Dnevni arhivi: 14. prosinca 2014.

1279. MAJKA SPASENJA: BOŽJE ANĐELE SE MOŽE TRAŽITI DA MOLE ZA VAS, ALI NIKADA DA VAM UDIJELE MOĆI

1279. MAJKA SPASENJA: BOŽJE ANĐELE SE MOŽE TRAŽITI DA MOLE ZA VAS, ALI NIKADA DA VAM UDIJELE MOĆI
Nedjelja, 30. studenoga 2014., 17:20h

Moja draga djeco, vi se nikada ne smijete moliti Božjim Anđelima, jer su oni Njegovi sluge i teže jedino da daju Slavu Bogu i da čine Njegovu Presvetu Volju. Molitva je čin poklonstva i kada vi zazivate Božje Anđele, unutar Njegove Nebeske Hijerarhije, to uvijek mora biti s namjerom traženja od njih da mole za vas. Ako pokušate komunicirati s Nebeskom Hijerarhijom Anđela, onda to jedino mora biti da ih tražite za njihovu pomoć i vodstvo kako bi vi mogli činiti Božju Presvetu Volju.
Vi koji vjerujete da ćete primiti moći od Božjih Anđela, tada vi griješite. Moć koja je dana Anđelima može doći jedino od Boga i vi nikada ne smijete koristiti njih kao zamjenu za molitvu Njemu. Tako mnogo duša danas pokušava razgovarati s Anđelima iz sebičnih razloga i da zadobiju moći koje nemaju ništa s Bogom. Opsjednutost s Anđelima može voditi do strašnog nezadovoljstva zato što to može privući duha zla, ako niste pažljivi.
Kada zazivate Božje Anđele da vam pomognu, vi se uvijek najprije morate blagosloviti s Blagoslovljenom Vodom i zatim ih moliti za njihovu pomoć, u Ime Isusa Krista. Ako ne učinite ovako i koristite bilo koji predmet koji nije vezan za Kršćanstvo, kada zazivate Anđele za njihovu pomoć, onda ovo može pozvati duha zla u vaš život. Jednom kada se ovo dogodi, vama će biti nemoguće iskorijeniti ga.
Preokupiranost oko razgovaranja s Anđelima može voditi do amaterskog bavljenja okultnim. Čim se ovo dogodi, vi ćete privući one anđele koje je Moj Nebeski Otac bio izbacio iz Neba. Oni sada lutaju Zemljom u stotinama tisuća, tražeći dom. Duše koje sebe ostave otvorene njihovom utjecaju mogu brzo postati zapletene u duhovnom svijetu koji nije od Boga. Jednom kada prigrlite podzemni svijet, vi nećete imati mira. Ovi pali anđeli će vas namamiti u mrežu prevare. Prije svega, vi ćete osjetiti osjećaj nade, a zatim vjeru da možete nadzirati svaki vid svog života, s pomoću takvih anđela. Konačno ćete, pogrješno, vjerovati da u potpunosti nadzirete svoju vlastitu sudbinu. Svaki lažni pojam mira će ispuniti vaše misli, ali brzo nakon toga, vi ćete osjetiti strašni jad.
Petljanje s tim duhovima, za koje vi vjerujete da su Anđeli Božji, ali koji ne pripadaju Njegovom Kraljevstvu, vodit će vas na navezanost na okultno, što će vas zaslijepiti za Istinu i uništiti vašu dušu.
Bog Svojim Anđelima ne daje dopuštenje da vam daju darove zato jer oni mogu doći jedino od Njega. Božje Anđele se može tražiti da mole za vas, ali nikad da vam udjele svjetovna dobra ili duhovne moći. Kada častite Anđele i tražite ove stvari, vi ste krivi za kršenje Prve Božje Zapovijedi.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

1278. ONI KOJI SU SVOJE PRAVO DOBIVENO ROĐENJEM PREDALI ZVIJERI NIKADA NEĆE DOĆI PRED MENE

1278. ONI KOJI SU SVOJE PRAVO DOBIVENO ROĐENJEM PREDALI ZVIJERI NIKADA NEĆE DOĆI PRED MENE
Subota, 29. studenoga 2014., 14:25h

Moja predraga kćeri, preko slabih, ranjenih, usamljenih i poniznih Ja očitujem Svoje Božanstvo. Moja Moć snažno struji kroz takve duše u Moju Svetu Volju i preko njih Ja mogu ostvariti Moj Plan za Spasenje čovječanstva.
Kada su oni koje Sam Ja pozvao da proglašavaju Moju Svetu Riječ odvraćeni od svetih djela, zahvaljujući grijehu oholosti, oni pokušavaju tumačiti Moju Riječ s preuveličanim poštovanjem prema svom vlastitom intelektu. Oni zaboravljaju da je slijediti Mene već utvrđeno i da je Moja Sveta Riječ ta koja se mora čuti, a ne zvuk njihovih vlastitih glasova. Preko grijeha požude će oni odbaciti Moju Riječ, u svojoj častohlepnoj potrazi da Me zasjene i traže slavu. Preko grijeha lijenosti, zbog mlitavosti, oni će biti krivi za posljednju izdaju, kada neće uspjeti ostati odani Meni zbog nedostatka vjere i hrabrosti.
I tako će to biti na kraju, pred Moj Drugi Dolazak, da će se oni koji vjeruju da su dostojniji, sposobniji, ali puni oholosti, suočit s gorkim prijekorom i propast će. Slabe, ponizne i skromne, koje sljedbenici u Mojoj Crkvi smatraju od male važnosti, ali koji će se držati Istine, Ja ću prigrliti na Veliki Dan. Ja ću ih zvati i dozvati k Sebi dok ih ne okupim u Mom Kraljevstvu. Oni će plakati suze radosnice.
Zatim ću okupiti one koji Me ne poznaju, ali koji će biti probuđeni Mojim Svjetlom – dobre duše, sa srcem od zlata – i Ja ću reći „ Dođite ovamo u Moje Utočište“. I tada će grješnici koji su počinili strašna nedjela, ali koji su Me molili za Moje Milosrđe, biti pozvani i Ja ću reći „Dođi, Ja ti opraštam jer si tražio izmirenje“.
I zatim, ti Moji izdajnici koji su Me nekoć poznavali, ali koji su svoja leđa okrenuli Meni, doći će k Meni, ali neće Me moći gledati u Oči. Oni neće ni tražiti Moje Milosrđe i Ja ću im reći „Odlazite od Mene, niste dostojni da uđete u Moje Kraljevstvo“.
Konačno, oni koji su svoje pravo dobiveno rođenjem predali Zvijeri, nikada neće doći pred Mene, jer će biti bačeni u peć zajedno s onima koji Mi izgube duše onih u Mojoj Crkvi na Zemlji, koje su ih slijepo slijedile u tamu noći.
Tada će sve biti gotovo i, u djeliću sekunde, novi početak – novi svijet na Zemlji kako je zamišljen. Svijet bez kraja.

Vaš Isus