Mjesečni arhivi: ožujak 2021.

Globalni Križarski molitveni susret s prijevodom uživo na hrvatski jezik

Draga braćo i sestre,

 

Svi ste pozvani prisustvovati Globalnom Križarskom molitvenom susretu Isus čovječanstvu 27. ožujka 2021. u subotu u 12:30 do 14:30 po zagrebačkom vremenu.

Možete se registrirati ovdje: http://bit.ly/JTMGlobalMarch27

U ovom Globalnom Križarskom molitvenom susretu svi ćemo se ujediniti kao jedna Isus čovječanstvu Molitvena vojska, kako bismo na poseban način molili za Katoličku Crkvu, Mistično Tijelo Kristovo, koje trenutno prolazi kroz muku.

Naša tema ovog Globalnog Križarskog molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi: Živjeti Kristovu muku“.

 

 

Kao kršćanski započinjemo najvažniji tjedan u svom kršćanskom životu, ne možemo, a da ne osjetimo bol i tjeskobu koja muči našega Gospodina Isusa Krista kroz to vrijeme.

Svjedoci smo sve više i više promjena u Crkvi koje pokazuju da doista živimo u vremenu Velikog otpadništva u Crkvi.

Kao što je Isusa izdao Juda, tako Ga i danas izdaju – iznutra iz Njegove Crkve.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će molitve voditi na raznim jezicima i to: ukrajinskom, hrvatskom, talijanskom, albanskom, kineskom kantonskom, korejskom i vijetnamskom.

Posvetimo se Bogu i sudjelujmo u Kristovoj Muci ovog Velikog Tjedna. Ujedinimo svoja srca u molitvi kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj, penjući se uz brdo Kalvarije s Isusom za Crkvu i za spas duša.

 

JTM Global

Pozvani ste da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 13. ožujka, u subotu u 14h po zagrebačkom vremenu

Dragi Križari,

 

vama i vašim obiteljima neka je blagoslovljeno korizmeno vrijeme.

Svi ste pozvani prisustvovati Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu 13. Ožujka 2021. u subotu u 14:00 po zagrebačkom vremenu.

Molimo vas registrirajte se ovdje: http://bit.ly/JTMGlobalMarch13

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-poruku s potvrdom od Zoom-a s uputama kako se pridružiti.

 

 

Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi: Crkva razapeta sa Kristom“.

Dok razmišljamo o tome kako naši grijesi probijaju Tijelo Gospodnje, pogledajmo stanje Njegove Crkve, mučene do neprepoznatljivosti dok se mijenjaju Njegova Istina i učenja.

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka u molitvi da iskupimo ne samo vlastite grijehe, već i grijehe protiv Njegove Crkve … Njegovog Mističnog Tijela.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: na rumunjskom, njemačkom, poljskom, kinesko-mandarinskom, korejskom, vijetnamskom, francuskom, talijanskom, portugalskom i španjolskom.

 

Naša Blažena Majko Spasenja, moli za nas.

Bog nas blagoslovio. Ave Maria!

JTM Global