Mjesečni arhivi: siječanj 2021.

Pozvani ste da da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 30. siječnja 2021.

Dragi Križari,

 

pozvani ste da nam se pridružite na 2. Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 30. siječnja 2021., u 11:00h po zagrebačkom vremenu. Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je: Veliko otpadništvo u Crkvi

 

 

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: hrvatskom, albanskom, ukrajinskom, kineskom, korejskom, vijetnamskom, poljskom, nizozemskom, rumunjskom i francuskom.

Ovo je jako dobro za one koji ne razumiju engleski jezik, jer će cijeli događaj moći izravno pratiti na hrvatskom jeziku.

 

 

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu, dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: http://bit.ly/JTMGlobalJan30

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-poruku s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas informirati o detaljima kako se pridružiti.

 

Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu

Dragi Križari,

tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi“. Počinje danas 16. siječnja 2021. u 14h.

 

 

Crkva je trenutno u fazi muke i razapinjanja zbog Velikog otpadništva koje je pustoši iznutra i sa samog vrha hijerarhije. U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu molit ćemo za Katoličku crkvu da svi ostanemo u Istini Isusa Krista. Molit ćemo se na poseban način za svećenstvo i redovnike – da ostanu vjerni istinitim učenjima našega Gospodina.

 

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: francuskom, portugalskom, talijanskom, slovačkom, ukrajinskom, španjolskom, mađarskom, njemačkom, korejskom i vijetnamskom.

 

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na našem prvom globalnom molitvenom susretu za 2021. godinu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: http://bit.ly/JTMGlobalJan16

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-poruku s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas informirati o detaljima kako se pridružiti. Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.