Mjesečni arhivi: studeni 2021.

Globalni Križarski Molitveni Susret

Dragi Križari,

Mir sa vama.

Pozivamo vas na JESUS TO MANKIND GLOBALNI KRIŽARSKI MOLITVENI PROGRAM sa prijevodima uživo (21. studenoga 2021. 14h po zagrebačkom vremenu)

Registracijski Link: https://bit.ly/JTMGlobalNovember21

Za vrijeme ovog Globalnog Križarskog Molitvenog Programa saznat ćemo više o budućim događajima iz Svetog Pisma (Mt24) i što trebamo učiniti kako bi pripremili čovječanstvo za Povratak Krista Kralja.

 

 

Ovaj Globalni Križarski Molitveni Program će biti na engleskom jeziku.

Prijevodi uživo će biti dostupni na sljedećim jezicima: Hrvatski, Njemački, Francuski, Kineski, Portugalski, Ukrajinski (Ruski), Korejski, Španjolski, Vijetnamski, Mađarski, Danski i Kantonski.

Kao izraz naše ljubavi za Isusa, našega Spasitelja i našega Kralja, moliti ćemo Svetu Krunicu, Križarske Molitve, i Krunicu Božjeg Milosrđa za obraćenje grješnika.

To je naš molitveni program na kraju Crkvene Liturgijske godine.

Radimo svi zajedno kao jedna JTM Isus čovječanstvu obitelj i dajmo drugim ljudima priliku da dožive Božju Ljubav i Milosrđe preko Knjige Istine i pomognu spašavati duše preko Križarskih Molitvi.

Neka naša predanost ovoj JTM Misiji Spasenja bude naš dar Isusu našem Spasitelju i Otkupitelju kako proslavljamo Blagdan Njegovog Kraljevanja.

Christus Vincit! Christus Regnat! Christus Imperat!

JTM Global

Webinar o poganstvu: nedjelja 14. studenog 2021. u 20 sati

Hvaljen Isus i Marija!

poganstvo vodi duše direktno u pakao, iako većina ljudi danas ne razumije što sve predstavlja.

Veliki broj onih koji se smatraju kršćanima upetljao se u poganske prakse, a da ni sami nisu svjesni toga.

Poganstvo je čak ušlo i u srž Katoličke crkve, a poganski idol ustoličen je krajem 2019. u samu Baziliku Svetoga Petra u Vatikanu.

Ovo zapanjujuće zlo naviješteno je za današnja vremena, a Bog nas je potanko pripremio kako prepoznati i obraniti se od ove podmukle prijevare zloga.

Saznajte o tome na internet seminaru koji će se održati u nedjelju 14. studenog 2021. u 20 sati i spasite svoju dušu!

 

 

Na ovoj poveznici možete se registrirati i priključiti webinaru:

https://bit.ly/JTMCroatiaNovember14

Ne morate upisati Vaše pravo ime, a Vaša prava e-mail adresa, koja može biti napravljena samo za ovu potrebu, potrebna je ako želite primati poruke o budućim internet seminarima i molitvenim susretima, u svakom slučaju podaci su tajni, vaš identitet bit će zaštićen, a drugi sudionici ne će vidjeti da sudjelujete.

Više o webinaru o poganstvu možete saznati u ovom promotivnom videu:

https://www.youtube.com/watch?v=OScUI1MGj5s

S Vama u Kristu!

Misija Spasenja, Hrvatska

11. Obljetnica JTM Isus čovječanstvu

Dragi križari,

Hvaljen Isus i Marija! Mir s vama.

Kako bismo proslavili 11. Obljetnicu Misije Knjige Istine 9. studenog 2021., pozivamo svu Vojsku Ostatka, križare Isus čovječanstvu da se pridruže “Križarskom Molitvenom satu za obraćenje grešnika”.

Misija Isus čovječanstvu zagovara za spašavanje duša po Križarskim molitvama, posebno grešnika. Prije 11 godina, 9. studenog 2010., naš Gospodin Isus nam je dao Svoju prvu Poruku preko Marije od Božjeg Milosrđa.

Naš Gospodin Isus Krist je rekao: “Pozivam Svoje sljedbenike da se okupe u ovom trenutku tuge u svijetu. Moraju ostaviti po strani nezainteresiranost za molitvu i pridružiti se Meni da pomognemo onim dušama koje je zli ukrao.”

Naš cilj je da sve zemlje svijeta sudjeluju u ovoj posebnoj jednosatnoj križarskoj molitvi. Ovo će biti naša 1-satna naknada Gospodinu Isusu Kristu za obraćenje grešnika.

Tijekom obljetnice naglas će se pročitati posebna poruka Marije od Božjeg Milosrđa.

Križarski molitveni sat 11. obljetnice je od 20:00 do 21:00 po srednjoeuropskom vremenu za europske i afričke zemlje i molit će se na engleskom i raznim europskim jezicima.

Link za registraciju: https://bit.ly/JTM-11th-Anniversary-8pm-CET

Ujedinimo svoja srca kao jedna obitelj Isus čovječanstvu, zajedno s Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prinesimo svoje molitve i žrtve na 11. obljetnicu Misije Isus čovječanstvu za obraćenje svih grešnika.

Isuse, uzdamo se u Tebe

Isus čovječanstvu