Dnevni arhivi: 2. travnja 2014.

1085. ZNANSTVENICI ĆE UČINITI SVAKI NAPOR U SLIJEDEĆE DVIJE GODINE KAKO BI POBILI POSTOJANJE BOGA

1085. ZNANSTVENICI ĆE UČINITI SVAKI NAPOR U SLIJEDEĆE DVIJE GODINE KAKO BI POBILI POSTOJANJE BOGA

Subota, 29. ožujka 2014., 14:30h

 

Moja predraga kćeri, znanstvenici će učiniti svaki napor u sljedeće dvije godine kako bi pobili Postojanje Boga. Oni će neistinito tvrditi da čovjek može održati život na drugim planetima, odvojeno od Zemlje. Zemlja je jedini živući dio svemira kojega je stvorio Bog za Svoju djecu. Ali to nije jedini razlog da će te tvrdnje biti izrečene kako bi se pokazalo da Bog ne Postoji. Oni će proglašavati čovjekovu veličinu; njegovu inteligenciju i njegove napretke u znanosti, kako bi razbili stajalište da je čovjeka stvorio Bog. Najveća uvreda će biti kada budu izjavili da je čovjek stvoren čudom znanosti. Oni će ići tako daleko kako bi dokazali da je čovjek nepobjediv, a ipak neće imati odgovor na to što se događa nakon što se dogodi fizička smrt tijela, s kojom se svaki čovjek mora suočiti. Taj dio će zanemariti oni koji lažu i koji niječu Boga.

Oni će ismijavati svakoga tko proglašava vjerovanje u Postojanje Raja ili u njihovog Pravog Stvoritelja, Boga Svevišnjega. I tijekom svih tih javnih izjava, protiv Istine, nijednu riječ neće izgovoriti oni koji tvrde da vode Moju Crkvu. U posljednjim danima, religija će postati pogansko shvaćanje, kada će obožavanje Zemlje, Sunca, mjeseca i zvijezda postati zamjene, kada oni odaju počast Bogu.

Većina svijeta će se okrenuti poganstvu i donijeti smrt svojim dušama. Unatoč svakog Zahvata Moga Oca, oni će se okrenuti na drugu stranu. Zbog toga je Moj Otac obećao svijetu Knjigu Istine, razjašnjenje Knjige Otkrivenja, da spasi vaše jadne duše. Čovjek je tvrdoglav. Čovjek je ohol, tašt i što više napretka učini u znanosti, on manje zna i više se otklanja od Istine.

Obratite pažnju sada na Moju Riječ, jer uskoro će iz Mojih Crkvi na Zemlji biti postepeno opozvano, korak po korak, sve čemu Sam vas Ja poučio. Riječ će biti oduzeta od vas, ali Ja vas nikada neću napustiti, jer ću uvijek ostati s vama, vodeći vas, učeći vas i ispunjavajući vas Mojom Ljubavlju. Vi ćete uvijek biti u Mome Srcu i zbog vaše ljubavi prema Meni Ja ću moći spasiti one koji su izgubljeni. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, Moja ste veza s Božjom djecom i kroz vaše molitve Ja ću nastojati ujediniti svijet. Zbog toga nikada ne smijete očajavati, čak i kada se sve čini beznadno.

 

Vaš Isus

1084. DOPUŠTAJUĆI SEBI DA IH ZASTRAŠUJU POGANI, ONI ĆE POSTATI POPUT POGANA

1084. DOPUŠTAJUĆI SEBI DA IH ZASTRAŠUJU POGANI, ONI ĆE POSTATI POPUT POGANA

Četvrtak, 27. ožujka 2014., 14:30h

 

Moja predraga kćeri, Moja Želja je da Moji sljedbenici, uključujući Kršćane svih denominacija, provode više vremena u Mome Društvu u ovo vrijeme.

Bez obzira koliko vjerujete da ste blizu Mene, zli će učiniti svaki napor da vas iskuša svakom vrstom opačine. Nijedan među vama nije toliko snažan u svojoj vjeri da može izdržati utjecaj duha zla. Vi morate nastojati provoditi više vremena u molitvi, svakodnevno i koristiti to vrijeme da izgradite oko sebe oklop potreban da vas zaštiti, ako želite ostati odani Meni. Propust razgovora sa Mnom, kroz molitvu i Sakramente, učiniti će vas slabim, nesigurnim u vašu ljubav prema Meni i tada ćete sebe ostaviti otvorenima za sumnje o Mojim Učenjima, Mojim Obećanjima i Mojoj Moći. Iskušenja s kojima ćete se suočiti, uzrokovana pojavom užasa koji će biti nanijet Mojim pravim sljedbenicima, koji će ostati žestoko odani Svetoj Riječi Božjoj, biti će vrlo teška.

Bog vam je dao slobodnu volju, kao vaše prirodno pravo po rođenju, a ipak, ti uljezi koji će zauzeti Moju Crkvu, pokušati će Ju oduzeti od vas. Vi ćete biti prisiljeni prihvatiti neistine, vama prikazane pod krinkom novih tumačenja Svetih Evanđelja i ako se usudite osporiti iste, biti ćete protjerani u nemilosti. Toliki mnogi od vas, kukavičlukom, sljepoćom i zabludjelom posvećenošću onima za koje vjerujete da vode Moje stado, naći ćete se kako prihvaćate lažni nauk.

Lažni nauk, koji će biti uveden, biti će pažljivo prikriven ljupkim riječima. Način da se prepozna da on ne dolazi od Mene biti će trostruk. On će prvo stavljati potrebe grješnika, tumačeći da morate moliti kako bi uzdigli prava čovjeka da griješi pred Gospodinom. Drugo, od vas će se tražiti da izjavljujete kako je grijeh prirodna stvar i da se nikada ne smijete bojati budućnosti zbog njega – da Bog nikada neće odbaciti grješnika i da će sva Njegova djeca ući u Raj. Treće, biti će vam rečeno da Sakramenti moraju biti prilagodljiviji od svojih početaka u Kršćanstvu kako bi privukli pogane koji zaslužuju da se pobrine za njihova ljudska prava u Očima Božjim. Kada se ove stvari dogode, to će značiti samo jednu stvar. Čovjek će predstavljati, na žrtvenicima Mojih Crkava posvuda, svoje tumačenje, koja mu pravila koja je utvrdio Moj Otac odgovaraju, a koja ne. On će tada očekivati da se Bog pokloni pred njegovim zahtjevima. On će u biti, zapovijedati Bogu jer će vjerovati da je on veći od Mene.

Ja ću odbaciti te duše od Sebe, jer one više neće moći sebe proglašavati Kršćanima. Dopuštajući sebi da ih zastrašuju pogani, oni će postati poput pogana. Nema mjesta u Mome Kraljevstvu za one koji se ne predaju Meni na način na koji Sam ih poučio, kada Sam hodao Zemljom. Uvidjeti ćete da je teško, u nadolazećim godinama, da ostanete vjerni Mojim Učenjima, jer oni koji tvrde da predstavljaju Mene, odvesti će vas u tešku zabludu, kako je naviješteno. Budite oprezni. Pazite se onoga što će se od vas tražiti da prihvatite, kao zamjenu za Moju Svetu Riječ. Oni s pravom pronicljivošću, koju im je dala Snaga Duha Svetoga, odmah će znati kada se te stvari dogode. Drugi neće biti blagoslovljeni, jer oni nisu obraćali pažnju na sve što Sam ih poučio. Oni će se naći u vrlo mračnom i osamljenom mjestu, bez Moje Prisutnosti da Osvijetli put Istine. To vrijeme se primiče vrlo blizu.

 

Vaš Isus