Mjesečni arhivi: prosinac 2014.

1296. GRIJEH NEĆE PODNOSITI ONI KOJI PRIME JEZIKE VATRE

1296. GRIJEH NEĆE PODNOSITI ONI KOJI PRIME JEZIKE VATRE
Petak, 26. prosinca 2014., 14:00h

Moja predraga kćeri, Moje Vrijeme se primiče bliže i uskoro će trpljenje, jad i bol, uzrokovani grijehom, biti ugašeni.
U međuvremenu, Moja Ljubav će održavati svijet i svakom prijestupu i djelima zla koja počine Moji neprijatelji, Ja ću dokrajčiti izvor. Bitka protiv zla će biti dobivena Ljubavlju koju ću Ja usaditi u srca dobrih duša. Ova Ljubav će zanijeti sve one koji s njima dođu u dodir i Vatra Duha Svetoga će ispuniti duše svih onih koji su blagoslovljeni Božjom Ljubavlju.
Ovaj izljev Duha Svetoga, kakav se nije dogodio od kada su Moji Apostoli bili blagoslovljeni na Duhove, probudit će ljudski rod. Vrlo malo njih će biti netaknuto Snagom Duha Svetoga i bit će bespomoćni protiv Njega.
Zato što Bog ljubi Svoju djecu, On čovječanstvu šalje ovaj veličanstven Dar. Duše će postati čišće i grijeh neće podnositi oni koji prime Jezike Vatre.
Ljubav, koju će dijeliti oni koji su blagoslovljeni Snagom Utješitelja, bit će nemoguće zanemariti i zbog ovoga će slabiti moć sotone i njegova vlast nad svijetom će popuštati sve dok on ne padne u ponor.
Radujte se, Moji ljubljeni sljedbenici, jer zbog Snage Moje Ljubavi, Ja ću sačuvati svijet i sve one koji prihvaćaju Moje Milosrđe.
Idite u Mojoj Ljubavi. Ljubite jedni druge kako vas Bog Ljubi.

Vaš Isus

1295. HUMANIZAM JE UVREDA ZA BOGA

1295. HUMANIZAM JE UVREDA ZA BOGA
Četvrtak, 25. prosinca 2014., 15:10h

Moja predraga kćeri, ne zabrinjavaj se duhom zla koji kvari svijet. Sve prepusti Meni. Jer sve dok Me ljubite, štujete Me i ljubite druge, u skladu s Mojom Svetom Voljom, Ja ću vas štititi od boli svih stvari koje su protiv Mene.
Najgora bol koju ćete morati podnijeti je svjedočenje takozvanim djelima milosrđa i humanitarnim nastojanjima na sveopćoj razini koja će prikriti prave namjere Mojih neprijatelja. Vi ćete znati u svojim srcima da je prevarant na djelu. Kada sekularni svijet i oni koji tvrde da Me predstavljaju govore o politici, humanitarnim djelima, ali ne uspijevaju proglasiti važnost očuvanja ljudskog života, po svaku cijenu, tada znajte da to nije što Ja želim. Kad oni koji kažu da Me predstavljaju ne budu govorili s istom strašću o zlu pobačaja, kao što govore o drugim djelima protiv čovječanstva, onda budite svjesni da je nešto krivo.
Moj Otac će kazniti sve one koji ubijaju Njegovu djecu, uključujući djecu koja se još hrane u utrobi čekajući da se rode. Počinitelji takvih zločina će trpjeti strašnu kaznu, osim ako se ne pokaju za svoje grijehe protiv Njega. Oni koji su od Mene i koji predstavljaju Moju Crkvu na Zemlji nisu uspjeli proglasiti Istinu. Ubojstvo, uključujući pobačaj, jedan je od najvećih grijeha protiv Boga. Potrebno je posebno djelo kajanja kako bi se dobilo odrješenje od takvog grijeha. Zašto se onda Moja Crkva ne bori s odlučnošću protiv ovog grijeha – jednog od najodvratnijih djela prkošenja protiv Mog Oca? Zašto vas oni odvraćaju od priznavanja najozbiljnijih grijeha, dok propovijedaju o važnosti humanitarnih djela?
Humanizam je uvreda za Boga jer se usredotočuje na čovjekove potrebe, a ne na potrebu kajanja za grijehe pred Stvoriteljem svega što jest. Ako zanemarite smrtne grijehe, jasno određene u Zakonima utvrđenima od Boga, koji vode vječnom prokletstvu, onda nikakva količina samilosti prema civilnim pravima ljudskog roda neće okajati te grijehe.
Ako vjerujete u Mene, i ako služite Meni, onda morate govoriti jedino Istinu. Istina je da je grijeh vaš najveći neprijatelj – ne oni koji vas progone. Smrtni grijeh, ako nije okajan, odvest će vas u pakao. Ako ste u smrtnom grijehu i provodite vrijeme podupirući velika djela milosrđa i humanitarnih nastojanja, a ne pokajete se, onda će vaša duša biti izgubljena.
Sjetite se Istine. Ne dajte se zavesti govorom, djelima ili činjenjem milosrđa kada je najvažniji zadatak borba protiv smrtnog grijeha. Moj posvećeni sluga koji odbija podsjetiti vas na posljedice smrtnog grijeha ne shvaća njegovu ili njezinu misiju u služenju Meni. Vi ne možete grijeh pomesti pod tepih, van vidokruga, kao da ne postoji. Nikakva količina suosjećanja s ljudima koji su progonjeni u Moje Ime, neće nadoknaditi činjenicu da se grješnici ne pomiruju sa Mnom, Isusom Kristom, za oproštenje grijeha.

Vaš Isus

1294. DAN KADA ĆU JA DOĆI U MOM BOŽJEM MILOSRĐU BIT ĆE DAN PROSVJETLJENJA

1294. DAN KADA ĆU JA DOĆI U MOM BOŽJEM MILOSRĐU BIT ĆE DAN PROSVJETLJENJA
Utorak, 23. prosinca 2014., 16:55h

Moja predraga kćeri, Ja pozivam Moje ljubljene sljedbenike, u ovo posebno vrijeme, da dođu k Meni i da Mi dopuste da ih prekrijem s Mojom Predragocjenom Krvlju. Ja Sam se odrekao Svog Života na Zemlji u znak Mog Velikog Milosrđa i Ja ću premještati planine, oceane i prodrmati Zemlju dok dolazim, još jednom, da sve vas privedem k Sebi.
Ja vas ljubim i donosim vam velike Blagoslove i utjehu dok vas pripremam za Moje Vrijeme. Dopustite svojim srcima da Me srdačno prime. Dopustite Mojoj Ljubavi prema vama da prožme srca sve Božje djece uključujući one koji vas progone u Moje Sveto Ime. Ja vam donosim mir ovoga Božića i uvjeravam vas da je Moje Vrijeme vrlo blizu. Ja ću doći uskoro da vam otkrijem Moje Milosrđe. Onima od vas koji Me preziru kroz ovu Misiju, Ja ću vaša okorjela srca probosti Darom Duha Svetoga. Uskoro, bilo kakve sumnje koje bi mogli imati, pobjeći će i vaš teret će nestati. Do tada, vi ćete podnositi bol odvojenosti od Mene, koju vam je nanio kralj laži koji se raduje kad Me vi odbacujete. Ne opirite Mi se, Moji ljubljeni, jer Ja vas ljubim s neprestanom čežnjom. S gorkom ljubavlju vam dolazim, moleći one od vas koji kažete da Me ljubite, da Mi se obratite. Plačem suze žalosnice jer Me niste kadri prihvatiti kroz ovo Božje posredovanje kad vam se daje besplatno. Vi biste trebali nastojati proglašavati Istinu, ali umjesto toga vi ste Me okrutno odbacili i na način koji ne priliči Mom Božanstvu.
Dan kada ću Ja doći u Mom Božjem Milosrđu bit će dan prosvjetljenja. Vi ćete znati odmah da Sam vas Ja poveo u vrijeme potpunog predavanja kada ništa što ste vi učinili neće moći biti skriveno od vas. Za svako djelo slabosti s vaše strane, vi ćete osjetiti bol Mog Trpljenja koje će postati vaše osobno. Kajanje koje ćete osjetiti će biti snažno kolika je vjera koju imate u Mene. Toliki mnogi od vas će shvatiti što trebate učiniti da zadobijete Moje Prihvaćanje. Međutim, neki od vas će zanijekati Prosvjetljenje Savjesti zbog udaljenosti koju ste postavili između nas.
Drskima i oholima među vama koji ćete svoja lica sakriti od Mene tijekom Upozorenja, Ja imam ovo za reći. Ne bojte se jer vi ste Moji. Zato jer ste dijete Božje, stvoreni na Njegovu Sliku, Ja ću vam pokazati veliko Milosrđe. Ne bojte se Onog koji vas ljubi – bojte se jedino onoga koji vas prezire, jer on, zli, vaš je najveći neprijatelj. Odbacite Mene i vas će zarobiti Moj najveći protivnik, ali ako ga odbijete, Moja Moć će vas zahvatiti, zaštititi vas i sigurno vas dovesti u Moje Kraljevstvo. Ja vam dajem ovu obavijest kako bi vi znali da kad Ja kažem da će se ovo dogoditi, da će se stvarno dogoditi. I kada dođe taj Dan, vi se morate sjetiti Mojih Riječi. Ne bojte se Mene, jer čega se trebate bojati? Ako Sam se Ja odrekao Svog Života zbog vas, zašto bi vi onda željeli predati svoj život đavlu koji jedino traži uništenje vaše besmrtne duše?
Samo je jedan put kojemu se možete okrenuti, a to je k Meni, vašem ljubljenom Spasitelju i Otkupitelju. Ja Sam vaša sigurna mreža. Ne bježite od svog Spasenja. Sjećajte se, uvijek, Moje Samilosti, Moje Ljubavi i Moga Velikog Milosrđa. Moje Božje Milosrđe je ovdje da se prihvati.

Vaš ljubljeni Isus

1293. O KOJU RADOST BI MI DONIJELI KADA BI MI SE OBRATILI NA DAN BOŽIĆA

1293. O KOJU RADOST BI MI DONIJELI KADA BI MI SE OBRATILI NA DAN BOŽIĆA
Ponedjeljak, 22. prosinca 2014., 20:45h

Moja predraga kćeri, ovo je poruka za svijet, za Dan Božića. Dok svi vi slavite Moj Rođendan, dopustite Mi da uđem u vaše srce na ovaj posebni dan – jer ovaj dan je Moj.
Pozovite Me u vaš dom kao posebnog gosta i predstavite Me svojoj obitelji, prijateljima i susjedima, koji su Me možda zaboravili. Božić može biti proslava koja se tiče Mene, ali Ja Sam zanemaren usred velikog slavlja, koje se događa. Dozvolite da spominjanje Mene razblaži vaša srca, da vam donese radost i da vam donese nadu za budućnost – budućnost koju Sam Ja osigurao za vas od dana kada Sam Rođen.
Podsjetite one koji Me više ne poštuju, o Ljubavi koju Ja imam za njih i koliko Ja čeznem da opet budem dio njihovog života. O koju radost bi Mi donijeli kada bi Mi se obratili na Dan Božića i zamolili Me da im donesem Moj Mir i Moju Ljubav. Ako bi Mi došli na Božićni Dan, Ja bih njih sakrio u sigurnost Moga Božjeg Utočišta i nikada ne bih dopustio da se opet odvoje od Mene.
Moji ljubljeni sljedbenici, vi ste Moja Obitelj, i Ja Sam vaša obitelj. Preko Moga Milosrđa, Ja vas nosim u Naručje Moga Ljubljenog Oca, koji vas ljubi strašću roditelja nježnog srca. O kako vas On ljubi i koliko osjeća zadovoljstvo kada priznajete Mene, i zovete Me, za Moju Pomoć.

Vi Mi značite sve i Moja Ljubav za vas je sveobuhvatna, daleko izvan vašeg poimanja. Zbog toga s gorućom samilošću i vatrenom odlučnošću Ja ću se boriti za svakoga od vas, da vas spasim od zloće Mojih neprijatelja. Ja čuvam vaše duše sa velikom ljubomorom i bit ću dobar boj da dovedem vaše duše žive i zdrave u Moje Kraljevstvo. Bez obzira koliko Mi se protivi, koliko Kršćani moraju trpjeti poniženje u Moje Ime, koliko zavođenje se stavlja pred vas od strane Moga protivnika – Ja ću pobijediti ovu bitku za duše. Ovo je činjenica jer ništa ne može stati između Boga i Njegove djece, jer On to neće dopustiti. Čovjek koji to učini, bit će oboren. Mržnja će biti uništena i laži će biti otkrivene zbog površnosti po kojima su stvorene. Istina će položiti ispit vremena.
Ja uskoro dolazim da ujedinim Božju djecu – Njegovu dragocjenu obitelj. Srca gore, ne dopustite Mojim dušmanima da vam priguše duh i neka nada bude vaša jedina misao. Imajte potpuno pouzdanje u Moje Veliko Milosrđe i budite spremni da dočekate Mene, vašega Spasitelja i Otkupitelja, opet u vaše živote. Radujte se, jer Moja Obećanja će donijeti sa sobom razlog za najveću radost. Ovaj Božić će biti radostan, jer Moje Vrijeme je blizu.

Vaš ljubljeni Isus

1292. MAJKA SPASENJA: DAR LJUBAVI SE POJAČAVA ZA BOŽIĆ

1292. MAJKA SPASENJA: DAR LJUBAVI SE POJAČAVA ZA BOŽIĆ
Subota, 20. prosinca 2014., 16:25h

Moja draga djeco, Ljubav Moga Sina nikada više ne prevladava nego na Božić.
U ovo vrijeme, tijekom slavlja Njegovog Rođendana, On natapa duše sa Svojom Ljubavlju. U ovo vrijeme vi morate živjeti Ljubav koja vam je dana, prirodno, kao djeci Božjoj. Vi morate njegovati Dar Ljubavi, koji dolazi od Boga i dijeliti ovaj Dar sa svima koje znate.
Dar Ljubavi se pojačava za Božić u dušama Božje djece i u ovo vrijeme vi morate prepoznati da ljubav počinje u obitelji. Moj Sin je Rođen u obitelji i to je bilo iz bitnog razloga. Bog je Sebe obznanio – ne kao pojedinac poslan na Misiju, bez ikoga tko mu je blizu, nego u Svetoj Obitelji.
Ljubite vaše obitelji i oprostite prijestupe iz prošlosti. Ljubite sve, uključujući one koji vas mrze. Vi možete nadići mržnju šireći ljubav i dok to može nekada biti teško, vi ćete biti jači za to i u miru. Mržnja je negativna emocija i iscrpljuje dušu dubokim osjećajem nezadovoljstva. Ona nagriza srž duše dok ne umre. Ne dozvolite mržnji da vas odvoji od Dara Ljubavi, koji je najmoćnija Milost, jer dolazi od Boga.
Ljubite jedni druge, kao što Bog ljubi svakoga od vas ovaj Božić. Molite za one koji su napravili bilo kakvo zlodjelo protiv vas i molite Moga Sina da vas oslobodi od tereta mržnje.
Božja Ljubav u svoj svojoj slavi se svjedoči u obitelji, koja raste u Ljubavi. Takve obitelji, dovoljno sretne da osjete ljubav jednih za druge, moraju širiti ovu ljubav drugima koji nemaju ljubav u svojim vlastitim životima. Osoba koja je odgojena u obitelji punoj ljubavi i koja ljubi s nježnim srcem, dotiče duše drugih. Ovako se Božja Ljubav širi – iz njedara obitelji.
Iz srca obitelji pune ljubavi, Moj Sin, Isus Krist je pošao u Svoju Misiju na Zemlji da otkupi čovjeka od grijeha. I tako, ovog Božića, Ja tražim da ljubite jedni druge i molite Moga Sina da blagoslovi sve obitelji s milostima da više ljube jedni druge.
Ljubav koja je prisutna u obitelji može prevladati sve prepreke koje pred nju postavlja sotona. Obitelj – temelj Božje Ljubavi – sotona prezire. Obitelj je ona koju zli cilja i on će učiniti bilo što da uništi obiteljsku cjelinu.
Ljubav i jedinstvo u obitelji je veliki Dar s Neba i vi morate nastojati, uvijek, da ostanete ujedinjeni u sva vremena.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

1291. ZA SVAKO DOBRO DJELO KOJEG UČINITE, NE GOVORITE NIŠTA

1291. ZA SVAKO DOBRO DJELO KOJEG UČINITE, NE GOVORITE NIŠTA
Utorak, 16. prosinca 2014., 23:00h

Moja predraga kćeri, one koji kažu da su od Mene, koji su blagoslovljeni Darom Duha Svetoga, lako prepoznaju oni s istinskim razlučivanjem. Oni nikada neće tražiti osobnu pažnju ili poštovanje. Oni nikada neće tražiti da budu omiljeni, niti će biti omiljeni, jer kada govorite Božjim Glasom, to donosi velike prigovore, jer je Istina prezrena od sekularnog svijeta.
Riječ Božja će uvijek imati svoje klevetnike i Nju nikada neće s oduševljenjem prihvatiti sekularni svijet. Kada dođe dan kada ćete svjedočiti spajanju Moje Crkve i sekularnog svijeta, budite pažljivi. Moji sluge koji ostaju odani Meni i koji javno proglašavaju Riječ, kako je dana čovječanstvu u Svetoj Bibliji, nikada nisu omiljeni. Njih se može podnositi, ali njihove glasove se rijetko čuje i Istina je obično odbačena s prezirom.
Postoje oni među vama koji promiču sebe kao učitelje Moje Riječi, koji šire neistine o Riječi Božjoj, premda se krijete iza pažljivo odabranih riječi. Ja znam zašto vi to činite, a to nije zato da Mi pomognete spasiti duše. Umjesto toga, vi duše želite odvući od Mene, jer ste vi protiv Mene.
Izdajnicima Moje Crkve, uključujući laike, Ja imam ovo za reći. Brinite se o svom vlastitom vrtu jer je zanemaren i zemlja je neplodna. Korov je uhvatio korijenje, a zdrave biljke nikada neće izrasti osim ako ne iščupate trulež i ne zamijenite zemlju s novom i plodnom. Samo kada obnovite svoj vrt, i započnete osvježenje, vaš vrt može ponovno dati život. Inače neće biti života i sve u njemu će umrijeti. Vi ćete uništiti ne samo svoj vlastiti život, već i onih koji su vam bliski, jer Moj protivnik nije odan, čak ni prema onima koje on uhvati kao robove, da izvrše njegovu osvetu protiv Mene.
Oni koji su Moji, poput Mene su, na mnoge načine. Što su bliže Mom Srcu, to Me više oponašaju. Oni će biti ponizni, jer se nikada ne mogu hvaliti svojim znanjem o Meni. Oni govore jedino što bih Ja govorio, a to je Istina, čak i kada to na njih navlači mržnju. Bilo bi im vrlo neugodno da ih se uzvisuje ili hvali za bilo koje dobro djelo koje čine, jer to nije njihova svrha. Oni jedino traže da čine Moju Svetu Volju.
Glasovi koji viču „pogledaj u mene – ja sam sluga Božji“ i koji javno pokazuju ponosito, da cijeli svijet vidi, dobra djela koja čine u Moje Ime, gade Mi se. Za svako djelo milosrđa koje učinite, idite dalje na sljedeći zadatak i ništa ne govorite. Ne tražite hvalu, jer to je Moje Djelo kojega činite. Sva dobra djela, izvršena u Moje Ime, moraju se prikazati Meni u poniznom služenju.
Vi se nikada ne smijete uzvisivati u Moje Ime, jer Mi se to gadi. Kada služite Bogu, vi služite Njegovom narodu i vi morate dati hvalu Njemu jer vam je dao milost da to činite. Vi ne možete reći da izvršavate takva djela u Moje Ime ako tražite hvalu, priznanje ili slavu od drugih. Ako to činite, onda ste licemjer.

Vaš Isus

1290. UMJESTO TOGA, ONI ĆE UPASTI U ZAMKU ODVAJANJA DOGME OD NAUKA

1290. UMJESTO TOGA, ONI ĆE UPASTI U ZAMKU ODVAJANJA DOGME OD NAUKA
Ponedjeljak, 15. prosinca 2014., 21:55h

Moja predraga kćeri, kada su farizeji poslali odred vojske da Me napadne, koristeći svaku zamislivu varku, oni su u isto vrijeme propovijedali u hramovima proročanstva o dolasku Mesije. Dok su Me ismijavali i pokušavali širiti neistine o Mom Moralu, oni su citirali Sveto Pismo. Dok su Me farizeji progonili – nazivajući Me svakom vrstom imena koje je uvredljivo Mome Ocu – oni su nastavili pripremati Božji narod za dolazak Mesije. Iako Sam Ja bio prisutan među njima, oni su odbijali priznati Me, iako Me nisu mogli zanemariti, jer Sam Ja bio ispunjen Duhom Svetim. Kada Sam Ja Uskrsnuo od mrtvih, farizejima je bio dan dokaz Mog Uskrsnuća, ali su, umjesto toga, odabrali širiti laži da koliko toliko zataje Istinu. Za posljedicu njihovih djela, oni su milijune duša odvukli daleko od njihovog zakonitog naslijeđa – Dara Vječnog Spasenja.
U sadašnje vrijeme kada Ja pripremam svijet za Moj Drugi Dolazak, posvećene sluge u Mojoj Crkvi na Zemlji će činiti isto. Oni će propovijedati o Velikom Danu kada ću Ja doći ponovno, ali će pretpostavljati da će se ovaj dan dogoditi u drugom stoljeću. Oni neće pripremiti duše na način kako Ja želim. Oni neće tražiti od ljudi da traže izmirenje; da mole; da traže Sakramente i da se čvrsto drže Napisane Riječi. Umjesto toga, oni će upasti u zamku odvajanja dogme od nauka i odbit će prihvatiti poruke koje su dane Božjim prorocima.
Tako su slijepi kad im Ja govorim sada, preko Knjige Istine. Tako su neupućeni oni koji kažu da vode Putem do Mog Kraljevstva, kada oni uistinu ne znaju ispravan put koji do Njega vodi. Oni moraju čitati Svetu Bibliju, proučavati Ju i ponajprije prihvatiti sadržaje koji se u Njoj nalaze, jer kako Me drugačije mogu upoznati? Ja ću doći poput kradljivca u noći i oni neće biti spremni dočekati Me, jer oni ne osjećaju potrebu da se pripreme.
Ja sada stojim pred vama, Moji posvećeni sluge, i tražim od vas da Me slušate. Ja tražim da vi vjerujete u to Tko Sam Ja, što Sam Ja učinio da otkupim čovjeka od grijeha i što to Ja moram učiniti sada da dovršim Zavjet Moga Oca. Kako se vrijeme približava, dat će vam se znakovi da će Moj Dan biti uskoro. Ja ću to učiniti kako bi se vi mogli probuditi iz svog drijemeža i da čujete Moj Glas. Ja vas molim da govorite Istinu o grijehu; Istinu o Svetoj Riječi Božjoj i kako se Nju nikada ne smije mijenjati, kao ni Istinu o Mom Božanstvu.
Kada vam se daju ovi znakovi, Ja svečano proglašavam da će se Duh Sveti izliti na vas i oni od vas koji Me ljube s jednostavnom poslušnošću će znati, odmah, da vam Ja govorim u ovo vrijeme. Ja ću vas potom ispuniti s Mojom Ljubavlju i vi ćete vidjeti stvari kakve stvarno jesu, s jasnoćom duha i s uvidom u ono što je to što se zahtjeva od vas da Mi pomognete da se postigne Moj Plan za spas svijeta i svakog pojedinog djeteta Božjeg.
Osluškujte. Pripremajte se. Molite za Moju Snagu; Moju Hrabrost i nikada ne zaboravite svoju obvezu prema Meni.
Idite u miru da ljubite i služite Mi, sada i zauvijek.

Vaš Isus

1289. VAŠA DJELA ZA DRUGE NIŠTA MI NEĆE ZNAČITI JER ĆE VAM BITI SUĐENO PO VAŠOJ ODANOSTI ISTINI

1289. VAŠA DJELA ZA DRUGE NIŠTA MI NEĆE ZNAČITI JER ĆE VAM BITI SUĐENO PO VAŠOJ ODANOSTI ISTINI
Nedjelja, 14. prosinca 2014., 18:00h

Moja predraga kćeri, Mom narodu je bio dan veliki Dar od Mene Mojom Smrću na Križu. Ova Žrtva, predana da otkupi svijet od sigurne smrti, dio je posljednjeg Zavjeta Mog Oca prije Velikog Dana kada će On spasiti ostatak sa Zemlje.
Naraštaj za naraštajem je govorio o Istini, sadržanoj u Knjizi Mog Oca, i Njegovi posvećeni sluge su prihvaćali Riječ Božju. Kako ste mnogo zaboravili i koliko malo znate. Lutaju mnogi od onih imenovanih da vas vode i njihove ohole glave, koje drže visoko dok se upliću u Riječ Božju, pognut će se u sramu i strahu kada se oni suoče s Upozorenjem s Neba. Tim Mojim posvećenim slugama Ja imam ovo za reći.
Vaša djela za druge ništa Mi neće značiti jer će vam biti suđeno po vašoj odanosti Istini. Ja ću vas kazniti i Moja Pravda će biti nemilosrdna sve dok vi ne prekinete sa svojim poganskim zakonima i ne proglasite Riječ koja vam je dana tako davno prije. Vaš prezir prema Zakonima Božjim nanosi Mi veliki sram, ali vaša prevara, koja će Me stajati duša, vodit će vašoj propasti. Oni među Mojim narodom, koji žive po Riječi Božjoj, iako su ništa u vašim očima, zasjest će na Sudačke Stolice kada vas se pozove da odgovorite, preda Mnom, za razloge zašto ste zavodili Moj Narod. Vi možete vjerovati da su vaša moć i utjecaj bez prigovorni, ali znajte da vaša slava blijedi i uskoro će se zlatni i bijeli plaštevi koje nosite pretvoriti u dronjke, a vaše blistave krune će se zamijeniti korovom.
Jer od svih grijeha u svijetu, nema ničeg goreg u Mojim Očima nego oni licemjeri koji se predstavljaju kao Moji sluge, ali ne služe Meni. Kada dođe vrijeme kada ćete huliti protiv Mene i Božju djecu hraniti s lažima o značenju grijeha, Ja ću poslati nad vas kaznu tako veliku da će vam biti teško uhvatiti dah. Tuča velike mjere će se sručiti s Neba i svaku Crkvu, koja je predana Mojim neprijateljima, gdje će oskvrnjivati Moje Žrtvenike, uništit će velike poplave. Jer svaki zločin kojeg učinite protiv Mene, vi ga činite protiv djeteta Božjeg. I zato, Ja ću vam poslati upozorenje za upozorenjem sve dok ne odbacite novi lažni nauk; sve dok ne budete govorili Istinu – Svetu Riječ Božju – i dok ne budete održavali Sakramente kao što ste poučeni na početku.
Preko ovih Poruka, Ja ću vas podsjećati na Istinu i Ja ću vas nastaviti upozoravati sve do dana kada ćete odlučiti koga odabrati – Mene ili one koji izjavljuju da su od Mene, ali koji su robovi Zvijeri.

Vaš Isus

1288. ČOVJEKOVA SAVJEST JE POPUT ZRCALA NJEGOVE DUŠE

1288. ČOVJEKOVA SAVJEST JE POPUT ZRCALA NJEGOVE DUŠE
Subota, 13. prosinca 2014., 00:15h

Moja predraga kćeri, čovjekova savjest je poput zrcala njegove duše. Što savjest osjeća, na što odgovara i u što vjeruje, odražava se na njegovu dušu. Ovo znači da ako vas vaša savjest upozorava na nešto što vi znate, u svom srcu, da je krivo u Očima Božjim, onda je morate poslušati.
Ako vas vaša savjest vodi da branite Riječ Božju, kada vam se predstavlja zlo, vi joj morate odgovoriti, jer znate da morate. Ako prihvatite zlo, kada vas vaša savjest vodi drugačije, onda niste odani Riječi Božjoj. Vi morate, ako sebe nazivate Kršćaninom, dozvoliti svojoj savjesti da vas vodi. U Kršćanskoj duši koja je blagoslovljena s Darom Duha Svetoga, savjest će biti u potpunosti na oprezu na prevaru đavla u svim njenim oblicima.
Ako niječete svoju savjest, onda vi niječete Boga. Kada niječete Boga, vi niječete svoje vlastito naslijeđe. Nikada ne činite isprike za prihvaćanje bilo čega za što znate da ne dolazi od Mene, jer ako vas vaša savjest upućuje na jedan put, a vi odaberete suprotan smjer, onda niste uspjeli uzeti Moju Čašu. Što mislim pod Mojom Čašom? Kada ste vi Kršćanin, vi ćete uvijek naići na Moje neprijatelje. Kršćani su prezreni od onih koji ne dolaze od Mene. Možda će biti trenutaka kada nećete trpjeti bilo koju predrasudu, ali svakako će doći vrijeme kada ćete biti osporavani u Moje Ime. Kada dođe taj dan, hoćete li Me napustiti niječući Moju Svetu Riječ?
Koliko je jaka vaša vjera ili vaša ljubav prema Meni? Tek kada ste suočeni s velikim nedaćama, vi ćete znati koliko daleko ste spremni otići da odbijete prihvatiti zlo za ono što je dobro. Oni dovoljno jaki koji odbiju prihvatiti bilo što što niječe dogmu, koja je utvrđena u Svetoj Bibliji, uzet će Moju Čašu. Čaša predstavlja Moju Krv i Kalež koji Je čuva. Čaša predstavlja trpljenje koje se neminovno događa kada stupate s velikim pouzdanjem da podržite Riječ Božju.

Ako je Bog ustanovio Svoje Zakone kao činjenicu, kroz Njegovu Riječ sadržanu u Svetoj Bibliji, onda vi nikada ne možete prihvatiti bilo što, što ide protiv njih. Odbaciti dogmu u Moje Ime je isto što i odreći Me se. Doći će dan kada će Moja Crkva na Zemlji zanijekati dogmu, koja je uklesana u kamen, u zamjenu za nauk tame. Ako prihvatite ovu prevaru, iako vam vaša savjest govori drugačije, onda ste krivi za krivovjerje. Jednom kada tako učinite, vi ne možete sebe zvati Kršćaninom ili Mojim učenikom, jer ću vas se Ja odreći ako tako učinite.

Vaš Isus

1287. NOVA RELIGIJA ZA SVE LJUDE ĆE PRIVUĆI NEKRŠĆANSKE VJERE

1287. NOVA RELIGIJA ZA SVE LJUDE ĆE PRIVUĆI NEKRŠĆANSKE VJERE
Četvrtak, 11. prosinca 2014., 21:50h

Moja predraga kćeri, Ja vam danas donosim novosti koje će vam rasteretiti srca. Vama, Moji dragocjeni učenici, koji ste vjerni Mojoj Svetoj Riječi, od Mene će biti dane posebne Milosti. Ove Milosti koje će biti izlivene na sve one koji trpe u Moje Sveto Ime, donijet će vam posebnu utjehu u kušnjama koje dolaze.
Ja vam također dajem Milosti da spasite sve one jadne, zbunjene, zavedene i rastresene duše koje su Me isključile iz svojih života. Vaše molitve i vaša ustrajnost su sve što Ja trebam kada ih prikazujete kao nadoknadu za takve duše. Ovaj Dar je izvanredan i Ja ga udjeljujem jer će se vrlo skoro zbunjenost takvog razmjera pokrenuti među svim Kršćanskim vjerama, da će Me mnogi napustiti.
Kao kad se novaci pridružuju vojsci, spremni za rat, ljudi će pristupati novoj religiji, prerušenoj kao Kršćanskoj, prema kojoj će se odnositi kao prema narodnoj religiji – religiji koja će prigrliti jake, slabe i sve grješnike, i za koju će oni reći da premošćuje sve političke podjele. Mnogi će vjerovati da oni podupiru svoje, ali oni će Me napustiti. Način za ovu veliku prijevaru sada je skovan i vođe u novoj religiji su već imenovani. Tiho, marljivo i odlučno oni su usadili sjeme u mnogim narodima prije nekog vremena i uskoro će se vidjeti posljedice.
Novu religiju će se doživjeti kao suosjećajnu. Nova religija za sve ljude će privući nekršćanske vjere i svaka uvjerljiva laž bit će iznesena da brani ovaj pokret. Božji zakoni će se zanemariti u potpunosti i učinit će se svaki pokušaj da se opravda njihov novi pristup sveopćoj evangelizaciji.
Govori koji će biti održavani od onih u Mojoj Crkvi, da brane promjene, koje će biti potrebne da se uvede prvi dio ovog novog pseudo-nauka, imat će uočljive neistinitosti. Riječi koje će se koristiti da opišu Moja Učenja neće biti bliske Kršćanima koji Me uistinu poznaju. Jezik koji će se koristiti, koji se odnosi na Mene, biti će ponižavajući i uvredljiv za Moje Božanstvo.
Ja poznam Moje i oni poznaju Mene. Ja poznam Moje neprijatelje i oni će reći da oni Mene poznaju bilo kome tko će ih slušati. Kada Moji neprijatelji, koji kažu da su od Mene, o Meni uvredljivo govore, pokazuju malo poštovanje prema Mojoj Riječi ili Ju pokušaju ponovno odrediti, budite oprezni. Jer čak i moj najlukaviji neprijatelj će se spotaći, zbog toga što sve što dolazi od Mog protivnika će uvijek zbunjivati. Sve što dolazi od Boga i gdje je prisutan Duh Sveti, nikada se neće izrugivati Meni, Isusu Kristu, na bilo koji način,
Jednom kad budete svjedočili zbunjenosti u Mojoj Crkvi i novom nauku, koji poštuje čovjekove potrebe i želje, ništa što bude donosila neće se činiti ispravnim. Vi, Moji dragi sljedbenici, bit ćete uznemireni, uplašeni i puni tuge. Zbog ovih stvari koje imaju doći, Ja dajem onima od vas koji Me uistinu ljubite, Milosti da Mi pomognete spasiti Božju djecu od ove velike grozote, koja će uskoro uzdignuti svoju ružnu glavu.
Prihvatite Moje Darove; Moje Obećanje koje vam Ja sada donosim, da ću vam pomoći i da ću vas voditi. Moja Riječ je odavno dana čovječanstvu. Riječ nije nova. Čovjek koji Joj dodaje i mijenja Ju, uvelike će trpjeti. Ovo je navješteno u Svetoj Bibliji i upravo je to ono što će se sada dogoditi. Mojom Riječju će manipulirati Moj protivnik i svijet će progutati laži koje će proizaći kao posljedica.

Vaš Isus