789. MOJA NAJDRAŽA ŽELJA JEST DA VI TRAŽITE DUŠE MLADIH

789. MOJA NAJDRAŽA ŽELJA JEST DA VI TRAŽITE DUŠE MLADIH

Četvrtak, 9. svibnja 2013., 22:45h

Moja predraga kćeri, Moja Ljubav za one mlade duše svakog naroda, boje i vjeroispovijesti, koji Me ne priznaju, je vječna. Moja tuga za te Moje malene duše je duboka. Za njih se treba moliti, osobito sada. Ja ću ih primiti u Moje Milosrđe, bez oklijevanja, ako to zatražite od Mene ovom Križarskom molitvom.

Križarska molitva (106) Milosrđe za mlade koji ne priznaju Boga

Dragi Isuse, uzmi pod Svoju zaštitu duše one djece Božje koja Te ne poznaju, koja ne priznaju Tvoju Ljubav i koja ne prihvaćaju Tvoje Obećanje. Izlij Tvoje milosti obraćenja i daj im Vječni Život. Budi milosrdan prema svima onima koji ne vjeruju u Tvoju Prisutnost i koji neće tražiti pokajanje za svoje grijehe. Amen.

Moja ljubljena Vojsko Ostatka, Moja najdraža želja jest da vi tražite duše mladih, agnostika i onih koji ne vjeruju u Boga. Oni su vaš prioritet. Ja tražim od vas da privučete sve narode, vjeroispovijesti, boje i religije pod Moju Zaštitu. Kada
Mi dovedete takve duše, Ja ću im dati velike Darove i obećanje njihovog Spasenja.

Važno je da vi ne zanemarujete one koje ne zanima njihovo Spasenje. Oni su izgubljene duše za kojima Ja žudim i Ja ću ih slijediti u svaki kutak, svaku pukotinu i svaku zemlju dok ih ne privučem u Moje Kraljevstvo.

Zapamtite ovu molbu. Zapamtite da je Moja želja da dosegnem do onih koji Me ne poznaju i do onih koji Me ne žele upoznati.

Vaš Isus