612. SVEČANO VAM OBEĆAVAM DA ĆE PRIJELAZ BITI BRZ

612. SVEČANO VAM OBEĆAVAM DA ĆE PRIJELAZ BITI BRZ

Nedjelja, 11. studenoga 2012., 18:00h

Moja predraga kćeri, uvijek imaj na umu da ne osjećaš samo svoju bol dok patiš. Moju bol trpiš. Bol o kojoj govorim nije ona koju sam trpio tijekom Mog Raspeća, već ona s kojom se suočavam danas dok gledam i osjećam bol čovječanstva.

Ljudi pate u svijetu zbog tame njihove duše, pa i oni koji žive jednostavnim životima i koji pokušavaju slijediti Moja Učenja. Mogu se osjećati očajno dok se bore voljeti jedni druge, a pate i zbog sumnji koje doživljavaju u svojoj vjeri.

Mnogi ne shvaćaju značenje Vječnog Života ili činjenicu da život ne završava kada osoba umre na zemlji. Zato se mnogi ne pripremaju za slijedeći život.

Mnogi ljudi,koji su umrli, nisu se  pripremali dovoljno i sada su u paklu ili u Čistilištu.

Ovom naraštaju dat je Dar od kojeg se nijedan drugi naraštaj nije mogao okoristiti. Mnogi će jednostavno prijeći iz ovog života odmah i neće morati doživjeti smrt kakvu poznajete.

Moj Drugi Dolazak sa sobom će donijeti ovaj osobit Dar. Zato se ne bojte. Radujte se, jer dolazim kako bih vam donio sretniju budućnost.

Gledajte na to ovako. Iako ćete trpjeti neke poteškoće i morat ćete svjedočiti postupcima koji će osuditi Moje Postojanje, to neće trajati dugo.

Shvaćam da su mnogi od vas u brizi, ali svečano vam obećavam da će prijelaz biti brz. Biti će te ispunjeni zanosom kada budete svjedočili silasku Novog Jeruzalema nad Novu Zemlju, Novi Raj.

Riječi ne mogu opisati ovo čudesno Stvaranje. Moje Srce plamti od Ljubavi kada pomislim kako ćete vi i vaši voljeni biti začuđeni. To će biti kada vam postane jasna tajna konačnog saveza.

Jasnoća Mog obećanja o ponovnom dolasku konačno će biti uistinu shvaćena.

Svijet će postati jedna Sveta Obitelj i živjet će na postojan način u skladu i sjedinjenju s Božjom Voljom Mog Oca.

Ovo će biti vrijeme ujedinjenja, jer će se dogoditi prvo uskrsnuće mrtvih.

Oni koji budu očišćeni na zemlji, pomoću pročišćenja, pridružit će se onima koji su bili pročišćeni u Čistilištu, kako bi živjeli u Novom Raju.

Mnogo toga će se promijeniti, ali svi oni koji Me slijede i pridruže Mi se u Mom Novom Dobu Mira, kojim ću vladati Mojim duhovnim vodstvom, naći će mir u duši.

Naposljetku, neće više biti patnje koja je bila doživljena pod vladavinom sotone na zemlji.

Svaka bol, svaka patnja, svaka molitva, svaki napor koje ste izdržali kako bi okupili duše, koje zaostaju i propadaju, trzaju se i bore cijelim putem, bit će vrijedni toga.

Novi Raj je pripremljen. Sve što trebate učiniti jest pripraviti vaše duše i ići prema njegovim vratima. Onima od vas, koji se otkupe u Mojim očima dati će se ključevi kako bi otvorili ta vrata.

Ustrajte tijekom ove nadolazeće Patnje, jer to je nešto što se mora dogoditi kako je naviješteno u Knjizi Mog Oca.

Vaše molitve ublažit će većinu toga, a Moj Otac će posredovati u svakom mogućem trenutku kako bi spriječio nanošenje zlodjela Njegovoj dragocjenoj djeci.

Vaš Isus

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *