603. DJEVICA MARIJA: VRATITE SE I ZAMOLITE MOG SINA DA VAS VODI PREMA NJEGOVOM VELIKOM MILOSRĐU

603. DJEVICA MARIJA: VRATITE SE I ZAMOLITE MOG SINA DA VAS VODI PREMA NJEGOVOM VELIKOM MILOSRĐU

Petak, 2. studenoga 2012., 14:00h

Moje dijete, tama, koja pada na svijet, vidjeti će se na nekoliko načina.

Uvedeni zakoni, koji dijele jedinstvo obitelji, bit će dokaz utjecaja zloga u vašim vladama.

Zakoni, uvedeni da opravdaju pobačaj, slamaju Srce Mog Oca. Nitko se nema pravo miješati u Božje Stvaranje, a ipak to je ono što čovječanstvo radi, svakodnevno, bez ikakvog osjećaja srama ili krivnje.

Moje dijete, moraš snažno moliti za otkupljenje čovječanstva, jer vrlo brzo, bit će razdvojeno na dva dijela; one vjerne Bogu i one koji Ga odbijaju. Brat će biti odvojen od brata, susjedstva podijeljena, a obitelji će biti razdvojene na dva dijela. Ovo vrijeme je bilo naviješteno.

Kako bi se osiguralo da Bog može spasiti što je više moguće duša, On će im dati mnoge prilike da Mu se vrate.

Molite sada, za vaše obitelji, vaše prijatelje i bližnje prije nego se konačna razdvajanje razvije. Onda će dan za Drugi Dolazak Mog Sina biti blizu.

Vi ste tako zbunjeni, Moja djeco. Ova zbrka, i praznina duše, uzrokovana je nedostatkom vjerovanja u Boga. Nijedna duša ne može preživjeti bez Božje Ljubavi u njihovim srcima.

Oni su poput praznih lađa koje plutaju u moru bez predodžbe o konačnom odredištu. Oni plutaju bespomoćno u širokoj praznini gdje ih ništa ne zadovoljava; gdje im ništa u svijetu ne može donijeti pravi mir.

Vratite se i zamolite Mog Sina da vas vodi prema Njegovom Velikom Milosrđu i On će vam donijeti mir za kojim težite. Sve što trebate učiniti jest zamoliti.

Zamolite Mene, svoju voljenu Majku, da vas odvedem Mom Sinu. Vodit ću vas i uvijek vas štititi, na svakom koraku.

Vaša voljena Majka

Kraljica Mira

Majka Spasenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *