Mjesečni arhivi: veljača 2021.

Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 27. veljače 2021. godine.

Dragi Križari,

svima vama neka je blagoslovljeno korizmeno vrijeme.

Svi ste pozvani prisustvovati Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu 27. veljače 2021. u subotu u 11:00 po zagrebačkom vremenu.

Možete se registrirati ovdje: http://bit.ly/JTMGlobalFeb27

Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi“.

Božji neprijatelji infiltrirali su se u Katoličku Crkvu i uvode promjene kojima će Je pokušatiuništiti iznutra. Podučavaju se hereze, stvarajući veliku konfuziju među vjernicima i razbijajući Crkvu na komade. Njihov je krajnji cilj ukinuti Stvarnu Prisutnost našega Gospodina Isusa u Presvetoj Euharistiji.

U ovom globalnom križarskom molitvenom

pohodu naučit ćemo kako će Rim izgubiti vjeru kako nas je naša Blažena Majka upozorila u La Salettelu i Fatimi.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: na slovačkom / češkom, hrvatskom, nizozemskom, njemačkom, ukrajinskom, albanskom, kinesko-mandarinskom, kinesko-kantonskom i korejskom.

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka ove korizme dok molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve i borimo se da sačuvamo Katoličku Crkvu od otpadništva nanešenog od strane Sotone i njegovih suučesnika.

Bog nas blagoslovio. Ave Maria!

 

JTM Global

Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 13. veljače 2021.

Dragi Križari,

svi ste pozvani prisustvovati Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu 13. veljače 2021. u subotu u 14:00 po zagrebačkom vremenu. Ako još niste bili predbilježeni, registrirajte se ovdje: http://bit.ly/JTMGlobalFeb13.

Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi“.

 

 

Tijekom našeg posljednjeg Globalnog Križarskog susreta, Blažena Djevica Marija otkrila nam je da se Njezina proročanstva o Crkvi u Fatimi i La Salette obistinjuju. Božji neprijatelji uspostavit će novu svjetsku religiju koja će napustiti Istinitu vjeru i napasti Sakramente, posebno Presvetu Euharistiju.

U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu saznat ćemo više o velikom otpadništvu u Crkvi i onome što će Božji neprijatelji nastaviti činiti da unište duše i odvedu ih u Pakao.

Nastavit ćemo moliti kao jedna obitelj Isus čovječanstvu za očuvanje naše voljene Katoličke Crkve. Molimo se na poseban način da naše svećenstvo i redovnici ostanu vjerni istinitom učenju našega Gospodina i da nastave hraniti ljude Kruhom Života.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: rumunjskom, kinesko-mandarinskom, nizozemskom, talijanskom, portugalskom, korejskom, mađarskom, vijetnamskom, francuskom i španjolskom.

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka dok molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve da pomognemo spasiti duše.

 

Bog nas sve blagoslovio!