Mjesečni arhivi: srpanj 2014.

1176. MAJKA SPASENJA: ISUS KRIST NIJE LJUBLJEN OD ČOVJEČANSTVA, KAO ŠTO JE NEKADA BIO

1176. MAJKA SPASENJA: ISUS KRIST NIJE LJUBLJEN OD ČOVJEČANSTVA, KAO ŠTO JE NEKADA BIO
Utorak, 22. srpnja 2014., 16:50h
 
Moja draga djeco, Moj Sin, Isus Krist, nije ljubljen od čovječanstva kao što je nekada bio. Ravnodušnost prema Njegovom Postojanju se razvila u odbojnost prema svemu Tko On Jest, svemu što On predstavlja i svemu što je On obećao. Ovo Mi je nanijelo mnogo boli i žalosti.
Dok otpadništvo raste i širi se, On, Isus Krist, će biti odbačen od svakog naroda, dok oni koji Ga ljube i koji slijede Njegova Učenja, ne budu onemogućeni izjaviti svoju vjernost prema Njemu, bez da trpe ismijavanje, izrugivanje i klevetanje. Oni koji su Mu odani neće moći proglašavati Istinu, ako ne provedu vrijeme u molitvi, usrdno Ga moleći da im pomogne da savladaju protivljenja s kojima će se morati suočiti svakog dana.
Da bi ostali vjerni Isusu Kristu, vi Ga morate bezuvjetno ljubiti. Ljubiti Ga uistinu, veliki je blagoslov i također je Dar od Boga. Vi čija je ljubav oslabila prema Mome Sinu, Ja tražim da primite ovu molitvu.
 
Križarska molitva (160) Pomogni mi da Te više ljubim
 
O Isuse moj, Spasitelju svijeta, pomogni mi da Te više ljubim. Pomogni mi da rastem u mojoj ljubavi prema Tebi. Ispuni moje srce s Tvojom Ljubavlju i Samilošću, da bih mogao zadobiti Milosti da Te ljubim na način kojim Ti ljubiš Mene.
Ispuni moju nezahvalnu dušu s dubokom i stalnom ljubavlju za Tebe i za sve što Ti predstavljaš. Snagom Tvojih Milosti, pomogni mi da ljubim mog bližnjega kao što Ti ljubiš svako dijete Božje i da pokažem samilost prema onima koji su potrebni Tvoje Ljubavi i koji nemaju vjeru.
Sjedini me u jedinstvo s Tobom, da mogu voditi Kršćanski život, kojemu si nas Ti poučio Svojim primjerom tijekom Tvog Vremena na Zemlji. Amen.

Ljubite Mog Sina, djeco i On će širiti Svoju Ljubav, da svako dijete Božje bude privučeno Njegovom Velikom Milosrđu.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

1175. BOG OTAC: BUDITE HRABRI, MOJI MALENI, JER ĆE MOJE SLAVNO KRALJEVSTVO USKORO BITI VAŠE

1175. BOG OTAC: BUDITE HRABRI, MOJI MALENI, JER ĆE MOJE SLAVNO KRALJEVSTVO USKORO BITI VAŠE
Ponedjeljak, 21. srpnja 2014., 14:23h
 
Moja draga djeco, kad Sam stvorio svijet, bilo je to da podijelim Moje Postojanje sa svakim od vas. Moja Ljubav je bila podijeljena i tada se dogodilo da je svijet postao jedno u Meni. Moji Anđeli su se ponovno radovali u Mom novo ustanovljenom Kraljevstvu i Moja Ljubav se širila iznad Moga Područja, jer Sam Ja želio da tako bude.
Dok je Moja Ljubav bila prekorena, Ja Sam znao da će Moja Žalost biti nadoknađena kada Ja obnovim Zemlju kako bih okončao grijeh. Moje Vrijeme je uskoro kada će svi živjeti u skladu s Mojom Voljom. Moja Sveta Volja će biti prisutna u srcima Moje djece. Svi će ponovno biti radosni. Do ovog Velikog Dana, nastat će mnogo boli od strane čovjeka, jer je grijeh prouzrokovao takvo odjeljenje od Mene.
Dok god postoji grijeh, čovjek će trpjeti napasti koje su mu nanesene od onoga koji Me mrzi. On, zli, će se predstaviti kao da Me voli, kao da mu je stalo do vas i nastavit će utjecati na svakoga od vas, sve dok Ja ne pošaljem Mog Sina da vas okupi u Svoje Svete Ruke. Budite hrabri, Moji maleni, jer će Moje Slavno Kraljevstvo uskoro biti vaše i vi ćete, zajedno s vašim obiteljima, živjeti u Mojoj Svetoj Volji. Kada se Moja Božja Volja ostvari među vama, svijet koji se sastoji od Neba i Zemlje će postati jedno. Kada smo Mi jedno, neće više biti boli ili tuge, jer će grijeh biti potpuno iskorijenjen.

Vaš Vječni Otac
Bog Svevišnji

1174. LJUDSKI STVOREN NAUK NEĆE NAHRANITI VAŠU DUŠU

1174. LJUDSKI STVOREN NAUK NEĆE NAHRANITI VAŠU DUŠU
Nedjelja, 20. srpnja 2014., 16:45h
 
Moja predraga kćeri, kada je svijet pod duhom tame, postaje vrlo teško za one koji vjeruju u Mene, Isusa Krista, da ostanu vjerni Mojoj Riječi. Kada se Moja Crkva koleba, onda će se vjerni osjećati razočaranima sa svim onim što Sam Ja poučavao i mučit će se u svojoj vjeri.
Nije Moja Želja da vi skrećete svoju pažnju s Riječi Božje, a kada to učinite, vi nećete naći Moju Prisutnost. Kada se ne drži uz Moju Riječ i kada si dopuštate da vas se odvede u lažni osjećaj sigurnosti – kada je grijeh odgurnut kao da nema posljedice – onda ćete uvidjeti da je teško ostati vjeran Mojim Učenjima.
Ustanite svi vi i poslušajte Moj Glas sada dok vam Ja govorim ovo. Sve što Sam vas Ja poučio, da je Sveto, bit će rastrgano na komadiće. Mnogi od vas će uvidjeti da je zbunjujuće kad tolika mnoga Učenja, koja Sam dao Mojoj Crkvi, uskoro budu odbačena kao da nisu za ova vremena. Nadolazeća Vremena s kojima se suočavate će donijeti mnogo muke, jer vam neće biti dane upute po kojima je Moja Crkva bila izgrađena. Građevina će propadati, vjera Mojih posvećenih slugu će oslabiti, iznad vaše sposobnosti shvaćanja i sva Istina će biti razorena. Ljudski stvoren nauk neće nahraniti vašu dušu. Samo Ja, Isus Krist, mogu vas nahraniti Vjerom koja će vas pripraviti da Me slijedite. Što god vam se kaže, uvijek morate ostati vjerni Meni, jer ću Ja uvijek ostati odan vama.
Kad se odvojite od Mene, Ja ću neprestano stajati blizu vas, pokušavajući vas privući natrag k Meni. I premda je moguće da odlutate i prilagodite svoje živote prihvaćajući neistine, Ja vas nikad neću napustiti. I kada ste potpuno izgubljeni, Ja ću vas naći i vratiti vas natrag u Moje Kraljevstvo. Ja vas nikad neću napustiti, premda ćete vi napustiti Mene.

Vaš Isus

SEMINARI – MISIJA U HRVATSKOJ

SEMINARI – MISIJA U HRVATSKOJ


LETAK ZA PRINTANJE

PRIPREMA ZA DRUGI DOLAZAK!
 
ISUS ČOVJEČANSTVU
KNJIGA ISTINE
SEMINARI

 
MISIJA U HRVATSKOJ

SPLIT – Subota, 16. kolovoza
Otvoreno 13.30h Početak 15.00h

ZAGREB – Nedjelja, 17. kolovoza

Otvoreno 13.30h Početak 15.00h

“Danas, ako Njegov Glas čujete,
neka ne otvrdnu vaša srca.”
(Hebrejima 3,7-8)

 
HITNA BOŽJA PORUKA CRKVI I SVIJETU DANAS:
 
Pripremite se, molite i ufajte u Božje Milosrđe
 
Isus čovječanstvu Knjiga Istine Seminari će biti predstavljeni narodu Hrvatske glede uvida, iskustava i razumijevanja poruka iz Raja danih čovječanstvu za ova Posljednja Vremena.

• Smjer Crkve i Svijeta
• Što nas očekuje u teškom vremenu koje je pred nama?
• Uspostava Centara molitve i formiranje Molitvenih Zajednica
Posredovanje i zadovoljština: Da, možemo napraviti razliku!
Pomognite Isusu spasiti duše

REGISTRACIJA JE POTREBNA zbog rezervacije sjedala, NO SVI SU DOBRO DOŠLI!

ULAZ JE SLOBODAN

Za registraciju ili za više informacija:
• Split:           split.seminar@gmail.com

-Telefon/text/sms 00385 92 218 4263

• Zagreb:           zagreb.seminar@gmail.com

-Telefon/text/sms 00385 99 443 7553

Pogledajte letak s druge strane za uvodnu riječ o Seminaru Knjiga Istine. 
Uvod u KNJIGA ISTINE Seminare

Pozdrav braćo i sestre,

Kao Katolici znamo da postoje dvije vrste objava – javna i privatne. Vjernici ne moraju vjerovati u privatne objave, ali oni moraju prihvatiti javnu objavu. Javna objava nam se daje kroz Pismo i Tradiciju. Mi počinjemo ovo učiti u ranoj dobi. Ipak, nismo zadovoljni i uvijek želimo još više od Boga. Dakle, mi Ga tražimo u privatnosti vlastitog molitvenog života kroz znakovite milosti ili slučajnosti koje dobivamo kroz molitvu i mi Ga tražimo u našoj većoj zajednici. Neki su putovali u daleka mjesta za privatnim objavama. Mnogi putuju na sveta mjesta i vraćaju se s prekrasnim pričama o obraćenju.

Želimo s vama podijeliti jednu privatnu objavu koja se događa u ovom vremenu.

Postoji gospođa koja je poznata kao Marija od Božjeg Milosrđa. Ona prima Poruke od Presvetog Trojstva i Marije, Majke Spasenja već više od 3 godine. Isus joj je rekao da ostane anonimna da se naglasak makne od nje, jer su Poruke ono što je bitno. Zapravo, Isus nas je zamolio da zamijenimo njezino ime s vlastitim imenom kada čitamo Poruke. Isus govori izravno našim dušama, a Marija od Božjeg Milosrđa je Njegov pisar.

On jednostavno preko nje piše Poruke za nas.

Poruke upozoravaju da se brzo približavamo vrhuncu ovoga Doba. Iako postoje mnoge Poruke, u osnovi, Isus nas poziva preko Marije od Božjeg Milosrđa da često molimo, da se pokajemo za naše grijehe i da dođemo k Njemu. Sve što je zapisano u Knjizi Otkrivenja u Bibliji doživjet će najveće ispunjenje, ali ako se možemo probuditi iz našega sna i prići Bogu sa skrušenim srcem, Bog će ublažiti kazne koje zaslužujemo.

Amos 3,7 – “Ne, svemogući Gospodin ne čini ništa, a da ne očituje Svoj naum Svojim slugama: prorocima.”

Ove Poruke su besplatne za javnost na mnogim jezicima i jako brzo su se proširile diljem svijeta. Poruke su besplatne za download na stranici (www.thewarningsecondcoming.com; hrvatski jezik: knjiga-istine.com i upozorenjepreddrugidolazak.info), a iz praktičnosti su također dostupne u tiskanom obliku knjige i na Amazon Kindle. Poruke su sastavljene u “Knjizi Istine.” Ova Knjiga je iznesena od niza dobro utemeljenih izdavača i distributera knjiga za dostupnost svijetu.

Ako ne vjerujete da bi netko mogao primiti takva proroštva u ovom vremenu i naraštaju, želimo vas potaknuti da odaberete link na službenim stranicama pod nazivom Križarske molitve (www.thewarningsecondcoming.com/crusade-of-prayer/). Postoji više od 150 molitvi koje su nam dane po Mariji od Božjeg Milosrđa i 6. litanija. Postoji ih više od 15 isključivo za pomoć našem kleru. Nekoliko primjera su: #2 Molitva za svjetske vođe, #19 Molitva za mlade i #33 Pečat Živoga Boga. Mi smo sigurni da će čitanje ovih uvjerljivih riječi izazvati vaše čuđenje.

Isus čovječanstvu Knjiga Istine Seminari su prilika za vas da naučite o ovoj hitnoj i Svetoj Misiji i da širite ovu Poruku nade Vječnog Spasenja kroz Isusa Krista, Sina Boga Svevišnjega.

Vi ste pozvani da dođete i poslušate. Ulaz je slobodan. Molimo pogledajte s druge strane da pronađete Seminar Knjiga Istine u vašem području. Nadamo se da ćete razmotriti sudjelovanje u ovim događajima kao način da vam pomogne razlučiti vremena u kojima živimo i kako se pripremiti za prekrasnu budućnost koju je Bog planirao za svakog od nas. Isus traži našu pomoć kako bi spasio sve ljude. On ih želi sve.

Božji blagoslov…

1173. BOG OTAC: KADA SE UTVRDI MOJA VOLJA, MIR ĆE VLADATI

1173. BOG OTAC: KADA SE UTVRDI MOJA VOLJA, MIR ĆE VLADATI
Petak, 18. srpnja 2014., 15:52h
 
Moja najdraža kćeri, svijet je Moj i Ja pripadam svoj Mojoj djeci. Ja Sam vaš.
Moje potomstvo će se suočiti s velikim previranjem, dok Ja šaljem Moje Anđele da izvedu Moje vjerne i sve zlo će uskoro biti protjerano. Moje neprijatelje, Ja ću uništavati dok se svaki trag od boli i tuge, koje trpi čovječanstvo, ne izbriše. Nema više suza, nema više žalosti, nema više boli, jer je sva Moć Moja.
Moj Plan je već u tijeku, iako će njega biti svjesni malo ljudi. Ali Ja vam kažem ovo. Obrišite vaše suze. Ne bojte se Mog Posredovanja, jer Moja Volja će biti pridružena volji Moje djece – uskoro. Kada se utvrdi Moja Volja, mir će vladati, ne samo u vašim srcima, već i na Zemlji kao što je na Nebu. Ufajte se u Mene.
Ne bojte se Moje Ruke, jer će patiti samo oni koji me u potpunosti odbace. Ja ne želim osvetu i Ja ću prodrijeti u srca čak i onih koji Me proklinju. Moje Milosrđe znači da će ih vrlo malo htjeti biti odvojeno od Mene, kada Se Ja obznanim preko Moga Sina, Isusa Krista. Slabi će postati jaki. Plašljivi će postati hrabri i onima s mržnjom u svojim srcima će biti ulivena Moja Ljubav.
Ja ljubim i želim svu Moju djecu i zbog ovoga ću Ja povratiti Moje Kraljevstvo s najmanje moguće patnje.
Molim vas, pouzdajte se u Mene, potpuno. Jer blizu je dan kad će na Zemlji vladati jedino Svijetlo Mog Božanstva i sav mir će biti vaš.

Vaš Vječni Otac
Bog Svevišnji

1172. LJUDSKI RAZUM JE NESPOSOBAN SHVATITI SVE ŠTO JE OD MENE

1172. LJUDSKI RAZUM JE NESPOSOBAN SHVATITI SVE ŠTO JE OD MENE
Četvrtak, 17. srpnja 2014., 17:17h
 
Moja predraga kćeri, najveća bol koju moraju podnijeti oni koji Me ljube je tama duše. Što se više sjedinjujete sa Mnom i u Meni, više ću Ja patiti u vama. Jer kada Ja prebivam u vašoj duši, više ćete morati podnijeti boli zbog ovoga.
Kada duša postane dio Mene, u potpunom jedinstvu i kada preda svoju volju Meni, više će Moja Prisutnost biti očita u toj osobi. Privući će na sebe mržnju drugih, osjećat će Moju Vlastitu tugu jer će svjedočiti nepoštenju, nepravdi i zloći zbog grijeha u svijetu. Njeni osjećaji će postati izoštreni, njeno shvaćanje duhovnih stvari – nastalo kao posljedica trpljenja sa Mnom – otkrit će mnoge stvari koje će probuditi u njoj dublje shvaćanje bitke koja postoji između Boga i sotone.
Ona će shvatiti što je obuzelo njenu dušu, njeno tijelo i njene osjećaje, ali ovo ne znači da će joj to biti lako prihvatiti. Ljudski razum je nesposoban shvatiti sve što je od Mene ili sve što dolazi od Mene. Ali ako će se osloniti na Mene i prihvatiti da svako dobro dolazi od Mene, tada će Mi omogućiti da rastem u njoj, za dobro svih.
Ja mogu postići velike stvari kada Mi dopustite da prebivam u vašoj duši. Tolikim ljudima može biti dan Moj Dar Milosrđa kada dopustite Mojoj Ljubavi da se širi na ovaj način. Preko duše žrtve Ja mogu posredovati da spasim duše drugih. Uvijek prihvatite da kada Ja ponudim Dar Trpljenja da on donosi velike nagrade čovječanstvu kao cjelini. Moje Milosrđe je Moj Dar vama. Prihvatite različite načine na koje Ja djelujem, s ljubaznošću, jer će bol jedinstva sa Mnom biti kratkotrajna.
Prihvatite Me kakav Jesam, a ne kakav vi mislite da bih Ja trebao biti.
 
Vaš Isus

1171. SVIJET ME JE NAPUSTIO, KAKO JE NAVIJEŠTENO I NANIJETA JE NAJVEĆA IZDAJA MOME TIJELU

1171. SVIJET ME JE NAPUSTIO, KAKO JE NAVIJEŠTENO I NANIJETA JE NAJVEĆA IZDAJA MOME TIJELU
Utorak, 15. srpnja 2014., 18:00h
 
Moja predraga kćeri, svijet Me je napustio, kako je naviješteno i nanijeta je najveća izdaja Mome Tijelu.
Moja Riječ je potpuno rastrgana i mnogi od onih koji kažu da znaju Moja Učenja bit će nesvjesni progona koji će biti nanijet Mojoj Crkvi. Kao što Sam Ja bio proklinjan tijekom Mog Razapinjanja od onih koji su se oholo hvalili svojom izvrsnom mudrošću o Mojim Putovima, tako će Me odbaciti i sada, kada drugi put dolazim utvrditi Moje Kraljevstvo.
Nezahvalne duše, bez jednostavnosti ili poniznosti, nikada neće prihvatiti glas onih za koje smatraju da su nedostojni izgovarati Istinu. One nikada neće prihvatiti Istinu, jer kada prihvate laži u Moje Ime, neće biti mjesta u njihovim srcima za Duha Božjega da natopi njihove duše. Umjesto da pripremaju čovječanstvo za Moje Veliko Milosrđe – Dan kojega Sam obećao svijetu – oni će Mi okrenuti svoja leđa. Oni neće prepoznati Božje Znakove, poslane da otvore njihova srca i priprave ih za Mene, zbog njihovih oholih i okorjelih srdaca. Oni će također činiti sve što je u njihovoj moći da zaustave Riječ Božju da dopre do svakog grješnika u svijetu i zbog toga im nikada neću dopustiti da ovo zaborave.
Onaj koji Mi izgubi dušu, gubi svoju vlastitu. Onaj koji zapriječi Moj Put, neće se sam imati kuda okrenuti. Onaj koji se zaklinje protiv Volje Božje, bit će proklet. Što ste uistinu naučili od Mene, ako se ne možete sjetiti Istine Mog Obećanja da ću ponovno doći? Moje Kraljevstvo će doći na Zemlju kao što je na Nebu, a oni koji nisu uspjeli razumjeti što Sam rekao, neće biti ništa pametniji. Oni će rasuti Milosti koje im Ja sada šaljem i sami se zatvoriti u zatočeništvo takve tame da će na Veliki Dan biti zaslijepljeni Mojim Svijetlom.
Moje Vrijeme je uskoro i toliko Ja mogu činiti da vas pripremim. Moja Ljubav ostaje Velika kao što je Milosrdna, ali vi također morate pomoći sami sebi, jer nije lako postati dostojan Mog Obećanja o Spasenju.

Vaš Isus

1170. ZNATI ŠTO SAM JA POUČAVAO PO SEBI NIJE DOBRO, AKO NE LJUBITE JEDNI DRUGE KAO ŠTO JA LJUBIM VAS

1170. ZNATI ŠTO SAM JA POUČAVAO PO SEBI NIJE DOBRO, AKO NE LJUBITE JEDNI DRUGE KAO ŠTO JA LJUBIM VAS
Nedjelja, 13. srpnja 2014., 16:27h
 
Moja predraga kćeri, Božja djeca se mogu usporediti s pupoljcima cvijeta. Pupoljci, zbog prehrane iz zemlje u kojoj se nalaze, razvijaju se i rastu. Ali, ako zemlja nije plodna, pupoljci ne mogu procvjetati u zrele cvjetove koji oduševljavaju oko promatrača.
Ako je tlo bogato, cvijet će biti zdrav. Ako su ga izrešetale bube, onda cvijet neće procvjetati. Čak i zdravo tlo, ako je zaraženo otrovom, ne može proizvesti zdravu, životnu biljku. Ako Božja djeca ne slušaju Riječ Božju, ne primaju Istinu i neposlušni su Božjim Zapovijedima, oni će biti prazni i neće imati duhovnog mira. Samo dopuštajući sebi da čujete što obećava Riječ Božja, vi možete rasti ili naći mir.
Mnogi ljudi, zbog laži koje sotona širi diljem svijeta, zato da prevari duše, nađu se izgubljenima i bez duhovnog života. Život se jedino može zadobiti prihvaćajući Mene, Isusa Krista, kao svoga Spasitelja. Čak i to po sebi nije dovoljno. Vi se također morate sjetiti što Sam vas Ja poučio. Znati što Sam Ja poučavao po sebi nije dobro, ako ne ljubite jedni druge kao što Ja ljubim vas. Kada ustanete i ponosno proglašavate da ste Moj učenik, zatim ako ne pokažete ljubav prema drugima i učinite drugima kao što bi očekivali da se vama učini, vi ste licemjer.
Ako Me poznajete, vi ćete ljubiti druge, bez obzira na grijehe za koje su krivi. Nikada nećete suditi druge u Moje Ime, jer to nije vaše pravo.

Vaš Isus

1169. MOJA RIJEČ JE VRLO JEDNOSTAVNA, LAKA ZA RAZUMJETI, ALI NE TAKO LAKA ZA ŽIVJETI

1169. MOJA RIJEČ JE VRLO JEDNOSTAVNA, LAKA ZA RAZUMJETI, ALI NE TAKO LAKA ZA ŽIVJETI
Srijeda, 9. srpnja 2014., 15:48h

Moja predraga kćeri, Moja Uputa svima onima koji Me štuju je da snažno mole zbog nemira koji će uskoro izbiti u svijetu. Mnogi događaji će se nizati, svi povezani podjelama uzrokovanim vjerskom mržnjom i pohlepom. Ali kada prezir prema Meni, što je već očito u svijetu, dolazi iznutra Moja Vlastita četiri zida, onda ćete znati da je vrijeme blizu. Jer kada proklinju Mene i progone one koji Me ljube, onda će oni svjedočiti Mom posredovanju koje će biti poput groma iz vedra neba.
Mnogi će pomiješati Moje dobrovoljno prihvaćanje progona, što će uvijek biti sudbina onih koji Me slijede, sa prihvaćanjem zlih stvari i voljnošću da se dozvoli ovim stvarima da rastu. Ali to će biti pogrešno. Sva ljubav dolazi od Mene. Sve zlo dolazi od sotone. Kada se to dvoje sudari, veliki raskol će se razotkriti. Zlo ne može rasti kada se Ja dignem protiv njega. Čak i sam sotona može širiti otrov samo prema Volji Božjoj.
Zlo, koje zagađuje svijet, bit će uništeno. Ne sumnjajte u ovo. Vi morate, međutim, prepoznati zlo onakvim kakvo je, jer će ga sotona uvijek predstavljati kao da je dobra stvar. Njegov smišljen plan je predstavljati iskrivljen pogled na Moja Učenja i u njega uključiti velike prijevare, koje će prepoznati jedino oni u čijim dušama počiva Duh Božji. Toliki mnogi šire različite verzije Mog Nauka i stvaraju svoja vlastita tumačenja i to mnoge zbunjuje. Kada Me razapinju oni koji izjavljuju da Me poznaju, mučeći one koji Mi služe, tada znajte da oni nisu od Mene – jer kako mogu biti?
Budite u miru, jer sve što trebate znati je sadržano u Mojoj Svetoj Riječi. Moja Riječ je vrlo jednostavna, laka za razumjeti, ali ne tako laka za živjeti. Živite po Mojoj Riječi i ljubav će biti pokretačka snaga svake riječi koju izgovorite; svakog djela kojeg učinite i svake geste koju ste napravili. Kada se ne svjedoči ljubav, s usana onih koji izjavljuju da su sveti, onda to nije Riječ Božja koju slušate. Umjesto toga, vi slušate ljudsko tumačenje koje je manjkavo.
Bilo što što ne izvire iz Mog Božanstva, nije od Mene.

Vaš Isus

1168. MAJKA SPASENJA: JEDINO S LJUBAVLJU BOŽJOM U SVOJIM SRCIMA MOŽETE ŠIRITI RIJEČ BOŽJU

1168. MAJKA SPASENJA: JEDINO S LJUBAVLJU BOŽJOM U SVOJIM SRCIMA MOŽETE ŠIRITI RIJEČ BOŽJU
Utorak, 8. srpnja 2014., 16:00h
 
Moja draga djeco, zar ne znate da je preko Božje Ljubavi za sve vas, On dopustio Meni da proglašavam Njegovu Presvetu Riječ pri svakom Mom Ukazanju, kao Majke Božje, koje se dogodilo u svijetu.
To je bila Želja Mog ljubljenog Sina, Isusa Krista, da se Ja obznanim svijetu, tako da se mogu dogoditi obraćenja prema Istini. I tako će biti u svim Mojim Svetištima, diljem svijeta, da će Bog objaviti Istinu prije nego svane Veliki Dan Gospodnji. Svi se morate ujediniti da Bogu date slavu u svim Mojim Svetištima, tako da bi On, u Svom Milosrđu, izlio velike Milosti čak i na najnedostojnije duše, jer one su te koje On najviše traži.
Nisu samo dobro poučeni po pitanju Svetih Evanđelja ti za koje On, Moj Sin, želi da dođu k Meni. Ne, to su oni koji osjećaju prazninu u svojim srcima, kada bez obzira koliko tražili unutarnji mir, oni ga ne mogu naći. Mnogi ljudi tragaju za srećom, mirom i radošću u ovom životu i rijetko to nalaze. Oni ne mogu nikada naći istinski mir, ako ne mogu naći ljubav. Jedino ljubav za druge može vas dovesti bliže k Bogu, jer bez ljubavi vi nikada nećete naći Prisutnog Boga.
Ja tražim od vas, draga djeco, da dođete k Meni, Majci Spasenja i zatražite od Mene da molim da bi vas Bog mogao ispuniti sa Svojom Ljubavlju. Kada molite ovu molitvu, Ja ću moliti Svog Sina, da odgovori na vaš poziv. Tražite ljubav i iskažite ljubav koliko god je imali u svojim srcima za druge i dijelite ju. Kad to činite, Moj Sin će vas ispuniti s toliko ljubavi da ćete tada biti spremni podijeliti ju među vama. Ljubav će iskorijeniti mržnju. Ako osjećate bilo kakvu vrstu mržnje za drugo ljudsko biće, tada morate usrdno moliti Mog Sina, Isusa Krista, da vas oslobodi ove zaraze.

Križarska molitva (159) Molba za Božju Ljubav:
 
O Majko Spasenja, ja Te molim da posreduješ u moju korist, dok Ja usrdno molim za Božju Ljubav. Ispuni moju dušu, praznu posudu, s Božjom Ljubavlju tako da kad se Ona izlijeva da se izlije na duše kojima se ja borim pokazati samilost.
Po Božjoj Snazi, ja molim da sam oslobođen od bilo kakvih osjećaja mržnje koje mogu gajiti prema onima koji izdaju Tvog Sina.
Ponizi me u duhu i ispuni me s darežljivošću duše tako da ja mogu slijediti Kristova Učenja i širiti Njegovu Ljubav u svakom dijelu mog života. Amen
 
O ljubavi se govori kao da ju je lako osjetiti, ali za mnoge ona traži veliku poniznost lišenu sveg ega. Bez snižavanja sebe pred Bogom, nećete osjetiti Njegovu Ljubav. A bez Ljubavi Božje, vi ne možete rasti. Jedino s Ljubavlju Božjom u svojim dušama možete širiti Riječ Božju.
Bez Njegove Ljubavi, riječi koje govorite u Njegovo Ime, bit će jalove i lišene života.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja