Dnevni arhivi: 8. prosinca 2014.

1275. MAJKA SPASENJA: LAŽNA CRKVA TAME ĆE BITI BEŽIVOTNA

1275. MAJKA SPASENJA: LAŽNA CRKVA TAME ĆE BITI BEŽIVOTNA
Četvrtak, 27. studenoga 2014., 8: 40h

Moje drago dijete, lažna crkva – ona koja će zamijeniti Crkvu Moga Sina – spremna je i sva krivovjerja će biti mudro skrivena među redcima novog misala koji će zamijeniti stari.
Lažna crkva tame će biti sazdana da zamijeni staru, nakon velikog pakla. Sve što je bilo u Crkvi Mog Sina bit će zamijenjeno svime što će biti novo. Ali jedna stvar se nikada neće promijeniti. Temelji, na kojima je bila sagrađena Crkva Mog Sina, neće se pomaknuti jer su čvrsto ugrađeni u zemlju. Ni jedan čovjek ih neće moći, niti može pomaknuti, jer Bog to neće dozvoliti.
Crkva tame će biti beživotna. Neće davati ploda jer će biti sazdana na trulom tlu. Svaka vrsta krivovjerja će izvirati iz usta onih koji će propovijedati sa njenih propovjedaonica. Postat će pećina nepravde i ništa što će proglašavati glasovi, koji će hvaliti njenu veličinu, neće imati smisla.
To će biti dani kada će se mnogi Kršćani, preplašeni, premoreni i s nedostatkom bilo kakve prave vjere, moliti unutar njenih zidova. Neće biti Moj Sin onaj koga će častiti, već Antikrist, jer on će biti taj koji će sjediti na prijestolju kojega će oni podignuti unutar njenih zidova.
Antikrist će vladati blizu onoga mjesta, gdje je Moj Sin sagradio Svoju Crkvu i mnogi ljudi će vjerovati da je ona Njegova, ali to bi bila najveća zabluda. Svatko tko se protivi ovoj crkvi ili koji joj nađe grješku bit će ismijan i optužen za krivovjerje od strane onih izdajica Moga Sina koji će, sami, biti najveći krivovjernici ikada, koji su se uvukli u Crkvu Božju, od dana Njenog početka.
Molite, molite, molite da ostane snažna vojska svećenika Moga Sina koji nikada neće popustiti pritiscima koji predstoje.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja