786. KADA VAM JE DANA ISTINA, VAŽNO JE DA NASTAVITE ŠIRITI BOŽJU RIJEČ

786. KADA VAM JE DANA ISTINA, VAŽNO JE DA NASTAVITE ŠIRITI BOŽJU RIJEČ

Ponedjeljak, 6. svibnja 2013., 18:42h

Moja predraga kćeri, onima koji su nevini u namjernom vrijeđanju Mene, jer su neupućeni u Moju Riječ, uskoro će biti dano vodstvo koje trebaju.

Svima onima koji poznajete Istinu Moje Riječi, koja je dana čovjeku prije 2000 godina, vi morate znati da se milijuni duša gube, dok se prepirete među sobom. Toliki mnogi, krivi za smrtni grijeh, čine ova djela zbog zaraze zloga. Da su oni znali Istinu Moga obećanja Vječnog Života, mnogi ne bi sudjelovali u ovim djelima.

Kada vam je dana Istina, važno je da nastavite širiti Božju Riječ. Vi morate to učiniti pokazujući ljubav i poštovanje prema životima drugih. To znači držati se Zapovijedi Mog Oca: “Ne ubij.” Zatim je vaša dužnost osigurati da se prema životu čovjeka odnosi s poštovanjem u Slavi Božjoj.

Vi morate podsjetiti druge na ovaj Dar Vječnog Života, u onim vremenima kada znate da oni koji niječu Boga trebaju vašu pomoć. Vaša pomoć, kroz molitvu i vodstvo, može spasiti te duše. Ja trebam toliko vašega vremena, Moji ljubljeni sljedbenici. Vi morate biti darežljivi sa svojim vremenom u spasenju duša. Molim vas da nastavite moliti Moje Križarske molitve, jer Ja obećavam obraćenje milijunima izgubljenih duša kada se izmole.

Nemojte dopustiti da vas napadi zloga, koji će nastaviti bacati sjenu preko ovih Poruka, odvraćaju. Prihvatite ove napade kao ono što jesu, pokušaj sotone i svih zloduha koji lutaju zemljom da spriječe Božju djecu u dobivanju veličanstvene baštine koja ih očekuje.

Ja također tražim da budete plemenitoga srca i da molite za one koji su se okrenuli protiv Mene, u ovome, Mojoj konačnoj Misiji na zemlji prije Velikoga Dana.

Vaš Isus