Dnevni arhivi: 30. kolovoza 2014.

1195. BRINITE O SVOJIM VLASTITIM DUŠAMA PONAJPRIJE, A ZATIM MOLITE ZA DRUGE

1195. BRINITE O SVOJIM VLASTITIM DUŠAMA PONAJPRIJE, A ZATIM MOLITE ZA DRUGE
Subota, 17. kolovoza 2014., 17:18h
 
Moja predraga kćeri, neka ne bude podjele među Mojim Sljedbenicima u ovoj misiji za spas duša, jer to je želja onoga koji Me mrzi. Kada se dijele Moji ljubljeni Kršćanski sljedbenici i kada se bore jedni protiv drugih u Moje Ime, to Mi donosi veliku žalost. Moja tuga je pogoršana kada oni koji proglašavaju Moju Riječ tada Ju zaniječu uzrokujući zlo drugima, na okrutne načine, zato da bi nanijeli otrov.
Sva Božja djeca su jednaka u Mojim Očima. Znajte da dobri među vama nisu otporni na napasti sotone, dok oni očajni i s mržnjom u svojim srcima nisu otporni na Moje Darove. Svaki od vas je grješnik. Ne dolazite pred Mene ikada da Mi govorite da neka duša nije vrijedna Mene. Ne prokazujte drugu osobu preda Mnom i ne tvrdite da je zla; jer tko ste vi nego samo grješnik u Mojim Očima?
Svijet je pun ljubavi. Ali je također pun mržnje i ravnodušnosti prema Meni, Isusu Kristu, zbog postojanja grijeha. Tek kada se iskorijeni grijeh, svijet će postati potpun. Stoga vi morate brinuti o svojim vlastitim dušama ponajprije, a zatim moliti za druge. Kada tako činite, Ja ću obasuti Moje Milosrđe nad sve vas. Kada čovjek uzdiže sebe ispred Mene i govori loše o drugom čovjeku, on će zadnji doći pred Moje Sjedište Pravde, dok će prvi doći čovjek koji se ponižava preda Mnom.
Kad ćete uistinu prihvatiti Moja Učenja? Zašto kažete da ste od Mene kada prema drugima pokazujete mržnju? Nikada nećete postati dostojni Mog Kraljevstva sve dok ne odbacite krinku samo-pravednosti i vaš oklop od oholosti.

Vaš Isus

1194. MAJKA SPASENJA: VI MOŽDA NEĆETE FIZIČKI SUSRESTI MOG SINA, ALI ĆETE GA UPOZNATI NA SVAKI NAČIN

1194. MAJKA SPASENJA: VI MOŽDA NEĆETE FIZIČKI SUSRESTI MOG SINA, ALI ĆETE GA UPOZNATI NA SVAKI NAČIN
Subota, 16. kolovoza 2014., 20:15h
 
Moja draga djeco, mnogi ljudi traže Mog Sina, Isusa Krista, u svojim životima, u neko vrijeme. Kada duša otkrije Mog Sina, to je putovanje različitim putovima i različitim fazama koje se mora proći. Kada postajete bliži Mom Sinu, to će biti rvanje i stoga ovo morate prihvatiti. Dok Mu se približavate, vi ćete postati više nalik Njemu i Njegove će vam Osobine postati dobro poznate. Vi možda nećete fizički susresti Mog Sina, ali ćete Ga upoznati na svaki način. Vi ćete osjetiti Njegovu Ljubav. Njegova Bol će postati vaša. Njegova blagost će biti podijeljena s vama i radost koju On doživljava, zbog Njegove bezuvjetne Ljubavi prema čovječanstvu, postat će vaša. Njegovo Strpljenje će biti usađeno u vašu dušu i Njegova Riječ će u vama biti ukorijenjena s razumijevanjem koje će vam dati Duh Sveti.
Kada uistinu ljubite Mog Sina vi ćete postati ponizni poput Njega i s gorućom željom da Mu služite, bez obzira na cijenu. Neke duše s vremenom dosegnu duhovni put savršenstva, ali one neće dovršiti ovo putovanje ako ne predaju sve svoje pouzdanje Bogu. Ako se duša spotakne duž puta, njoj će biti dane milosti da se podigne i nastavi na svom putovanju. Ali ako se duša natječe s Mojim Sinom i smatra sebe vrijednom da izazove Riječ Koja je Tijelom postala, onda će se ona odvojiti od Boga.
Osoba koja nađe Isusa u ovom životu na Zemlji i koja Mu vjerno služi, imat će mir. Malo što na ovom svijetu će ju ikada zadovoljiti ponovno. Ako se duša, koja je postala prisna s Mojim Sinom, potom odvoji od Njega, ona će iskusiti strašnu bol. Nakon što Ga je spoznao i živio u Njegovom Srcu, ova bol odvojenosti od Mog Sina je najgora bol koju čovjek poznaje.
Kada ste u napasti da osporite Kristova Učenja ili kada ste zastrašivani da Ga odbacite na bilo koji način, znajte da vam ništa na ovom svijetu neće donijeti mir, ljubav ili radost koji dolaze od Njega.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja