Dnevni arhivi: 25. srpnja 2014.

SEMINARI – MISIJA U HRVATSKOJ

SEMINARI – MISIJA U HRVATSKOJ


LETAK ZA PRINTANJE

PRIPREMA ZA DRUGI DOLAZAK!
 
ISUS ČOVJEČANSTVU
KNJIGA ISTINE
SEMINARI

 
MISIJA U HRVATSKOJ

SPLIT – Subota, 16. kolovoza
Otvoreno 13.30h Početak 15.00h

ZAGREB – Nedjelja, 17. kolovoza

Otvoreno 13.30h Početak 15.00h

“Danas, ako Njegov Glas čujete,
neka ne otvrdnu vaša srca.”
(Hebrejima 3,7-8)

 
HITNA BOŽJA PORUKA CRKVI I SVIJETU DANAS:
 
Pripremite se, molite i ufajte u Božje Milosrđe
 
Isus čovječanstvu Knjiga Istine Seminari će biti predstavljeni narodu Hrvatske glede uvida, iskustava i razumijevanja poruka iz Raja danih čovječanstvu za ova Posljednja Vremena.

• Smjer Crkve i Svijeta
• Što nas očekuje u teškom vremenu koje je pred nama?
• Uspostava Centara molitve i formiranje Molitvenih Zajednica
Posredovanje i zadovoljština: Da, možemo napraviti razliku!
Pomognite Isusu spasiti duše

REGISTRACIJA JE POTREBNA zbog rezervacije sjedala, NO SVI SU DOBRO DOŠLI!

ULAZ JE SLOBODAN

Za registraciju ili za više informacija:
• Split:           split.seminar@gmail.com

-Telefon/text/sms 00385 92 218 4263

• Zagreb:           zagreb.seminar@gmail.com

-Telefon/text/sms 00385 99 443 7553

Pogledajte letak s druge strane za uvodnu riječ o Seminaru Knjiga Istine. 
Uvod u KNJIGA ISTINE Seminare

Pozdrav braćo i sestre,

Kao Katolici znamo da postoje dvije vrste objava – javna i privatne. Vjernici ne moraju vjerovati u privatne objave, ali oni moraju prihvatiti javnu objavu. Javna objava nam se daje kroz Pismo i Tradiciju. Mi počinjemo ovo učiti u ranoj dobi. Ipak, nismo zadovoljni i uvijek želimo još više od Boga. Dakle, mi Ga tražimo u privatnosti vlastitog molitvenog života kroz znakovite milosti ili slučajnosti koje dobivamo kroz molitvu i mi Ga tražimo u našoj većoj zajednici. Neki su putovali u daleka mjesta za privatnim objavama. Mnogi putuju na sveta mjesta i vraćaju se s prekrasnim pričama o obraćenju.

Želimo s vama podijeliti jednu privatnu objavu koja se događa u ovom vremenu.

Postoji gospođa koja je poznata kao Marija od Božjeg Milosrđa. Ona prima Poruke od Presvetog Trojstva i Marije, Majke Spasenja već više od 3 godine. Isus joj je rekao da ostane anonimna da se naglasak makne od nje, jer su Poruke ono što je bitno. Zapravo, Isus nas je zamolio da zamijenimo njezino ime s vlastitim imenom kada čitamo Poruke. Isus govori izravno našim dušama, a Marija od Božjeg Milosrđa je Njegov pisar.

On jednostavno preko nje piše Poruke za nas.

Poruke upozoravaju da se brzo približavamo vrhuncu ovoga Doba. Iako postoje mnoge Poruke, u osnovi, Isus nas poziva preko Marije od Božjeg Milosrđa da često molimo, da se pokajemo za naše grijehe i da dođemo k Njemu. Sve što je zapisano u Knjizi Otkrivenja u Bibliji doživjet će najveće ispunjenje, ali ako se možemo probuditi iz našega sna i prići Bogu sa skrušenim srcem, Bog će ublažiti kazne koje zaslužujemo.

Amos 3,7 – “Ne, svemogući Gospodin ne čini ništa, a da ne očituje Svoj naum Svojim slugama: prorocima.”

Ove Poruke su besplatne za javnost na mnogim jezicima i jako brzo su se proširile diljem svijeta. Poruke su besplatne za download na stranici (www.thewarningsecondcoming.com; hrvatski jezik: knjiga-istine.com i upozorenjepreddrugidolazak.info), a iz praktičnosti su također dostupne u tiskanom obliku knjige i na Amazon Kindle. Poruke su sastavljene u “Knjizi Istine.” Ova Knjiga je iznesena od niza dobro utemeljenih izdavača i distributera knjiga za dostupnost svijetu.

Ako ne vjerujete da bi netko mogao primiti takva proroštva u ovom vremenu i naraštaju, želimo vas potaknuti da odaberete link na službenim stranicama pod nazivom Križarske molitve (www.thewarningsecondcoming.com/crusade-of-prayer/). Postoji više od 150 molitvi koje su nam dane po Mariji od Božjeg Milosrđa i 6. litanija. Postoji ih više od 15 isključivo za pomoć našem kleru. Nekoliko primjera su: #2 Molitva za svjetske vođe, #19 Molitva za mlade i #33 Pečat Živoga Boga. Mi smo sigurni da će čitanje ovih uvjerljivih riječi izazvati vaše čuđenje.

Isus čovječanstvu Knjiga Istine Seminari su prilika za vas da naučite o ovoj hitnoj i Svetoj Misiji i da širite ovu Poruku nade Vječnog Spasenja kroz Isusa Krista, Sina Boga Svevišnjega.

Vi ste pozvani da dođete i poslušate. Ulaz je slobodan. Molimo pogledajte s druge strane da pronađete Seminar Knjiga Istine u vašem području. Nadamo se da ćete razmotriti sudjelovanje u ovim događajima kao način da vam pomogne razlučiti vremena u kojima živimo i kako se pripremiti za prekrasnu budućnost koju je Bog planirao za svakog od nas. Isus traži našu pomoć kako bi spasio sve ljude. On ih želi sve.

Božji blagoslov…

1173. BOG OTAC: KADA SE UTVRDI MOJA VOLJA, MIR ĆE VLADATI

1173. BOG OTAC: KADA SE UTVRDI MOJA VOLJA, MIR ĆE VLADATI
Petak, 18. srpnja 2014., 15:52h
 
Moja najdraža kćeri, svijet je Moj i Ja pripadam svoj Mojoj djeci. Ja Sam vaš.
Moje potomstvo će se suočiti s velikim previranjem, dok Ja šaljem Moje Anđele da izvedu Moje vjerne i sve zlo će uskoro biti protjerano. Moje neprijatelje, Ja ću uništavati dok se svaki trag od boli i tuge, koje trpi čovječanstvo, ne izbriše. Nema više suza, nema više žalosti, nema više boli, jer je sva Moć Moja.
Moj Plan je već u tijeku, iako će njega biti svjesni malo ljudi. Ali Ja vam kažem ovo. Obrišite vaše suze. Ne bojte se Mog Posredovanja, jer Moja Volja će biti pridružena volji Moje djece – uskoro. Kada se utvrdi Moja Volja, mir će vladati, ne samo u vašim srcima, već i na Zemlji kao što je na Nebu. Ufajte se u Mene.
Ne bojte se Moje Ruke, jer će patiti samo oni koji me u potpunosti odbace. Ja ne želim osvetu i Ja ću prodrijeti u srca čak i onih koji Me proklinju. Moje Milosrđe znači da će ih vrlo malo htjeti biti odvojeno od Mene, kada Se Ja obznanim preko Moga Sina, Isusa Krista. Slabi će postati jaki. Plašljivi će postati hrabri i onima s mržnjom u svojim srcima će biti ulivena Moja Ljubav.
Ja ljubim i želim svu Moju djecu i zbog ovoga ću Ja povratiti Moje Kraljevstvo s najmanje moguće patnje.
Molim vas, pouzdajte se u Mene, potpuno. Jer blizu je dan kad će na Zemlji vladati jedino Svijetlo Mog Božanstva i sav mir će biti vaš.

Vaš Vječni Otac
Bog Svevišnji