797. NJIMA ĆE ODMAH BITI OPROŠTENO, AKO SKUPE HRABROST I POZOVU ME DA IM POMOGNEM DA IZAĐU IZ SVOJE BIJEDE

797. NJIMA ĆE ODMAH BITI OPROŠTENO, AKO SKUPE HRABROST I POZOVU ME DA IM POMOGNEM DA IZAĐU IZ SVOJE BIJEDE

Petak, 17. svibnja 2013., 23:50h

Moja predraga kćeri, ti moraš znati da svi grješnici, osobito oni koji su počinili užasne stvari, moraju doći k Meni. Ja tražim njihovu pažnju i Ja ih želim dovesti u Moje Srce, jer ih ljubim. Njima će odmah biti oprošteno, ako skupe hrabrost i pozovu Me da im pomognem da izađu iz svoje bijede. Oni Me se nikada ne smiju bojati, jer Ja Sam Uvijek-Milosrdni. Oni su bliži Meni nego oni koji izjavljuju da Me predstavljaju na Zemlji, ali koji su licemjeri, kao što su bili farizeji.

Dajte Mi vašu ruku. Bez obzira kakva ste djela vi počinili, Ja ću se sresti s vama. Moja Molitva, koja vam je sada dana, dovesti će vas u Moje Srce i Ja ću prebivati u vama i vi ćete biti spašeni.

Križarska molitva (107) Izbavi me od vatri pakla

Ja sam užasan grješnik, Isuse. Ja sam svojim djelima uzrokovao očajnu patnju drugima. Odbačen sam na stranu zbog toga. Više me nigdje ne podnose na Zemlji. Izbavi me iz ove divljine i zaštiti me od stiska zla. Dopusti mi da se pokajem. Prihvati moje kajanje. Ispuni me Svojom Snagom i pomogni mi da se uzdignem iz dubina očaja. Ja predajem Tebi, dragi Isuse, moju slobodnu volju, da učiniš od mene što Ti želiš, kako bih mogao biti spašen od vatri pakla. Amen.

Idi dijete Moje u miru, jer Ja nikada neću napustiti one koji Me usrdno mole za Milosrđe.

Vaš Isus