Dnevni arhivi: 27. studenoga 2014.

1270. MAJKA SPASENJA: DOPUSTITE MI DA DONESEM LJUBAV I UTJEHU UNESREĆENIMA

1270. MAJKA SPASENJA: DOPUSTITE MI DA DONESEM LJUBAV I UTJEHU UNESREĆENIMA
Srijeda, 19. studenoga 2014., 14:47h

Moje drago dijete, dopustite Mi da donesem ljubav i utjehu unesrećenima, a posebno onima koji trpe od teških bolesti.
Ja vam donosim velike Blagoslove od Mog ljubljenog Sina Koji želi doprijeti do onih od vas koji trpite na ovakav način. On će pomoći vama koji ste uništeni fizičkim trpljenjima, ispunjajući vas Svojom Svetom Prisutnošću. On traži da se obratite k Njemu u vašem času potrebe i usrdno Ga molite da vam donese mir i spokoj.
Molim vas da tražite od Mog Sina da vas uzme u Svoje Ruke i zaštiti vas od vaše boli. Tražite od Njega da uzme vaše trpljenje na Svoja Ramena i On će vam pomoći. Moj Sin će posredovati na mnoge načine, da dokaže svijetu da vam On govori preko ovih Poruka.
Svima onima koji traže izlječenje duše, kao i tijela, i koji mole Križarsku molitvu (94), Moj Sin će odgovoriti tim dušama, preko onih koje On odabere, da ispuni Svoju Svetu Volju.
Vi nikada ne smijete gubiti nadu, jer kad se potpuno ufate u Mog Sina, On će uvijek odgovoriti na vaš vapaj za pomoć.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

Križarska molitva (94) Za izlječenje duha, tijela i duše

O dragi Isuse, polažem se pred Tebe, iscrpljen, bolestan, u boli i žudeći da čujem Tvoj Glas. Neka me dotakne Tvoja Božja Prisutnost, kako bih bio preplavljen Tvojim Božjim Svjetlom kroz moj duh, tijelo i dušu. Ufam se u Tvoje Milosrđe. Potpuno predajem svoju bol i patnju Tebi i molim Te da mi daš milost da Ti vjerujem, kako bi me mogao izliječiti od ove boli i tame, da ponovno postanem potpun i da mogu slijediti Put Istine i dopustiti Tebi da me vodiš prema Životu u Novom Raju. Amen.

1269. USKORO ĆE KRŠĆANI POSTATI POPUT POGANA

1269. USKORO ĆE KRŠĆANI POSTATI POPUT POGANA
Utorak, 18. studenoga 2014., 12:18h

Moja predraga kćeri, Moj Glas je jedini Glas kojeg čete čuti, na četiri strane Zemlje, dok Ja pripremam čovječanstvo za veliki napad. Možete čuti mnoge glasove iz usta lažnih vidjelaca i proroka, ali ni jedan neće prosijecati kroz vaše duše poput Plamena Duha Svetoga.
Morate biti oprezni zbog glasova lažne duhovnosti, koji ne dolaze od Boga, ali koji će se osjetiti u različitim dijelovima svijeta. Utjecaj zlih duhova zapazit će se kod ratova terorizma, kada će slatki glasovi, promičući ideologije koje vode u zabludu, pokušati opravdati zla zvjerstva koja izvršavaju u Ime Božje.
Uskoro će se glasovi, koji će promicati poganstvo, čuti u Kućama koje štuju Mene i oni će oskvrnjivati Moje Oltare. Glasovi, koji dolaze od duha zla, bit će zapaženi kao uzbudljiva tumačenja ljudskih težnji koje traže ispunjenje u njihovim životima. Oni će vikati, slaviti lažne bogove, uništavati ranjive duše i huliti protiv Mene. Ovo su duše koje Me najviše ljute, jer su vrlo uvjerljive i uzrokuju veliku zbrku. Oni će biti poput magneta, dok mnoge Kršćane odvlače od Mene.
Moji neprijatelji će zaslijepiti Moj narod za Istinu i uskoro će Kršćani postati poput pogana. Ja ću biti odbačen na ulicu poput siromaha i vrata Moje Crkve će biti zatvorena pred Mojim Licem. I kada Ja pokucam na vrata ona će biti zatvorena zasunom iznutra od strane onih koji tvrde da dolaze od Mene.
Ja Sam vas upozorio na ove dane i oni će uskoro biti nad vama. Ponovno vam kažem, Moja Riječ je Svetinja. Ovo su posljednje Poruke s Neba i dane su svijetu koji je ravnodušan spram Mene, koliko je i nezahvalan.
Probudite se i suočite s Istinom. Samo je jedan Gospodar. Ne možete Mi ostati odani ako služite više od jednog gospodara.

Vaš Isus