785. NEMOJTE POKUŠAVATI RASUĐIVATI UMOM KADA POKUŠAVATE OPRAVDATI MOJE POSTOJANJE, JER JA NISAM OD OVOGA SVIJETA

785. NEMOJTE POKUŠAVATI RASUĐIVATI UMOM KADA POKUŠAVATE OPRAVDATI MOJE POSTOJANJE, JER JA NISAM OD OVOGA SVIJETA

Nedjelja, 5. svibnja 2013., 16:15h

Moja predraga kćeri, bol odvojenosti od Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjega, nepoznata je mnogima, ali kada dođe dan, kada će Moje Svjetlo odumirati prema kraju, postati će jasno kako je nesretna agonija.

Oni koji Me poznaju i koji Me ljube, znaju kakvu bol donosi, kada grijeh stvara prepreku između grješnika i Boga.

Oni koji Me ne poznaju i oni koji Me odbijaju, iskusiti će ovu odvojenost tijekom posljednja tri dana tame, kada se Prisutnost Božja neće moći nigdje naći.

Tek kada Svjetlo Božje nestane, čovjek će konačno shvatiti da nema života bez Boga. Sve što ostaje jest praznina, divljina i tama.

Ja Sam Svjetlo, kojega čovjek traži, nepoznato njemu, svake sekunde svakoga dana.

Dok čovjek teži naći mir i sreću, on će ih pokušati pronaći posvuda gdje misli da može. On će koristiti težnju za svjetovnom materijalnom dobiti i tjelesnu požudu da zadovolji svoje potrebe, koje nikada neće ispuniti i on će slijediti lažne religije, koje obećavaju veliko osobno zadovoljstvo. Nijedna od tih stvari neće ga odvesti u Svjetlo Božje.

Čak i oni koji traže odgovore, intelektualnim sredstvima i znanjem, nikada neće naći mir ili odgovore koje traže, ako ne otvore svoja srca Pravoj Ljubavi Božjoj.

Ja dolazim svakome od onih koji Me traže. Ja uživam u dušama čija željna jednostavnost traži samo Moju Ljubav. Ja obasipam takve ljude Darom Duha Svetoga. Da bi Mi došli bliže, morate se potpuno ufati u Mene. Tek kada prepustite svoju volju Mojoj, Moja se Prisutnost može osjetiti. Onim ljudima koji Me pokušavaju pronaći, ali kojima je to teško, Ja im kažem ovo.

Nemojte pokušavati rasuđivati umom kada pokušavate opravdati Moje Postojanje, jer Ja nisam od ovoga svijeta. Nemojte se zaslijepiti na postojanje Vječnoga Života. On vas čeka, kada bi se samo mogli ufati u Mene i dati Mi da dođem u vaše srce i dušu. Ja ću vam se objaviti. Sve što vi trebate učiniti jest pozvati Me. Vi Me morate uskoro zazvati, jer kada Moja Prisutnost na zemlji iščezne, biti će vam nemoguće tražiti Me i vi ćete lutati u bespomoćnoj muci pokušavajući Me naći.

Oni koji misle da su jaki u svojoj vjeri i koji vjeruju da su Mi blizu, moraju znati kako će brzo pasti kada Me se ne bude moglo naći nigdje u Svetohraništima budućnosti. Jednom kada dođe taj užasni dan pustoši, biti će plačeva očaja i moć Zvijeri će biti takva da će mnoge duše biti preslabe da održe Moju Svetu Riječ.

Vi morate tražiti Moju pomoć i biti će vam dana. Pozovite Me poniznoga duha i Ja ću vam odgovoriti. Usrdno Me molite da vas zaštitim i Ja ću vas prekriti Mojom Predragocjenom Krvlju, tako da vas ništa neće zaustaviti na putu Istine, koji vodi prema Vječnom Spasenju.

Služite Mi po svom vlastitom tumačenju, o tome kako bi Meni trebalo biti služeno i trebati ćete biti oprezni. Činite onako kako sam vam Ja rekao. Živite svoj život prema Mojoj Riječi i Ja ću vas nositi. Sramotite Me korištenjem Moje Svete Riječi na način koji donosi patnju drugima i vi ćete trpjeti najveću bol odvojenosti od Mene.

Vaš Isus