611. SVEOPĆE CIJEPLJENJE, JEDAN OD NAJOPAKIJIH OBLIKA UBIJANJA NARODA IKADA DOŽIVLJENIH OD SMRTI ŽIDOVA POD HITLEROM

611. SVEOPĆE CIJEPLJENJE, JEDAN OD NAJOPAKIJIH OBLIKA UBIJANJA NARODA IKADA DOŽIVLJENIH OD SMRTI ŽIDOVA POD HITLEROM

Subota, 10. studenoga 2012., 23:45h

Moja draga voljena kćeri, koliko te Istina može zaprepastiti. Iako prihvaćaš Moju Svetu Riječ, tek kada se ostvaruju proročanstva koja ti otkrivam shvaćaš ozbiljnost ovog zadatka za spas čovječanstva.

Uvođenje sveopćeg cijepljenja, ciljajući na novorođenčad i malu djecu, bit će jedan od najopakijih oblika ubijanja naroda ikada doživljenih od smrti Židova pod Hitlerom.

Ovaj zli plan bit će moguć, jer su mnoge vaše vlade prisilile svoje ljude da prihvate promjene u zakonima koje daju vladama moć da primijene zakone protiv nevine djece.

Zapamtite da je jedina stvar koja je zaustavila Mog Oca da okonča svijet, ljubav onih odanih slugu među vama.

Zbog Svoje Ljubavi prema svakom djetetu i svakom Njegovom Stvorenju, Moj Otac je zaustavio Svoju Ruku. Sada je došlo vrijeme da On končano razriješi vremena, tako da svijet koji je stvorio iz Ljubavi i u skladu sa Svojom Božjom Voljom, može biti u miru.

On će sada uništiti one koji provode ovu zloću nad Njegovom djecom. Neće više stajati zbog ovog zla i sada će se Njegova Ruka spustiti u kazni.

Njegov Gnjev sada će se pokazati svijetu, koji će biti zaprepašten razmjerom kazne koja će pogoditi zemlju.

Znajte ovo oni među vama koji nanosite užasnu patnju vašim sunarodnjacima i sugrađanima.

Konačno ćete biti oboreni kaznom bolesti, i onda ćete vi, i oni koji odaju počast skupini jednog svijeta, biti izbrisani prije početka bitke Armagedona.

Moj vas Otac neće trpjeti, i neće dozvoliti da više širite zarazu među Njegovom djecom. Jao vama i onima među vama koji ga u ovom trenutku činite gnjevnim.

Vrijeme je za Mog Oca sada, da vam dokaže čija Moć će biti neprekinuta zauvijek. Konačno će vam biti pokazane vaše manjkave teorije o stvaranju, onakve kakve stvarno jesu. Istina, kao što vam je obećano u Knjizi Istine, naviještena proroku Danijelu, bit će konačno predstavljena.

Mnogi ljudi zaboravljaju na Božju Istinu. Mnoge dobronamjerne duše ne traže ništa u životima osim ugodne uzbuđenosti. Mnogi gube vrijeme koje im je utvrđeno u životima na zemlji, kao da ne znaju Istinu Božjeg Postojanja.

Sada se Istina predstavlja. Došlo je vrijeme obračuna.

Moj Otac će konačno upozoriti svijet na Istinu. Oni koji se ne obaziru na Istinu odreći će se pristupa Mom Novom Kraljevstvu na zemlji.

Umjesto da žive Vječni slavni Život, pun čuda, radosti, ljubavi i uspjeha, bit će odbačeni da trunu u dubinama pakla.

Pozivam svu Božju djecu da obrate pažnju na ovo upozorenje.

Moglo bi biti grubo. Pazite na ovo vi koji govorite “ovo ne dolazi od Boga, jer On je Milosrdan.”

Došlo je vrijeme da se odvoji kukolj od pšenice. Taj je dan blizu. Koji god izbor čovjek učinio, bit će to konačan izbor.

Moj će Otac uvijek poštovati slobodnu volju, do posljednjeg dana. Sudnjeg Dana.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *