Mjesečni arhivi: prosinac 2020.

Sretan i blagoslovljen Božić i poziv na Globalni susretu Isus čovječanstvu

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi Križari i svi ljudi dobre volje,

sretan, blagoslovljen i miran Božić svima vama, sa željom da ljubite Isusa više nego prije i da molite za one koji ne znaju što znači ljubiti Isusa!

Svi ste pozvani da prisustvujete našem posljednjem Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu u ovoj godini, 26. Prosinca 2020 u 11:00 po Zagrebačkom vremenu. Zajedno kao jedna, ujedinjena Vojska Ostatka, proslavit ćemo najdivniji blagdan Rođenja našega Gospodina.

Registrirajte se ovdje: https://bit.ly/JTMGlobalDec26

Tema ovog Globalnog Križarskog pohoda je “Veselimo se i slavimo radosnu Svetkovinu Rođenja Gospodinova.”

 

U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu slavimo kao jedna, ujedinjena Vojska Ostatka radosnu proslavu Rođenja našega Gospodina. Unatoč svim životnim kušnjama i patnjama i teškim vremenima u kojima živimo, Isus nam pruža dar duboke radosti i sreće. Isus je naš jedini, istinski izvor radosti. Ovog Božića daruje nama Svojoj Istinskoj Vojsci Ostatka, duboku radost koju ne može pružiti nitko i ništa na ovom svijetu.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: francuskom, poljskom, ukrajinskom, albanskom, nizozemskom, bahaskom, indonezijskom, rumunjskom, kineskom, slovačkom i talijanskom.

Skupimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

Dok slavimo Božić ove 2020., pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj svemira.

Globalna Križarska Molitva 12. prosinca 2020

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi Križari,

svi ste pozvani da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu na blagdan Gospe od Guadalupea, 12. prosinca 2020 u 14:00 po Zagrebačkom vremenu.

Naša tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta bit će „Naša Majka Spasenja: Priprema nas za Drugi dolazak Isusa Krista. ”

Ovaj Globalni Molitveni Susret priprema je za nadolazeći Veliki blagdan Božića. Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom Molitvenom Susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Također ćemo čitati odabrane Poruke iz Knjige Istine vezane za našu temu.

Dok nestrpljivo iščekujemo dolazak Božića 2020, pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi Dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj Svemira.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: https://bit.ly/JTMGlobalDec12

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-mail s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas obavijestiti o detaljima kako se pridružiti.

Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

Također, dobra vijest je da će biti podržana usluga PRIJEVOD UŽIVO [ubacite svoj jezik ovdje]!

To znači da će biti voditelj molitve koji će moliti na Hrvatskom jeziku tijekom našeg Globalnog Križarskog Molitvenog Susreta.

Vidimo se onda!