781. GRIJEH POBAČAJA JE SMRTNI GRIJEH I ONI ODGOVORNI GORJETI ĆE ZAUVIJEK U VATRAMA PAKLA

781. GRIJEH POBAČAJA JE SMRTNI GRIJEH I ONI ODGOVORNI GORJETI ĆE ZAUVIJEK U VATRAMA PAKLA

1. svibnja 2013., 20:25h

Moja predraga kćeri, ovo posredovanje Mene, Jaganjca Božjeg, kroz otkrivanje svijetu ovih Poruka, je naviješteno.

Oni od vas koji slijede Riječ Božju moraju biti u miru, jer Ja ne želim da se udaljite, jer vas ljubim. Vi se nikada ne smijete bojati Moje Ljubavi, čak i kada vas grijeh odvaja od Mene. Ja otvaram oči svih onih koji žele vidjeti, a Moja Sveta Riječ će zatvoriti oči onih koji odbiju prihvatiti Moju Ruku. Ja pružam Moju Ruku prema vama, Moja ljubljena djeco, kako bih vas mogao odvući u sigurnost, daleko od grabežljivaca koji žele proždrijeti vaše duše.

Svakoga dana, od ovoga dana nadalje, vi ćete čuti mnoge glasove kako viču – zahtijevajući da slušate. Oni će vam prikazati đavolske laži i dokaze, prerušene u slatkoću meda. Nagovarajući vas, beskrajnim nasipom dokaza, da čujete njihovo razmišljanje, u ime humanitarnih razloga – koji odobravaju grijeh – oni neće prestati dok ne prihvatite ono što vas oni žele prisiliti da progutate.

Pobačaj, ubojstvo u Očima Božjim, biti će nametnut svim državama kao znak prkošenja protiv Svemogućega Oca, Boga Svevišnjega. Kada odobravate ovu bezbožnu grozotu, krivi ste za strašan grijeh. Grijeh pobačaja je smrtni grijeh i oni odgovorni će gorjeti vječno u vatrama pakla.

Oni od vas koji odbiju prihvatiti ovu tešku pogrešku, imaju malo preostalog vremena da osiguraju Spasenje. Jer kada veliki dan dođe, osim ako niste okrenuli svoja leđa ovom bezbožnom djelu, vi nikada nećete vidjeti Lice Božje.

Ubojstvo je jedno od najozbiljnijih djela prkošenja Bogu i biti će kažnjivo kastracijom. Velika podjela, među ljudskim rodom, je započela. Oni koji stoje na strani Zvijeri i odobravaju sve što prkosi Riječi Božjoj biti će odvojeni od svojih braće i sestara. Ne podcjenjujte Moje Upozorenje. Prihvatite pobačaj i prihvaćate namjerno ubijanje djeteta Božjeg. Ako ne možete pronaći kajanje u svojoj duši, onda vi Mene nikada nećete vidjeti. Ja ću vas odbaciti u divljinu.

Moja Ljubav i Milosrđe mogu biti veliki. Ja ću oprostiti najcrnjim dušama, ali bez kajanja, Moja Pravda je konačna. Moja kazna je vječna. Ljubite Me i Ja ću vas paziti. Uništite život drugog ljudskog bića, stvorenog Ljubavlju Moga Oca i vi ćete također izgubiti svoj život.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *