613. RIMOKATOLICI ĆE MORATI ODRŽAVATI SVETE MISE U SKLONIŠTIMA ILI U CRKVAMA NA SIGURNOM

613. RIMOKATOLICI ĆE MORATI ODRŽAVATI SVETE MISE U SKLONIŠTIMA ILI U CRKVAMA NA SIGURNOM

Nedjelja, 11. studenoga 2012., 22:00h

 

Predraga Moja kćeri, morate se okupiti i krenuti u potragu za onim dušama koje ne znaju za Istinu.

Ispružite svoje ruke i pozovite ih da priđu i saslušaju Istinu. Ako ih vi ne približite Meni, oni bi mogli izgubiti i živote i duše.

Križarska vojna, Misija Ostatka Crkve na Zemlji, biti će jednako teška kao ona srednjovjekovna. To neće biti fizičko ratovanje, kada se vojska bori u bitci u običnom ratu.

To će biti duhovni rat, iako će neki ratovi biti obarač za osnivanje milijuna Molitvenih Zajednica koje će umanjiti moć Antikrista.

Ove su molitve ispisane u Nebu i preko njih se zadobivaju izvanredne Milosti.

One imaju jednu svrhu, a ta je da se spasi svaka duša: sva djeca, pripadnici svih vjera i obaju spolova, sve vjerske denominacije i ateisti. Ovo je Moja najveća želja.

Vi, Moji učenici, ste pod Mojim vodstvom. Milosti koje na vas izlijevam već daju ploda. Uskoro će moći koje ću vam dati preko Milosti Križarskih molitvi privući tisuće novih duša.

Možda se pitate, kako jedna mala Molitvena Zajednica može postići takva obraćenja? Odgovor je jednostavan. Vi ćete uspjeti zato što vas štiti Moj Otac i zato što vas Ja izravno vodim. Ne možete ne uspjeti. Dok ćete prolaziti kroz mnoga ometanja i prepirke, kao i unutarnju borbu, što je za očekivati u ovakvom radu, Ja ću uvijek biti s vama.

Imajte na umu da se sada pripremamo za otpad dijela Mojih jadnih posvećenih slugu, što će nastupiti kao posljedica nadolazećeg raskola koji će buknuti u Kršćanskim Crkvama.

I dok će Vojsku Ostatka voditi svećenici i ostali kršćanski klerici, mnogi sluge će biti laici, budući da u to vrijeme neće biti dovoljno svećenika.

Vi, Moji učenici, morati ćete sakupljati i spremati Hostije jer ćete teško moći doći do njih. Oni od vas koji su Rimokatolici će morati održavati Svete Mise u skloništima ili u Crkvama na sigurnom.

Biti će osmišljen poseban zadatak, sličan progonu u kojemu su njemački nacisti hvatali Židove, da se iskorijene takozvani izdajice Nove Svjetske Crkve za koju će vam reći da obuhvaća sve vjeroispovijesti.

Optužiti će vas da ste okaljali Misu i njihovu novo osmišljenu varijantu mise u kojoj Ja neću biti prisutan u Presvetoj Euharistiji, jer ovo će biti odvratnost u Očima Moga Oca.

Moje Tijelo i Krv će biti prisutni u Svetim Misama koje će se održavati u centrima i skloništima u kojima ćete iskazati vjernost Pretvorbi da tako prikažete Sakrament Svete Misne Žrtve koji će biti vjerodostojan i prihvatljiv Mome Ocu.

Kako budete po cijelom svijetu osnivali Molitvene Zajednice Isus govori čovječanstvu, tako ću vam Ja nastaviti davati upute.

Mnoge se već osnivaju svakim danom. Zahvaljujem se onima koji slijede Moje upute i koji su poslušni.

Budite u miru. Morate imati više pouzdanja. Odbacite strah jer on ne dolazi od Mene. Mi sada napredujemo i širimo se do svakog kutka Zemlje. Uskoro će sve uslijediti i kada se to dogodi, molitve će promijeniti svijet putem obraćenja.

Sve vas volim. Zahvalan sam i dirnut činjenicom da ste Mi se odmah odazvali za ovu važnu Misiju, najveću ikada izvedenu, koja će sve grješnike privesti k Ocu i zaštititi ih od utjecaja i napasti Zvijeri.

Vaš Isus