Mjesečni arhivi: rujan 2014.

1222. LJEPOTA ČOVJEKA, STVORENOG NA ŽIVU SLIKU BOŽJU, NEVJEROJATNA JE

1222. LJEPOTA ČOVJEKA, STVORENOG NA ŽIVU SLIKU BOŽJU, NEVJEROJATNA JE
Srijeda, 24. rujna 2014., 15:05h
 
Moja predraga kćeri, kao što je Moja ljubljena Majka izabrana od Boga da najavi Dolazak Mesije, tako je također Ona pozvana da pripremi čovječanstvo za Moj Drugi Dolazak.
Ona je uzdignuta na najvišu Hijerarhiju u Nebu i dodijeljene su Joj velike moći od Mog Vječnog Oca. Međutim, Ona ostaje kakva je bila nekoć, kakva je sada i kakva će uvijek biti, vjerna i ponizna službenica Božja. Ona služi Njemu u Njegovom Planu da podigne čovjeka do savršenog stanja u kakvom je trebao biti.
Ljepota čovjeka, stvorenog na Živu Sliku Božju, nevjerojatna je. Ni jedan muškarac, žena ili dijete na ovoj Zemlji ne mogu se mjeriti s tim što je bilo stvoreno kada je Bog stvorio Adama i Evu. Grijeh je bio njihova propast i Lucifer njihov neprijatelj. Zatim je ovo savršeno stanje  bilo uništeno. Zamrljan grijehom, čovjek nikada više neće ovladati ovim savršenim stanjem sve dok se ne protjeraju Zmija i svi oni koji ga obožavaju. Dok taj dan ne dođe, ljepota ljudskog tijela i duše će ostati potamnjena.
Čovjek je Božja najveća ljubav. Anđeli su Njegove sluge i kao takvi, također, moraju pokazati ljubav prema Božjem Stvorenju. Božja Ljubav prema Svojoj obitelji nadomješta sve što je On stvorio i dok ne zavlada dušama Svoje djece, On nikada neće počinuti. Bog dozvoljava mnoga trpljenja, poniženja i tragedije, što je sve uzrokovano mržnjom od onoga kojega je On visoko cijenio – bivšeg Arhanđela Lucifera, koji je postao sotona. Otpao zbog svoje ljubomore, oholosti i sebeljublja, on je Mom Ocu uzrokovao najveću moguću bol. I danas, kao što je bilo tada, on i dalje čini isto.
Vjerni Anđeli Mog Oca, svi Sveci i Moja ljubljena Majka, stvorili su vezu koja nikada ne može biti slomljena. Što god kazuje Moj Otac, izvršava njegova Elitna Hijerarhija. Nikada Ga se ne ispituje. Što god poželi Moj Otac, ispravan je način i najsnažniji način. To je način na koji ljudski rod može biti spašen od prokletstva zloga. To je Njegovo isključivo pravo. Nitko se ne bi smio usuditi ispitivati Ga. U Svom konačnom Planu, posljednjem stupnju na kojem će On privesti Svoj Plan Spasenja kraju, On će posredovati na mnoge načine.
Naslov Moje Majke, „Majka Spasenja“, posljednji kojega je Njoj dao Vječni Otac, Bog Svevišnji, nije slučajan. Ona je poslana da upozori svijet i pripremi ga za konačni napad protiv ljudskog roda od strane zloga. Njoj je dodijeljen ovaj zadatak i Ja tražim da vi prihvatite ovo i odgovorite na Njen Poziv na molitvu u svako doba.
Presveto Trojstvo će udijeliti mnoge Blagoslove onima koji odgovore na ovu, posljednju Misiju s Neba – Misiju Spasenja. Prihvatite sa zahvalnošću da su takve milosti iskazane čovječanstvu, s ljubavlju i velikodušnošću srca.

Vaš ljubljeni Isus

1221. LAKO JE REĆI DA STE KRŠĆANIN, ONDA KADA NISTE IZAZVANI JER JESTE

1221. LAKO JE REĆI DA STE KRŠĆANIN, ONDA KADA NISTE IZAZVANI JER JESTE               
Utorak, 23. rujna 2014., 23:30h

Moja predraga kćeri, dok posežem za Božjom djecom uključujući sve religije, nevjernike i Kršćane, mnogi će se, kao ishod Mog Poziva, obratiti na Kršćanstvo. Ovo će biti postignuto Milošću Božjom, kroz Snagu Duha Svetoga.
U međuvremenu, dobronamjerni Kršćani i Moji predani sljedbenici će uvidjeti da su teške kušnje s kojima će se morati suočiti. Ja ih sada pitam. Tko je među vama tako jak da stanete na Moju Stranu i ostanete uz Istinu, bez Mog Posredovanja u ovo vrijeme? Mnogi od vas, dobrog srca, ostat će odani Meni, ali samo unutar svojih vlastitih skupina. Jednom kada se svi složite jedni s drugima, bit će vam lakše služiti Meni. Ali kada se suočite – a hoćete, u jednoj fazi, s protivljenjem Mojih neprijatelja koji će vas pokušati privući u lažni nauk – neće vam biti lako.
Kada vas prekoravaju jer slijedite Istinitu Riječ Božju, mnogi od vas će biti preslabi da bi Ju branili. Jednom kada se suočite s protivljenjem vaših braće i sestara Kršćana, i kada ste primorani prihvatiti nanovo prilagođeno, ali lažno, Pismo, vi ćete biti pogođeni teškom žalošću. Do tada će vaša vjera biti uistinu kušana. Imat ćete dva izbora. Vjerovati u Istinu, kako Ju je utvrdio Bog i za koju je mnogo krvi proliveno zato da se čovjek izmiri sa svojim Stvoriteljem. Ili prihvatiti razvodnjenu verziju Moje Riječi, prožetu neistinama.
Izabiranje prve opcije će vam donijeti mnogo boli, žalosti i trpljenja, jer će vas drugi prezirati zato što ostajete vjerni Meni. Ali, odabirući drugi izbor – dok možete biti dobro zaštićeni s mnogo hvale, prihvaćeni od svojih takmaca i od Mojih neprijatelja – vi ćete uroniti u tamu i vaša duša će biti u opasnosti.
Lako je reći da ste Kršćanin, onda kada niste izazvani jer jeste. Ali ako ste prezreni, izrugivani, ismijavani ili klevetani u Moje Ime, neki od vas neće biti dovoljno jaki da se odupru ovim kušnjama. Mnogi od vas će Me napustiti i otići zbog straha od javnog mnijenja. Mnogi od vas će Me izdati. Mnogi od vas će okrenuti leđa, jer ćete se previše sramiti da nosite Moj Križ.
Nikada ne vjerujte da je lako biti Moj sljedbenik, jer nije. Ali doći će vrijeme kada će vaša vjera biti stavljena na konačni ispit i tada ću Ja znati tko je od Mene, a tko nije.

Vaš Isus

1220. BOG ČUVA SVOJU LJUBAV PREMA ČOVJEKU KROZ OBITELJ

1220. BOG ČUVA SVOJU LJUBAV PREMA ČOVJEKU KROZ OBITELJ
Nedjelja, 21. rujna 2014., 17:45h
 
Moja predraga kćeri, Moje Srce pripada svim obiteljima i Moja Želja je blagosloviti svaku obitelj, malu, srednju ili veliku u ovo vrijeme. Kada je ljubav prisutna u obiteljima, to znači da je Božja Moć održana, jer sva Njegova djeca pripadaju Njemu. On je taj Koji je stvorio svako pojedino od njih.
Bog čuva Svoju Ljubav za čovjeka kroz obitelj, jer u takvim okolnostima, Njegova Ljubav  cvjeta prirodno. Ljubav sadržana u obiteljima koje su ujedinjene, donosi velike milosti jer ljubav članova obitelji jednih za druge je jedan od najvećih Darova od Boga. Bog koristi ljubav u obitelji da širi svoja krila, tako da svaki član brižne obitelji pomogne širiti ovu ljubav, gdje god da pođu. Isto tako, kada se slomi obitelj, ovo će imati izravan utjecaj na vašu zajednicu, vaše društvo i na vaš narod.
Kada je Bog stvorio Adama i Evu, On je poželio obitelj za Svoju Vlastitu, koju će On obasuti svime. On će uvijek težiti da zaštiti obitelji jer je to mjesto gdje smrtni čovjek najprije otkrije ljubav. Kada ljubav cvjeta u obiteljima, tako će isto cvjetati u tim narodima. Zato što se ljubav jednih prema drugima razvija iz obitelji, upravo iz ovog razloga je sotona napada. Sotona će koristiti svaki utjecaj koji može da zarazi ljude, da bi oni opravdali svaki razlog razaranja obitelji. On će spriječiti obitelji da se osnuju i pokušat će zaustaviti je od ponovnog okupljanja, ako je to Volja Božja.
Obitelj, proizašla iz Ljubavi Božje, uvijek će biti napadnuta od zla. Da zaštitite vaše obitelji od zloga, molim da molite ovu Križarsku molitvu.

Križarska molitva (167) Zaštiti moju obitelj

O Bože, moj Vječni Oče, milošću Tvog ljubljenog Sina, Isusa Krista, molim zaštiti moju obitelj od zla, u svako doba.
Daj nam snage da se uzdignemo nad zlim namjerama i da ostanemo ujedinjeni u našoj ljubavi za Tebe i jednih prema drugima.
Održi nas kroz svaku kušnju i trpljenje koje možda pretrpimo i održi živom ljubav koju imamo jedni za druge, tako da smo u jedinstvu s Isusom.
Blagoslovi naše obitelji i daj nam Dar Ljubavi, čak i u vremenima razmirica.
Ojačaj našu ljubav, da bi mogli dijeliti radost naše obitelji s drugima, da bi Tvoja Ljubav mogla biti podijeljena s cijelim svijetom. Amen.

Upamtite da je Bog stvorio svakoga pojedinog od vas na Svoju Sliku, da bi On mogao stvoriti savršenu obitelj. Budite zahvalni za svoje obitelji, jer to je jedan od najvećih Darova koje je On udijelio ljudskom rodu. Kada se okonča patnja na ovoj Zemlji i kada se mržnja potpuno uništi, Bog će ujediniti čovječanstvo kao jedno u Njemu. Vi ćete postati ponovno potpuni i Njegova Obitelj će imati Vječni Život.

Vaš Isus

1219. JA NIKADA NISAM KRITIZIRAO GRJEŠNIKE. JA IH NIKADA NISAM PROKLINJAO. JA IH NIKADA NISAM POVRIJEDIO

1219. JA NIKADA NISAM KRITIZIRAO GRJEŠNIKE. JA IH NIKADA NISAM PROKLINJAO. JA IH NIKADA NISAM POVRIJEDIO
Subota, 20. rujna 2014., 16:38h
 
Moja predraga kćeri, znaj da iz ljudske slabosti Ja izvlačim veliku snagu. Moja Moć je u svojoj najvećoj jakosti kada dodirnem duše slabih, jer Ja se tada mogu približiti k njima, da Mi omoguće da djelujem u njima.
Oni od vas koji ste slabi, vi morate moliti Mene da vam dam Dar ufanja. Ufajte se u Mene, moji dragi maleni i tada je sva Moć Moja. Ja se ne mogu približiti ponosnim, bahatim i oholim dušama, jer oni neće poniziti sebe u Mojim Očima. Oholost je prepreka između čovjeka i Boga, jer ohol čovjek vjeruje da je njegov glas veći od Moga. Tako je oduvijek bilo. Danas nije ništa drugačije. Ja tražim da vi svi molite za one duše koji pogrješno shvaćaju Mene i koje osjećaju potrebu izjavljivati što Moja Riječ uistinu znači, u skladu s njihovim vlastitim tumačenjem.
Kada čovjek proklinje drugoga i zatim kaže „ovo je to što bi Bog htio kada se brani Njegova Riječ“ ili kada on opravdava zlodjela i kaže da je to dobra stvar, u Mojim Očima, znajte ovo. Kada Me ljubite, vi nikada nećete zastraniti od ljubavi kojoj Sam vas Ja poučio ili od načina na koji Me morate nasljedovati. Ja nikada nisam kritizirao grješnike. Ja ih nikada nisam proklinjao. Ja ih nikada nisam povrijedio i Ja ih nikada nisam optužio. Zato, također, vi morate činiti kao što Sam Ja činio.
Prigrlite grješnike. Molite za njih. Jer, ako to ne učinite, onda ćete se suprotstaviti Mojoj Volji i vaša će djela služiti jedino vašem vlastitom manjkavom shvaćanju o tome Tko Sam Ja. Vi ne možete reći da ste od Mene ako propovijedate suprotno onome što Sam Ja poučavao. Nikada ne gledajte s prezirom na one za koje vjerujete da su grješnici u Mojim Očima. Molite za njih, ali ih nikada ne osuđujte jer to nije vaše pravo.

Vaš Isus

1218. MAJKA SPASENJA: ČUVAJTE SE ČOVJEKA KOJI SEBE PROGLAŠAVA SINOM ČOVJEČJIM

1218. MAJKA SPASENJA: ČUVAJTE SE ČOVJEKA KOJI SEBE PROGLAŠAVA SINOM ČOVJEČJIM
Petak, 19. rujna 2014., 13:14h
 
Moje drago dijete, naviješteno je da će se pojaviti mnogi lažni proroci i da će, tijekom ovog vremena, oni širiti neistine o Riječi Božjoj.
Oni će se pojaviti u stotinama tisuća i biti potvrđeni od onih koji tvrde da predstavljaju sluge Moga Sina. Oni će propovijedati u malim, kao i u velikim skupinama i vi ćete ih poznati po lažnim proročanstvima, koja će oni otkriti svijetu. Vidjet će ih se kao vrlo svete ljude i neki će reći da oni imaju velike moći izlječenja tijela kao i duha. Neki će nositi halje svetih ljudi i oni će promicati novi misal, koji će zastranjivati od Istine. Mnogi ljudi će biti zbunjeni njihovim učenjima, jer će oni miješati svoje lažne tvrdnje s dijelom Istine. Jedan od njihovih ciljeva će biti da ih se vidi kao da pripremaju svijet za Isusov Drugi Dolazak i stvorit će veliko očekivanje ovog događaja među sljedbenicima Mog Sina. Ali, to neće biti Moj Sin, Isus Krist, za kojega će oni pripremati Božju djecu da Ga srdačno prime. Ne. To će biti Antikrist.
Oni će otkrivati velike zablude vezano za Knjigu Otkrivenja, jer će oni iskriviti sadržaje ove Svete Knjige. Malo tko će znati da oni hrane lažima i najveća neistina, koju će oni proglašavati, bit će ovo. Oni će reći da će se Isus Krist, Sin Čovječji, obznaniti u svijetu uskoro. Da će On doći u tijelu. Da će On hodati među Svojim ljudima i da će ih On uskrisiti u posljednji dan. Ovo se nikada ne može dogoditi, jer Moj Sin, Koji je došao u Tijelu, prvi put, Svojim Rođenjem, nikada neće doći u tijelu pri Njegovom Drugom Dolasku.
Čuvajte se čovjeka koji sebe proglašava Sinom Čovječjim, koji vas poziva k sebi, jer on neće biti od Boga. Moj Sin će doći u oblacima, baš kao što je napustio Zemlju tijekom Svog Uzašašća na Nebo, tako će također biti u posljednji dan.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

1217. MAJKA SPASENJA: MOLITE ZA MILOSRĐE MOGA SINA DA BI SVE TRPLJENJE MOGLO BITI UBLAŽENO

1217. MAJKA SPASENJA: MOLITE ZA MILOSRĐE MOGA SINA DA BI SVE TRPLJENJE MOGLO BITI UBLAŽENO
Četvrtak, 18. rujna 2014., 15:30h
 
Moje drago dijete, moraš tražiti svakoga da moli za Božje Milosrđe po svim onim pitanjima koja uključuju uništenje čovječanstva. Ja mislim na zle planove koji uključuju ratove; planove da se uvede sveopće cijepljenje – na što ste bili upozoreni u Poruci od 26. studenoga 2010. – genocid i ubijanje Kršćana, kao i drugih ljudi različitih religija, od ruku zlih ljudi.
Kada je sotona zarazio dušu, ona je sposobna na najjaču mržnju prema Božjoj djeci. Kada skupine ljudi rade zajedno, u potpunoj podložnosti zlome, njihova zloća se očituje u svakom činu, tako da se izazove smrt i uništenje onih koje nadziru.
Vi morate moliti, svi vi, da se spriječe planovi zlih ljudi čija je želja umanjiti svjetsko stanovništvo, za njihov vlastiti cilj. Oni koji budu pošteđeni ovoga zla uvidjet će da su pod nadzorom nevidljive skupine. Ja pozivam svakog pojedinog od vas da se molite Mom Sinu, Isusu Kristu, zato da bi pomogli ublažiti te tragedije i zloću. Neki od ovih užasa mogu biti ublaženi, ali ne svi. Vaše molitve će, međutim, oslabiti utjecaj ovih strašnih djela koje izvršavaju sljedbenici zloga. Molim da molite ovu Križarsku molitvu da pomogne umanjiti ubojstva nevinih.
 
Križarska molitva (166) Da umanji ubojstva nevinih
 
Najdraža Majko Spasenja, molim Te prikaži ovu našu molbu da se umanje ubojstva nevinih Tvome ljubljenom Sinu, Isusu Kristu.
Mi molimo, da u Svom Milosrđu, On ukloni opasnost od genocida, progona ili zastrašivanja protiv Božje djece, u bilo kojem obliku.
Molimo, mi Te usrdno zazivamo, draga Majko Spasenja, da čuješ naš vapaj za ljubavlju, jedinstvom i mirom u ovom žalosnom svijetu.
Mi molimo da Isus Krist, Sin Čovječji, zaštiti sve nas tijekom ovih vremena velike boli i trpljenja na Zemlji. Amen.
 
Djeco, kada se dogode navještena proročanstva, važno je da molite za Milosrđe Moga Sina, da bi sve trpljenje moglo biti oslabljeno i da zločini, počinjeni protiv čovječanstva, mogu biti suzbijeni.
Idite u miru i ljubavi, da služite Gospodinu.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

1216. REĆI DA STE OD MENE JE JEDNA STVAR. BITI OD MENE JE DRUGA.

1216. REĆI DA STE OD MENE JE JEDNA STVAR. BITI OD MENE JE DRUGA.
Utorak, 16. rujna 2014., 20:25h
 
Moja predraga kćeri, kada se čini da je svijet u neredu, nikada se ne boj jer Bog zapovijeda svim stvarima.
On dopušta zlome tek toliko moći i On će se boriti da osigura da Duh Sveti ostane živim, da bi se dobri ljudi uspješno borili u Mom Planu Spasenja. Zloća u svim svojim oblicima je osobina zloga. Da bi izbjegli da postanete zaraženi od sotone, vi ne smijete govoriti zlo, slušati zlo ili činiti zle stvari protiv živućih ljudi. Reći da ste od Mene je jedna stvar. Biti od Mene je druga.
Ja ću, kada Sam uistinu prisutan u duši, učiniti sve u Mojoj Moći da zaustavim takve duše od izvršavanja zlih djela. Ako Mi duša vjeruje, potpuno, onda će njemu ili njoj biti lakše da ih Ja vodim. Ako je volja osobe vrlo jaka i ako je ohola i tvrdoglava, onda će ju lako moći voditi prevarant koji će ju zavarati na brojne načine. On će uvjeriti osobu da je zlo djelo, zao jezik ili djelo hule prihvatljivo, u određenim slučajevima. I tada će ta duša pasti na prevaru. Tim dušama Ja kažem ovo.
Ne pričajte loše o drugome, ne podliježite klevetanju, ne postavljajte se kao sudac nad drugim i ne optužujte drugu dušu u Moje Sveto Ime. Ako bi počinili takvu uvredu protiv Mene, vi ćete s ove razine nepravde uroniti u tamu, što će prouzrokovati veliku razdijeljenost između nas. Kada ta razdijeljenost raste i što se dalje rastavljate od Mene, vi ćete osjećati strašnu prazninu – izgrizajući osjećaj tako velike osamljenosti, da ćete osjetiti osjećaj iznenadnog straha, kojega nećete moći odrediti. Zatim ćete osjetiti odvojenost od Boga, koju trpe duše u Čistilištu i paklu. Ako možete naučiti iz ovoga sada, onda će vam biti lakše prići Mi bliže.
Zapamtite, vi prvo morate izbaciti sve misli mržnje u svojoj duši. Ja ne mogu biti prisutan u duši koja je puna mržnje, jer to je nemoguće.

Vaš Isus

1215. MNOGE LJUDE LAIKE ĆE UZDIGNUTI MOJI NEPRIJATELJI I PODUČAVATI IH KAKO EVANGELIZIRATI

1215. MNOGE LJUDE LAIKE ĆE UZDIGNUTI MOJI NEPRIJATELJI I PODUČAVATI IH KAKO EVANGELIZIRATI
Nedjelja, 14. rujna 2014., 17:45h
 
Moja predraga kćeri što bilo da bilo, Istinita Riječ Božja će i dalje biti na životu, iako će Ju podržavati samo Ostatak Moje Crkve.
Lažni proroci, naviješteno, uzdići će se u velikom broju da šire laži kroz lažan sveopći oblik evangelizacije. Njima će biti dana vlast od onih koji tvrde da predstavljaju Mene, da bi privukli mnoge u njihovu novu, takozvanu, suvremenu verziju Moje Svete Crkve na Zemlji. Oh kako će zavesti mnoge sa svojom iskrivljenom verzijom Moje Riječi, koja će skrivati mnoga krivovjerja. Samo pronicljivi će prepoznati ove neistine, jer će one biti pažljivo skrivene u lažnom nauku, na kojega će se gledati kao na dašak svježeg zraka.
Mnogim hvalama će biti obasuti ovi Moji neprijatelji, koji su proželi Moju Crkvu, da Ju pripreme za dolazak Antikrista. Stvarat će mnogo buke na njihovim javnim okupljanjima i dok će Me proklinjati sa svojim lažima, neistinita otkrivenja će također biti izmišljena o Meni – Tko Sam Ja uistinu; o Mome odnosu s Mojim Vječnim Ocem; o Mojim Učenjima i o Mom Božanstvu. Oni će izmiješati Istinu s lažima zato da bi prevarili Kršćane, iz straha da će ih vidjeti onakvima kakvi jesu.
Mnoge ljude laike će uzdignuti Moji neprijatelji i podučavati ih kako evangelizirati. Mnogi će postati dobrovoljne posude Zvijeri, koji će ih puniti riječima nauka iz pakla. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, morate raspitivati sve što vam je rečeno da slušate, za što će vam oni, Moji neprijatelji, reći da su dali novi život Riječi sadržanoj u Svetom Pismu. Ovi lažni proroci će vam dati nove molitve, koje vrijeđaju Mene i hule protiv Mog Božanstva. Dok će milijuni ustati i moliti ove nove molitve, tako će također i ti lažni proroci. Oni će poučavati Božju djecu kako će obožavati Zvijer kroz novi oblik religijskog obreda. Ovaj novi obred će voditi sve one koji ustanu i slijede lažne proroke u jednu svjetsku crkvu koja će obožavati Zvijer.
Oni Moji posvećeni sluge koji će shvatiti, relativno brzo, opaki plan koji se sprovodi da zavede Moje sljedbenike, osjećat će se bespomoćno. Mnogi će pasti na prijevaru jer će imati toliko malo vjere da će se jedva potruditi da pročitaju novi lažni nauk i tako, stoga, to će biti usvojeno u Crkvama bez mnogo protivljenja.
Kada je Moja Riječ oskvrnuta, ništa dobro neće doći od toga i zlo će rasti. Ja vam dajem ovo upozorenje za dobro vaših duša i da vas pripremim za veliko otpadništvo u ljudskoj povijesti, koje će proždrijeti Riječ Božju.

Vaš Isus

1214. MEĐU ONIMA KOJI EVANGELIZIRAJU UZDIĆI ĆE SE MNOGI LAŽNI PROROCI

1214. MEĐU ONIMA KOJI EVANGELIZIRAJU UZDIĆI ĆE SE MNOGI LAŽNI PROROCI
Subota, 13. rujna 2014., 22:50h
 
Moja predraga kćeri, uskoro će se otkriti promjene koje Sam Ja navijestio, a tiču se Moje Crkve na Zemlji.
Sekularne sekte će ubrzo pokušati uzeti sve što Moji sljedbenici drže svetim i uvesti novi suvremeni pokret unutar Crkve. Ova suvremenost, oni će reći, će biti da pomogne novačenju novih posvećenih slugu i da uvede više prihvatljive oblike davanja Slave Bogu, da bi novi, mlađi naraštaj mogao biti privučen natrag u Crkve Božje. Svi ovi novi obredi, molitve i forumi – koje će oni predstavljati kao novo i više suvremenije tumačenje Moje Svete Riječi – prikrit će isprazni nauk i on neće biti od Mene.
Novi pokret će biti promican kao dio sveopće evangelizacije, kada će lažni nauk, koji će biti pažljivo sročen, da bi ga se vidjelo kao teološki savršenog, privući milijune. Toliko mnogo ljudi će biti privučeno u ovaj oblik suvremenosti i zbog ovoga će se okrenuti od Istinite Vjere.  Ono što će biti viđeno kao temeljito oživljavanje Kršćanske vjere, će zanijekati Istinu.
Mnogi će biti prevareni i među onima koji evangeliziraju uzdići će se mnogi lažni proroci. Ovi lažni proroci će promicati lažno Kršćanstvo koje će zamijeniti Sveta Evanđelja, kako Sam ih utvrdio Ja i Moji Apostoli. Dok se čuju glasovi otpadništva u svakoj zemlji, u različitim jezicima i među različitim rasama, zaboravit će se na Istinitu Riječ Božju. I s usana ovih lažnih proroka i samoproglašenih propovjednika vjere izlazit će mnoge laži. Moje Pismo će se proglasiti da nije u skladu s potrebama čovječanstva i željama ljudi koji žive u 21. stoljeću.
Za mnoge ljude, njihov nedostatak vjere u Mene je značio da oni nisu imali zanimanja za Moju Svetu Riječ, sve do sada. Uskoro, oni će se okrenuti i oduševljeno će prigrliti najveću prevaru kojoj je svijet ikada svjedočio. I dok će mnogi zgrabiti ono za što će vjerovati da je osvježavajuće oživljenje Kršćanstva, sve čime će oni biti hranjeni će biti diktirano od neprijatelja Božjih.
Neka se zna da čovjek nikada ne može živjeti na lažnom nauku i to će uzrokovati potpuno uništenje u svom bespuću, kada će hula proždrijeti duše. To što ne dolazi od Mene, vodit će prema globalnoj skupini kojoj će pljeskati ljudi posvuda. Zatim, doći će vrijeme da se najavi nova svjetska religija i primi u Moju Crkvu. Ovo će tada voditi k tome da Antikrist preuzme svoje mjesto časti u Mojoj Crkvi, kako je naviješteno, kada će on biti pozvan kao počasni gost od strane onih koji rade u potpunoj podložnosti sotoni.
One od vas koji ćete biti u napasti da se prepustite ovom lažnom nauku, Ja vas upozoravam da čovjek ne može živjeti samo o kruhu, već samo o Riječi Koja dolazi iz Usta Božjih.

Vaš Isus

1213. NE BOJTE SE OVIH DOGAĐAJA, JER ĆE ONI BRZO PROĆI

1213. NE BOJTE SE OVIH DOGAĐAJA, JER ĆE ONI BRZO PROĆI
Četvrtak, 11. rujna 2014., 14:15h
 
Moja predraga kćeri, mnoga zlodjela protiv čovječanstva su spremna da budu pokrenuta od strane tajnih sekti, na koje Sam upozorio Moje sljedbenike.
Vi morate biti oprezni u svako doba i sve ispitivati što se može činiti neuobičajenim. Upamtite što Sam vam Ja rekao i držite svoje oči usredotočene na Mene u svako doba. Provodite najmanje jedan sat dnevno u molitvi tako da udar takvih kušnji može biti umanjen i, u nekim slučajevima, iskorijenjen. Ne bojte se ovih događaja, jer će oni brzo proći i uskoro ću Ja doći da okončam sve trpljenje.
Moji ljubljeni sljedbenici, molim vas da pazite na Moja Upozorenja. Ne zanemarujte ih. Kada ste pripremljeni za ovakve događaje i kada stavite sve svoje povjerenje u Moje Milosrđe, Ja ću vam donijeti utjehu i osloboditi vas vaše muke. Sve će biti dobro, ali znajte ovo. Tijekom velike bitke, one duše koje Ja pozovem, da Mi pomognu, mučit će se. Svaki pojedini od njih će uvidjeti da je teško uzdati se u Mene, ovu Misiju ili tebe, Moja predraga kćeri. Ni na jednu sekundu kralj laži, zli, neće stati u svojoj namjeri da uništi ovu Moju Misiju. Svaku opaku laž će širiti da obeshrabri duše od toga da slušaju Moj Glas. Mnogi će dozvoliti sumnjama da ih zaustave od izvršavanja Mojih Uputa, ali ništa što učine neće spriječiti Posredovanje Boga, Vječnog Oca, da spašava Svoju djecu.
Svaki pojedini od vas mora shvatiti, jasno, da Sam to Ja, Isus Krist, Koji je vodeća Ruka u svemu što je učinjeno da se širi Moja Riječ i Koji pruža Darove, koje Nebo ostavlja u baštinu svijetu, tijekom ovih teških vremena. Moć čovjeka je jaka kada se koristi da se širi zlo i prkosi Riječi Božjoj. Ali moć čovjeka, kada mu Bog pruži Dar Duha Svetoga, ne može biti nadmašena. Ne dozvolite da Moje Djelo bude okaljano; oskvrnjeno zbog opakih glasina ili zlih tračeva, jer to Sam Ja, vaš Isus, koji je izdan, a ne duše koje Sam Ja odabrao da proglašavaju Moju Svetu Riječ.

Vaš Isus