Mjesečni arhivi: listopad 2021.

Uspon poganstva u posljednjim vremenima

Dragi Križari,

Pozivamo vas na Globalni Webinar Isus čovječanstvu.

Ovaj Webinar nosi naslov „Uspon poganstva u posljednjim vremenima“.

Webinar će biti na Zoom-u 24. listopada, nedjelja, 15:00h po zagrebačkom vremenu.

Registrirajte se ovdje:

https://bit.ly/PaganismSeminar

Prije dvije godine, u listopadu 2019., u Vatikanu se dogodilo nešto vrlo ozbiljno. Najviši autoriteti Katoličke Crkve u Vatikanu su vidno i javno častili pogansku božicu “Pachamamu”.

Ovaj događaj, kojem su svjedočili diljem svijeta i koji su dokumentirali vodeći mediji, pokrenuo je veliku raspravu. Ide li Katolička Crkva prema poganstvu?

Samo nekoliko tjedana nakon tog događaja Pachamame u Vatikanu, širom svijeta je nastala najveća kriza koju je svijet vidio u posljednje vrijeme. Pandemija Covid-19 rašila se diljem svijeta.

Od tada su prošle dvije godine i vidimo kako se poganstvo proširilo po cijelom svijetu, u svim sektorima društva. Prirodu i Zemlju se često naziva “živim bićima”. Najviše svjetovne i crkvene vlasti govore nam da čovjek nanosi štetu “Majci Zemlji” i da su djela protiv “Majke Zemlje” “ekološki grijesi” radi kojih se svi moramo pokajati. Osim štovanja prirode, mnoge druge poganske prakse danas su rasprostranjene u cijelom svijetu.

Ovaj uspon poganstva u posljednjem vremenu, ili razdoblju prije Isusovog Drugog Dolaska, već je prorečen. Zapravo, to je jedan od znakova koji nam ukazuje na to da je Isusov povratak u slavi vrlo blizu!

 

 

Na ovom jednosatnom webinaru detaljno ćemo raspravljati o usponu poganstva u posljednjem vremenu. Obradit ćemo sljedeće teme:

  • Što je poganstvo?
  • Što Katolička Crkva uči o poganstvu?
  • Ide li svijet prema poganstvu?
  • Usvaja li Katolička Crkva poganske običaje i vjerovanja?
  • Proročanstva o usponu poganstva u posljednjim vremenima
  • Kako bismo trebali odgovoriti

 

Ovaj webinar bit će na engleskom jeziku, uz prijevod uživo na druge jezike: njemački, francuski, španjolski, portugalski, ukrajinski, korejski, japanski, kineski mandarinski, hrvatski, vijetnamski, indonezijski, talijanski i nizozemski – flamanski.

Podijelite ovaj poziv s obitelji, prijateljima i svima koji trebaju biti upozoreni na opasnosti koje poganstvo nosi dok se širi svijetom i Crkvom.

JTM Global

 

Molitveni Lanac Zaštite za Europu

Hvaljen Isus i Marija!

Draga braćo i sestre u Kristu, draga Vojsko Ostatka

zajedno s vama, željeli bismo udovoljiti Gospodinovoj želji i zajedno se sjediniti u molitvi kako bismo formirali Molitveni Lanac Zaštite.

Stoga vas pozivamo svakog 13. u mjesecu na Fatimski dan da nam se pridružite u postu na ovaj dan (kako vam je moguće) i u molitvi u 19:00 sati putem Zooma.

Kao podsjetnik, Riječi Gospodinove:

Zla skupina čini najveću laž kako bi preuzela nadzor nad zemljama

Četvrtak, 16. veljače 2012.

Moja predraga kćeri, moraš reći Mojoj djeci, svim Mojim sljedbenicima, da se povežu i stvore lanac zaštite u molitvi …

Njihov plan se otkriva pred vašim očima. Zar ne vidite? …

… Vi, djeco, možete zaustaviti razvoj ovoga svojim molitvama.

Moj Otac već postavlja prepreke na njihov put. Moji sljedbenici se protežu u mnogim zemljama. Sada se morate sjediniti u molitvi kako bi zaustavili europske vođe, od kojih su neki stvarno odlučili nanijeti užasnu nevolju nevinim ljudima, preko svojih zlih načina…

… Kćeri moja, lanac molitve proširiti će se nadaleko i naširoko, a moć Duha Svetoga pomoći će zaustaviti te ljude koji imaju moć zaustaviti tu patnju, stati u svojim djelovanjima…

Vaš ljubljeni Isus

Radujemo se što ćemo s vama moliti  Molitveni Lanac Zaštite za Europu.

JTM – Europa

Molimo vas da nam se pridružite u molitvi za Europu večeras.

Link za prijavu: https://bit.ly/PrayerChainofProtectionforEurope

Osim Europskih zemalja ovom Lancu Zaštite za Europu su se pridružile i mnoge druge zemlje. Večeras ćemo imati predstavnike 43 Zemlje Svijeta koji će svaki na svom jeziku moliti ovu Križarsku Molitvu:

Molitveni lanac zaštite

O moj Isuse, neka moja molitva prizove Tvoj Sveti Duh da siđe na sve one vođe koji su nošeni požudom, gramzivošću, pohlepom i ohološću, te da tako prestane progon Tvoje nevine djece! Molim Te, ne daj da siromaštvo, glad i ratovi izmuče Tvoju djecu i molim Te da europski vođe otvore svoja srca Istini Tvoje Ljubavi.

Amen.

 

 

Post 13-tog

„Ugledajte se na Moj post u pustinji čineći male žrtve.

Post je važan za vaše duše. Čisti duh i pruža Mi veliku utjehu. ”

To je ono što Krist kaže u Knjizi Istine. Pokušajmo ojačati ovaj Lanac Zaštite postom.

Hvala svima vama koji ćete danas namjerno podnijeti male žrtve za Krista i duše!