Dnevni arhivi: 28. kolovoza 2014.

1193. ONI KOJI OMETAJU BOŽJU VOLJU U NJEGOVOM PLANU DA SPASI DUŠE NAVUĆI ĆE NA SEBE GNJEV BOŽJI

1193. ONI KOJI OMETAJU BOŽJU VOLJU U NJEGOVOM PLANU DA SPASI DUŠE  NAVUĆI ĆE NA SEBE GNJEV BOŽJI
Četvrtak, 14. kolovoza 2014., 15:00h
 
Moja predraga kćeri, Ja želim da se obznani da će oni koji ometaju Božju Volju u Njegovom Planu da spasi duše navući na sebe gnjev Božji.
Kada je čovjeku dan veliki dar, Božjom Voljom Mog Vječnog Oca i zatim ga baci natrag, Moj Otac plače. Ali kada čovjek pokušava zaustaviti, oštetiti ili se umiješati u Moj Plan da dovršim Zavjet Mog Oca da donese Spasenje svijetu, on će zbog ovoga uvelike trpjeti. Kada čovjek vjeruje u svoju vlastitu moć nad onom od Boga, on će postati bespomoćan. I kada čovjek zagrli Mene, kao što je Juda učinio, kaže da Me voli, poljubi Me u Obraz i zatim Me izda, on nije ništa bolji od onoga koji Me je predao Mojim krvnicima.
Ja donosim čovječanstvu velike Milosti u ovim vremenima. Ja donosim čovjeku velike Darove kroz ovu Misiju i što on čini? On pljuje u Moje Lice, tako pun ljubomore, prkosa i mržnje koju ima u svojoj duši. Oni koji ovo čine biti će preplavljeni velikom tugom, proizašlom iz osamljenosti, onakve kakvu nikada prije nisu iskusili. Oni će trpjeti bol odvojenosti od Boga u ovom životu na Zemlji i kada se to dogodi, oni će znati da je ovo uzrokovano njihovom izdajom Mene, Isusa Krista, njihovog jedinog Spasitelja. Oni će, međutim, također shvatiti punu veličinu Mog Velikog Milosrđa jer, dajući im ovo trpljenje na Zemlji, Ja im dajem priliku da se pokaju i da ponovno postanu potpuni. Kada prihvate Moju Volju, s dostojanstvom, Ja ću im donijeti Život u Mom Novom Kraljevstvu.
Probudite se svi vi i shvatite da je Moja jedina Želja da vas oduševim u Mojim Rukama punim Ljubavi. Ja nisam vaš neprijatelj – Ja vas ljubim i čeznem za vama s čežnjom koju vi niste sposobni shvatiti. Ja šaljem proroke ne da bih vas uplašio, već da bih objavio Istinu, da bih mogao donijeti Vječno Spasenje svima vama, a posebno onima koji su najnedostojniji od svih.  
Dođite. Poslušajte Moj Poziv – Moj Plan će biti postignut bez obzira koliko mu se protivite. Puna Istina onoga što je to što vam je potrebno da bi zahtijevali natrag vaše pravo na naslijeđe koje vam je Bog dao, obznanit će se uskoro. Kada Ja dođem s ovim vijestima, vi ih morate primiti sa dobrodošlicom ili ćete izgubiti svoju dušu.

Vaš ljubljeni Isus