861. NIKADA NE PRIHVAĆAJTE KRIŽ KOJI NIJE NALIK KRIŽU NA KOJEMU SAM JA BIO RAZAPET

861. NIKADA NE PRIHVAĆAJTE KRIŽ KOJI NIJE NALIK KRIŽU NA KOJEMU SAM JA BIO RAZAPET

Utorak, 30. srpnja 2013., 20:06h

Moja predraga kćeri, kako su slatki glasovi onih koji Me ljube i koji Me tješe u ovo vrijeme velike tuge. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, koji Me nikada nećete napustiti, poput meda ste, slatki u Mojim Ustima, umirujući Moje Tijelo i uzdižući Moj Duh.

Mnogi će slijediti neistine, jer će biti uplašeni ustati i prkosno braniti Riječ Božju. U početku, oni će biti zbunjeni novim praksama, novim znakovima, novim haljama, novim oblicima žrtvenika i novim križevima. Zatim će oni prihvatiti sve ove nove stvari, kao obilježja vremena. Ovaj novi, suvremeni, takozvani jedinstveni pristup štovanja Boga potom će oduševljeno prigrliti te jadne duše. Ali oni koji su Moji ostati će vjerni Mojoj Riječi za sva vremena. Oni su okosnica Moje Crkve na Zemlji i nikada se neće slomiti.

Moja želja je da se vi, Moji vjerni Kršćani – svih denominacija – okupite zajedno da se borite protiv demona, koji su oslobođeni iz pakla i koji lutaju među vama. Nikada se nemojte ispričavati zato što Me ljubite. Nikada ne prihvaćajte križ koji nije nalik Križu na kojemu sam Ja bio Razapet. Kada Ja nedostajem ili se Ja ne spominjem, tada ćete znati da se zaraza širi tim Crkvama kojima upravljaju Moji neprijatelji. Ako prihvatite njihove sotonske obrede i znakove, ostaviti ćete sebe izloženima zlu.

Ostanite odani Meni. Održite jednostavnost vaše svakodnevne molitve. Držite Blagoslovljenu Vodu i Moj Križ u vašim domovima. Ostanite poslušni onim Mojim posvećenim slugama, koji će ostati žestoko vjerni Meni i koji Me odbijaju izdati. Zatim provedite ostatak svoga vremena moleći za duše ateista, za one koji vjeruju u poganske bogove i za one koji će slijepo slijediti neprijatelje Moje Crkve u divljinu.

Ostanite u bliskom jedinstvu sa Mnom i zazovite Me svakoga dana za snagu. Ja ću biti uz vas tijekom ovih gorkih iskušenja koja predstoje i nikada neću napustiti one koji Me traže.

Vaš Isus