Dnevni arhivi: 24. travnja 2014.

1105. MOJA UČENJA NISU ZAMRŠENA

1105. MOJA UČENJA NISU ZAMRŠENA

Utorak, 22. travnja 2014., 20:00h

 

Moja predraga kćeri, bez obzira koliko je teška ova Misija, Istina mora prevladavati u svako doba.

Koja je korist, ako je Moja Riječ iskrivljena? Kakvom smislu ona služi? Kada je Moja Riječ i sve što Ja Jesam i Biti ću prilagođeno da odgovara čovjekovom planu, onda ona postaje neistinitost. Što Moja Smrt na Križu znači, ako nije bila da vas otkupi od grijeha? Usprkos okrutnosti Moje Smrti na Križu, značenje za Kršćane je jednostavno. Ja Sam vas otkupio od grijeha, ali tek kada zatražite od Mene da to učinim. Ako ne zatražite, Ja vas ne mogu otkupiti.

Ako ne prihvaćate Mene, Isusa Krista, onda nećete moći tražiti Moje Milosrđe. Ako ne tražite Moje Milosrđe, onda ću Ja stajati pred vama i moliti vas da to učinite, tako je Velika Moja Ljubav prema vama. Ja ću stajati poput siromašnog Kralja pred vama, grješnikom. Ja ću vam otkriti Istinu, dok vaše oči konačno ne budu otvorene i tada ćete vidjeti. Oni od vas koji vide Istinu tada će ispružiti svoje ruke prema Meni i Ja ću vas odvesti u Utočište Moga Srca. Stoga, baš kao što oni koji Me poznaju i koji će biti spašeni, imaju prednost, isto tako ću Ja dati prednost svim dušama, svih religija i svih vjeroispovijesti, pokazujući im Istinu prije nego dođe Moje Vrijeme.

Uvijek se sjetite Moje Jednostavnosti. Ja vas poučavam Istini na jednostavne načine. Ja Sam vas naučio da ljubite jedni druge kao što Sam Ja vas ljubio. Ako ljubite jedni druge i ophodite se jedni prema drugima kao što sam vam pokazao, vi ćete biti Moji. Ako ne pokažete ljubav i poštovanje prema drugima, već jedni druge sudite u Moje Ime, onda ne možete reći da ste Moji. Moja Učenja nisu zamršena. Ona to ne moraju biti, jer ljubav je u biti svega što sam Ja učio. Bez ljubavi jednih prema drugima u vašim srcima, onda Me istinski ne možete ljubiti. Kada zaniječete ljubav, uvijek ćete Me nijekati. Kada zaniječete Moju Riječ, onda Ljubav Božja ne može rasti u vašemu srcu.

 

Vaš Isus

1104. POČETAK I SVRŠETAK SVIJETA ĆE POSTATI KAO JEDNO

1104. POČETAK I SVRŠETAK SVIJETA ĆE POSTATI KAO JEDNO

Ponedjeljak, 21. travnja 2014., 15:56h

 

Moja predraga kćeri, dušama je vrlo teško, čak i onima s velikom vjerom, da usklade svijet u kojem žive s onim Moga Kraljevstva.

Svijet, kako se nalazi, nespojiv je s Mojim Kraljevstvom, a to znači da je onima od vas koji Me poznate i koji Me istinski ljubite povremeno teško, živjeti svoje svakodnevne živote. Ljubiti Mene znači slijediti Moja Učenja i pozivati Me da vam oprostim vaše grijehe. To je jedini način na koji možete postati dio onoga Tko Ja Jesam. Vi ne možete postati dio Moga Kraljevstva dok ne priznate Istinu i prihvatite da, dok grijeh postoji, svijet ne može biti savršen. Dok god čovjek čini sve u skladu sa svojom vlastitom slobodnom voljom, kada je stalno u kušnji da se prepusti svojim vlastitim sebičnim potrebama, on će ostati rob.

Kada živite život u skladu s Riječi Božjom, vi ćete moći vidjeti svijet onakav kakav jest. Vi ćete svjedočiti čudu koje je Čudo Zemlje, koju je stvorio Moj Otac. Ali, vi ćete također vidjeti kako je čovjekova slabost njega odvojila od Boga. Dok god je to slučaj, svijet kakvoga poznajete ne može ponovno biti uzdignut do svoje prijašnje Slave. Zbog toga ćete jedino naći pravi mir kada Ja ponovno dođem da vas uvedem u Raj Moga Oca od početka stvorenog za vas.

Početak i svršetak svijeta će postati kao jedno. Neće biti Raja, ni Čistilišta ni Zemlje – postojati će samo dva entiteta. Moje Kraljevstvo – gdje život nikada neće završiti, za one koji Mi dopuste da ih okupim u Mom Srcu i pakao za one koji se neće okrenuti k Meni. Sve stvari će biti u skladu s Mojim Milosrđem i Svetom Voljom Moga Oca, Koji ljubi svu Svoju djecu. On želi spasiti svakoga i kroz Mene. Ja ne mogu prisiliti one koji ne žele biti dio Moga Kraljevstva ili one koji odbijaju sve Moje napore da im donesem predivnu veličanstvenu vječnost, da Me slijede. Ne zanemarujte Moje Molbe da pomognete ovim jadnim dušama.

 

Vaš Isus