784. GRIJEH OHOLOSTI JE UZROKOVAO DA LUCIFER PADNE I DA BUDE ODSJEČEN I BAČEN U PONOR

784. GRIJEH OHOLOSTI JE UZROKOVAO DA LUCIFER PADNE I DA BUDE ODSJEČEN I BAČEN U PONOR

Subota, 4. svibnja 2013., 23:35h

Moja predraga kćeri, dok Moja Riječ doseže do mnogih ušiju, Ja dolazim upozoriti one među vama koji Me neće slušati. Čega se vi bojite? Da li Moje Riječi ili promjena kojima ćete morati svjedočiti dok se pročišćenje nastavlja? Zar ne znate da vam Ja ne donosim nova Učenja, jer to nije nužno? Ja vam se samo obraćam da vas podsjetim na Istinu.

Tako mnogo vas vjeruje da zna toliko mnogo o Meni, ali vi niste ništa naučili. Tko ste vi da možete reći da ste bolji od drugih u Očima Božjim, kada se radi o tumačenju Moje Svete Riječi? Tko ste vi da vjerujete da imate ovlaštenje da bogohulite protiv Mene i zatim kažete da Me ljubite? Vi Me nećete moći zaustaviti preko proroka, da bih dosegao do Božje djece. Vi se morate zapitati zbog čega mrzite Moj Glas? Kako Me možete ljubiti kada trgate Moje Riječi, kada sve što Ja činim jest da vam pomognem da se pripremite za Moj Veliki Dan?

Čovjek je vrlo slab. Čak i one pobožne duše su slabe, iako je njihova ljubav prema Meni jaka. Neka nijedan čovjek ne vjeruje da ikada može hodati preda Mnom bez sramote grijeha na svojoj duši. Niti jedan među vama nije dostojan da stane preda Me, a ipak, Ja vam udjeljujem Milosrđe Moje Ljubavi. To nije zato jer vi to zaslužujete, već jednostavno zato što sam Ja odlučio podariti vam ovaj Dar.

Oni od vas koji tvrde da govore s velikim znanjem o Meni, a zatim pljuju govorom proklinjanja protiv Moga proroka – znajte ovo. Vaša vas vjera neće spasiti kada proklinjete Riječ Božju. Vaša samo proglašena ljubav prema Bogu je beznačajna kada osuđujete jedno od Njegove djece pred Njim. Vi siječete pupčanu vrpcu, koja vas veže za Moga Oca, kada pokazujete nepoštovanje, gnjev i mržnju prema Meni. Kada vi pljujete na Mene, postati ćete slijepi i nikada više nećete vidjeti. Kada izgovarate riječi mržnje, vaš jezik će biti odsječen. Kada ustanete i proglašavate svima vaše samo proglašeno znanje o Bogu, vi ćete pasti s nogama odrezanima pod vama. Kada smatrate Moga proroka zlim, vi nećete imati život.

Moja Riječ nikada neće umrijeti; ona će živjeti vječno. Ona će zgaziti one grješnike koji pokušaju prkositi Milosrđu Božjem, preko ovih Poruka. Odbijte Me ovoga puta i vi odbijate slobodu koju Ja donosim kada vas dolazim okupiti, konačno, u Mome Kraljevstvu. Vi nemate mnogo vremena da se otkupite u Mojim Očima prije Velikoga Dana. Nemojte ga potrošiti kroz grijeh oholosti. Grijeh oholosti je uzrokovao da Lucifer padne i da bude odsječen i bačen u ponor. Svi oni koji ga slijede, preko grijeha oholosti – grijeha koji uzrokuje toliko odvojenosti od Boga – pasti će i nikada neće ustati u Prisutnosti Božjoj.

Vaš Isus