Dnevni arhivi: 30. lipnja 2014.

Croatian News

Croatian News
Sunday, June 29th, 2014 @ 16:43
Mr. Mario Lovrinčević is the only person in Croatia who has a license to sell the Book of Truth in Croatian. He has been granted this license by Coma Books. No one else is permitted to sell the Book of Truth in Croatia but Mr. Lovrincevic. He is doing this in compliance with his contract with Coma Books.

Marija od Božjeg Milosrđa je odredila da se ova vijest objavi na glavnoj stranici www.thewarningsecondcoming pod Latest News.

Novosti za Hrvatsku
Nedjelja, 29. lipnja 2014., 16:43h
Gosp. Mario Lovrinčević je jedina osoba u Hrvatskoj koja ima dozvolu za prodaju Knjige Istine na hrvatskom jeziku. Coma Books mu je dao ovu dozvolu. Nikome drugom u Hrvatskoj nije dozvoljeno prodavati Knjigu Istine već gosp. Lovrinčeviću. On to čini u skladu s njegovim ugovorom sa Coma Books.
Gosp. Mario Lovrinčević je vlasnik Centra Milosrđa i Mira d.o.o. koji je Izdavač Knjige Istine na hrvatskom jeziku.

1157. NE PREKIDAJTE VEZE S ONIMA KOJI VAS MRZE ZBOG MENE

1157. NE PREKIDAJTE VEZE S ONIMA KOJI VAS MRZE ZBOG MENE
Srijeda, 25. lipnja 2014., 23:37h
 
Moja predraga kćeri, nema potrebe da ljudi zaustave sve svoje uobičajene svakodnevne radnje kada obećavaju vjernost Meni. Ja nisam Bog koji zapovijeda da padnete pred Moje Noge, na štetu vaših dnevnih obaveza. Ja se ne razmećem; ne stojim veličanstveno, oholog ponašanja, da vladam ljudskim rodom, niti diktiram vaš svaki pokret ili vas pokušavam gušiti s podložnošću prema Meni. To nisam Ja, jer Ja Sam došao kao ponizni sluga da oslobodim čovjeka od vezanosti za đavla.
Ja Sam vas došao spasiti i Ja ponovno dolazim da dovršim Moj Plan Spasenja. Ja Sam ovdje da vam služim. Došao Sam privući vas k Sebi i dok uživam u vašoj ljubavi prema Meni i vremenu koje Mi posvećujete, Moja namjera je da učinim to na način koji vam ne uzrokuje pretjeranu tjeskobu. Dok primam vrijeme koje dajete Meni i molitve koje Mi prikazujete, vi i dalje trebate živjeti svoje živote kako bi hranili i odijevali sebe i svoje obitelji. Sve što tražim je da živite vaše živote na način koji je potreban kako bi služili Meni. I dok se produbljuje vaš odnos sa Mnom, vi ćete osjećati snažnu želju da razgovarate sa Mnom kroz vaše misli i riječi.
Ja tražim da se prema drugima odnosite s poštovanjem koje pokazujete Meni. Ne raspravljajte i ne srdite se s drugima zbog Mene. Ipak, nikada ne opravdavajte djela ili riječi onih koji Me vrijeđaju – samo molite za njih. Dok raste vaša ljubav za Mene, vaš odnos sa Mnom će postati više prisan. Kada se to dogodi, to će biti vrijeme kada ćete na sebe navući ljutnju onih čija je vjera slaba. Očekujte da će se to dogoditi i ne uznemirujte se niti se žalostite, jer kada ste u jedinstvu sa Mnom, tada će vas mrziti zbog toga. Budite strpljivi s ovim ljudima. Budite ljubazni. Budite pristojni. Ne mučite se raspravljajući, jer sve što kažete neće izmijeniti stvar. Umjesto toga, pokažite im značenje Kršćanstva s ljubavlju odgovarajući na mržnju.
Ne prekidajte veze s onima koji vas mrze zbog Mene. Umjesto toga, molim vas da molite za njih. Vi morate pokušati održati ravnotežu u svojim životima kada ste u jedinstvu sa Mnom. Dok Ja priželjkujem vaše društvo, Ja također želim da ljubite one koji Me trebaju, ali me ne mogu vidjeti; koji nemaju srca da Me prihvate ili one koji nemaju pojma o tome što znači Vječni Život. Vaša obveza je prema Meni i Moja Želja je da mudro koristite svoje vrijeme da ljubite ove duše.
Vašim riječima, djelima, djelovanjem i molitvama, vi ove duše možete i hoćete dovesti k Meni.       
 
Vaš Isus

1156. USPOREDITE ME S MAJKOM KOJA SE MORA ODVOJITI OD SVOG DJETETA PRI ROĐENJU

1156. USPOREDITE ME S MAJKOM KOJA SE MORA ODVOJITI OD SVOG DJETETA PRI ROĐENJU
Ponedjeljak, 23. lipnja 2014., 1:45h
 
Moja predraga kćeri, Ja danas donosim velike Blagoslove tebi i svim Mojim ljubljenim sljedbenicima. Moje Srce puca ljubavlju za sve vas. Ja shvaćam da vaše putovanje služenja Meni može biti povremeno vrlo teško, ali želim da znate da vas Ja vodim svake sekunde. Nema ni jedne kušnje s kojom biste se mogli suočiti, koja ne može biti savladana. Stoga, ako se osjećate bespomoćno i ustrašeno, ne smijete se predavati i kada se pouzdate u Mene, sve će se činiti lakše.
Usporedite Me s majkom koja se mora odvojiti od svog djeteta pri rođenju i koja nikada više ne može vidjeti ovo dijete tijekom svog života. Majka nikada neće zaboraviti to dijete i svaki dan provodi žudeći za svojim tijelom i krvlju, u nadi da će se ponovno ujediniti sa svojom bebom u nekom trenutku. Svakog dana je to dijete u njenim mislima; ona se moli za njegovo ili njeno dobro i osjeća neprestanu bol, duboko u njenom srcu, zbog svog gubitka. Ništa je više neće zadovoljiti, dok ona još jednom ne zagrli to dijete u svojim rukama. Ona ima veliko strpljenje, veliku nadu i duboku čežnju da dođe licem u lice s djetetom koje je iznijela iz svoje utrobe i ne mari za godinama u međuvremenu. Sve što je njoj važno je da ona i njeno dijete ponovno postanu potpuni – jedno isprepleteno s drugim.
Ja Sam poput svakog roditelja koji mora podnijeti takvu muku. Čekanje je za Mene tjeskobno. Ali osjećaj gubitka, kao onaj davno izgubljenog djeteta koje se odbija vratiti roditelju, najveći je od svih. Bol koju Ja osjećam, kada Me odbacuju Božja djeca, neprestano Mi je mučenje. Ja ću učiniti sve da privučem ove duše u dubinu Mojih Grudi. Koristit ću druge duše – njihovu braću i sestre koji Me žele utješiti – u Mojoj potrazi da probudim njihove usnule duše. Ja trebam Moje ljubljene sljedbenike, braću i sestre ove izgubljene djece Božje, da se rasprše diljem svijeta i okupe Moju obitelj.
Mi se moramo ujediniti protiv duha tame koji će ovim dušama učiniti gotovo nemogućim da otkriju Istinu o njihovom rođenju. Ovim ljudima se treba reći njihovo pravo po rođenju; njihovom naslijeđu i Njihovom Vječnom Spasenju. Jer blizu je vrijeme kada će sva Istina biti otkrivena. S vašom pomoći, Moji ljubljeni sljedbenici, oni će doći k Meni, natrag u Moju obitelj, gdje ćemo se konačno ujediniti kao jedno. Kako je i trebalo biti.
Ja vas ljubim sve s velikom nježnošću i radujem se kada na Moj Poziv odgovorite s ljubavlju u svojim srcima.

Vaš Isus