Ime, jer kada otkrijete da vam zamjeraju jer govorite Istinu, tada znajte da ste Moj pravi sluga.

Jedino oni koji su u Meni i sa Mnom trpe ismijavanje ili mržnju u Moje Ime. Oni od vas koji ste uistinu Moji i kada predajete svoju volju kako bi postala Moja, najviše ćete trpjeti. Vi uvijek morate shvatiti da kada je mržnja protiv bilo kojeg Moga sljedbenika najveća, možete biti sigurni da je tu Moja Prisutnost najjača. Daleko je bolje podnositi bol u Moje Ime nego da vas grješnici veličaju jer činite zlo u Mojim Očima.

Moji najdraži sljedbenici, dopustite da vas uvjerim da vas Moja Ruka vodi svakoga dana u ovoj Mojoj posljednjoj Misiji na Zemlji. Moja Riječ će uzbuditi vaše duše i duše svih onih milijardi koje će vas slijediti – jer uskoro će svijet čuti Moj Glas. Neka nijedna prepreka ne stoji na vašem putu kada govorite o Meni; kada podsjećate ljude na Moja Učenja i kada podsjećate Moje posvećene sluge na njihovu obvezu da ostanu odani Mojoj Riječi, sadržanoj u Svetim Evanđeljima.

Kada budu tražili od vas da Me odbacite, bilo kroz Svetu Euharistiju ili kroz izmijenjenu verziju Svete Biblije, vi morate to odbiti učiniti, otvoreno i bez srama. Vi morate braniti Riječ odbijajući prihvatiti laži u Moje Ime. Kako bi se zaštitili od progonitelja, koji će nanijeti zločine protiv Moje Crkve i svih onih koji ostanu odani Riječi Božjoj, molim vas da molite ovu Križarsku molitvu.

 

Križarska molitva (141) Zaštita od progona

 

Dragi Isuse, brani me u mojoj bitci da ostanem odan Tvojoj Riječi pod svaku cijenu. Čuvaj me od Tvojih neprijatelja. Zaštiti me od onih koji me progone zbog Tebe.

Sudjeluj u mojoj boli. Olakšaj moju patnju. Uzdigni me u Svjetlu Tvoga Lica, do Dana kada ponovno dođeš da svijetu doneseš Vječno Spasenje.

Oprosti onima koji me progone. Upotrijebi moju patnju kao naknadu za njihove grijehe, kako bi mogli naći mir u svojim srcima i dočekati Te s kajanjem u svojim dušama na Posljednji Dan. Amen.

 

Idite i tješite se u nadi da ću Ja odvesti sve Moje neprijatelje i one koji progone bilo koga od vas u Moje Ime u Utočište Moga Velikog Milosrđa.

 

Vaš Isus

 

 

1075. RAJ, KOJEGA JE STVORIO MOJ OTAC ZA SVOJU DJECU, NJIMA ĆE KONAČNO BITI VRAĆEN U SVOJ SVOJOJ IZVORNOJ SLAVI

1075. RAJ, KOJEGA JE STVORIO MOJ OTAC ZA SVOJU DJECU, NJIMA ĆE KONAČNO BITI VRAĆEN U SVOJ SVOJOJ IZVORNOJ SLAVI

Nedjelja, 16. ožujka 2014., 18:00h

 

Moja predraga kćeri, kada je Riječ postala Tijelo, Mojim Rođenjem, to je značilo da se Sveta Riječ Božja utjelovila, kao što je naviješteno u Knjizi Moga Oca.

Riječ Božja je vrlo jasna i Ona se ne mijenja. Ona će trajati vječno. Svatko tko trga Riječ Božju i izmjenjuje Ju kako bi odgovarala njemu ili drugima kriv je za krivovjerje. Kada sam Ja došao na svijet, Božja djeca – a osobito Njegovi učeni sluge u Njegovim Hramovima na Zemlji – znali su proročanstva sadržana u Knjizi Moga Oca. Nije bila tajna da Moj Otac šalje Svoga Mesiju da otkupi čovječanstvo i ova činjenica je bila poučavana u hramovima i bila je uključena u svakom čitanju Svetoga Pisma. Sve što dolazi od Moga Oca je Istina. On  ne laže. Riječ Božja je uklesana u kamenu. Ono što je Moj Otac rekao u početku, dogoditi će se. Ono što je On obećao biti će ispunjeno, bez obzira da li čovječanstvo prihvaća tu činjenicu ili ne.

Moj Otac je dao svijetu Svoju Riječ, zatim Svoje Tijelo, Rođenjem Mene – Njegovog jedinoga Sina Isusa Krista – a zatim je obećao čovjeku Vječno Spasenje. Svaka Riječ sadržana u Svetoj Bibliji, kako je dana u svom izvornom obliku, uključujući Knjigu Otkrivenja, Istina je. Stoga, Obećanje Moga Oca svijetu, da će ponovno poslati Svoga Sina –  samo ovoga puta da sudi živima i mrtvima  – nikada ne smije biti odbačeno. Razdoblje prije ovoga Velikoga Dana biti će burno, a pojedinosti vremena koje prethodi Mome Drugom Dolasku sadržane su u Knjizi Otkrivenja, kako je Anđeo Gospodnji kazivao Ivanu. Govoriti da prihvaćate jedan dio Knjige Moga Oca, a drugi ne, znači nijekanje Riječi Božje. Vi ne možete prihvaćati jedan dio Istine i proglasiti da je preostali dio Riječi Božje laž. Knjiga Istine je naviještena Danielu, a zatim je u dijelovima dana Ivanu Evanđelistu. Veliki dio onoga što je sadržano u Knjizi Otkrivenja tek se treba otkriti. Mnogi ljudi se boje Njenog sadržaja i kao takvi će ih pokušati zanijekati, jer Istina je gorka pilula za progutati. A ipak, Istina, kada je prihvaćena, nešto je što možete shvatiti puno lakše, jer s njom dolazi jasnoća. Jasnoća znači da se možete lakše pripremiti i s mirom u vašoj duši i radošću u vašem srcu, jer znate da Ja dolazim obnoviti svijet. Vi ćete znati da će Raj, kojega je stvorio Moj Otac za Svoju djecu, njima konačno biti vraćen u svoj svojoj izvornoj Slavi.

Nijedan čovjek ne može uistinu shvatiti Knjigu Otkrivenja, jer nije svaki događaj zabilježen do pojedinosti ili slijedom, niti je tako trebalo biti. Ali znajte ovo. Možete biti sigurni da je ovo razdoblje kada sotonina vladavina umire i dok on dostiže kraj, on će nanijeti svaku kaznu Meni. On će to učiniti prokopavajući Moju Crkvu na Zemlji iznutra. On će ukrasti duše od Mene i oskvrnuti Moje Tijelo, Svetu Euharistiju. Ali Ja Sam Crkva i Ja ću voditi Moj narod. Sotona ne može uništiti Mene, jer to je nemoguće. On može, međutim, uništiti mnogo duša zavodeći ih da povjeruju da je on Ja.

Baš kao što je svijet bio pripreman za Moj Prvi Dolazak, također se i sada priprema za Moj Drugi Dolazak. Vi koji Mi se suprotstavljate u Mojim Nastojanjima da spasim duše i koji prihvaćate Moje neprijatelje, znajte ovo. Vi nikada nećete poraziti Moć Božju. Vi nikada nećete uništiti Riječ. Vi nikada nećete oskvrnuti Moje Tijelo, a da vam bude dozvoljeno da ostanete stajati.

Kada se proročanstva, koja su sadržana u Knjizi Otkrivenja, otkriju, vi nikada ne smijete očajavati, jer budite sigurni da Ljubav Božja prema Njegovoj djeci znači da će On oštro postupati sa Svojim neprijateljima i nastojati dovesti svu Svoju djecu, koja priznaju Mene, Njegovoga jedinoga Sina, u Njegovo Božansko Utočište Mira. I dok će neprijatelji Božji ukrasti duše mnogih, kroz oličenje šarma i prijevare, mnogi će ljudi sipati prezir na Pravu Riječ Božju.

Vi koji ste blagoslovljeni vidom, ne bojte se Mojih neprijatelja, već Gnjeva Božjeg, dok se spušta na one koji pokušavaju ukrasti duše onih koji nisu ništa pametniji o tome što se događa.

Božja Ljubav je Svemoguća i Njegova Vjernost preživljavanju svake osobe je beskonačna. Ali Njegova Kazna nad Njegovim neprijateljima je oštra kao da je konačna.

 

Vaš Isus

1074. TEK KADA SVETA EUHARISTIJA BUDE POTPUNO UKINUTA, ANTIKRIST ĆE UĆI U MOJU CRKVU

1074. TEK KADA SVETA EUHARISTIJA BUDE POTPUNO UKINUTA, ANTIKRIST ĆE UĆI U MOJU CRKVU

Subota, 15. ožujka 2014., 20:10h

 

Moja predraga kćeri, dok se otpadništvo uzburkava Mojom Crkvom, najveći ispit od svih biti će stavljen pred sve one koji služe Meni unutar Nje. Krize unutar Moje Crkve na Zemlji značiti će da će mnogi svećenici trpjeti od strašne dvojbe. Vjera mnogih od njih već je uzdrmana i oni će morati odabrati da li žele ili ne prihvatiti novi zamjenski nauk, koji će zamijeniti Riječ ili će ostati odani Pravoj Vjeri. Čak i najposvećeniji među njima biti će svladani bučnim glasovima uljeza i početi će propitkivati važnost Mojih Učenja u današnjem svijetu, gdje grijeh više neće biti proglašavan kao bilo što značajno.

Priprema se put za posijati sjeme i sotonin sin će uskoro biti spreman prigrliti novu, lažnu crkvu. Moja Crkva će trpjeti razdoblje strašne tame i Moje Razapinjanje će podnositi svaka duša koja ostane odana Meni. Moji neprijatelji će davati poletne i bitne izjave, zahtijevajući da sve što vrijeđa Moje Sveto Ime bude proglašeno prihvatljivim u očima Moje Crkve. Vrlo malo njih iz klera će se boriti protiv oskvrnuća zbog grijeha kukavičluka, ali znajte ovo. Ako oni budu sudjelovali u lažnim žrtvama, lažnim sakramentima i lažnim učenjima, koja će zatim pokušati nametnuti Mojim odanim sljedbenicima, Ja ću proglasiti da više nisu dostojni stajati preda Mnom.

Većina štete, koja će biti nanijeta običnim ljudima, biti će od ruku onih koji su u Moju Crkvu ušli s lažnim sredstvima. Kada vam kažu da Moje Tijelo znači nešto drugo nego Moje fizičko Tijelo, tada znajte da sveta pričest, koju ćete primiti, neće biti od Mene. Vi im nikada ne smijete dopustiti da promijene značenje Svete Euharistije. Tek kada Sveta Euharistija bude potpuno ukinuta, Antikrist će ući u Moju Crkvu. To je dan kada ćete znati da će se politički svijet sjediniti s Kršćanskim crkvama posvuda i da Ja više neću biti Prisutan u njima. Moja Crkva, međutim, nikada ne može umrijeti pa će stoga Moj Ostatak održati Moje Svjetlo sjajnim i Moju Prisutnost živom, a mnogi će morati potražiti skrivene Crkve i one Moje posvećene sluge koji Milošću Božjom, Moju Crkvu uspijevaju očuvati nedirnutom.

Nikada nemojte pretpostaviti da će se sotonin sin, Antikrist, pojaviti napadno ili poput zlog diktatora, jer to neće biti njegov način. Umjesto toga, on će imati mnogo prijatelja. Njega će voljeti mnoge vlade kao i neprijatelji unutar Moje Crkve, koji će pljeskati svakom njegovom pokretu, glasno, dok mu ne bude dan počasni položaj u Mojoj Crkvi. Kardinali, biskupi i drugi članovi Moje Crkve neprestano će govoriti o njemu i hvaliti ga u svojim homilijama. Njegova moć zavođenja će biti tako velika da će biti hipnotizirajuća. On će kroz nadnaravnu sotoninu moć privući sve one koji odlučuju u Mojoj Crkvi, dok se, s vremenom oni ne budu klanjali pred njim kao da je on Ja.

Preko slavohlepnih članova klera, koji će pasti u svojoj vjeri, ali koji su unatoč tome blagoslovljeni Darom Svetoga Reda, Antikrist će zadobiti dodatnu moć. On će izvući od ovih jadnih zabludjelih Mojih izdajnika, posljednji dio moći iz Moje Crkve, dok za njega ne bude spremno da u nju uđe kao njen novi vođa. Sve vrijeme tijekom ovog razdoblja tame, Moji neprijatelji će, na umirujući i očaravajući način, imati izvanrednu sposobnost da prikažu laži kao da su Istina. Jedino oni koji nastave moliti za zaštitu i koji odbace sotonu na svaki način na koji su poučeni moći će umaći iz pandži Antikrista.

 

Vaš Isus