892. ZA SVAKO ZLODJELO RATA I STRAHOVLADE, BOG ĆE IH PROTJERATI I UČINITI IH POSVE MRTVIMA

892. ZA SVAKO ZLODJELO RATA I STRAHOVLADE, BOG ĆE IH PROTJERATI I UČINITI IH POSVE MRTVIMA

Utorak, 27. kolovoza 2013., 23:45h

Moja predraga kćeri, svijet će uskoro pretrpjeti strašne ratove i mržnja će se širiti i zaraziti mnoge narode. Nemiri i podjela će biti prisutni u mnogim zemljama i ljudi će tada znati da su se vremena nevjerojatno promijenila.

Osjećati će se duboka uznemirujuća tjeskoba i ljudima će biti teško znati kome vjerovati. Tako sotona zaražava Božju djecu, jer on suprotstavlja jedne protiv drugih. Jedino oni koji vjeruju u Pravoga Boga pronaći će utjehu, jer oni će znati da će ih njihova vjera i ljubav za Mene održati snažnima.

Vi morate snažno moliti, kako bi prijevara koja se spustila, koja je uzrok mnogih ratova, bila otkrivena kao ono što jest – pokušaj uzrokovanja duboke podjele i mržnje zato da bi se nadziralo. Moj Otac će kazniti tlačitelje, jer oni uzrokuju pustoš i bol nevinima. Oni mogu ubiti i osakatiti mnoge, ali njih će oboriti Moj Otac zbog njihove zloće.

Oni koji vjeruju da mogu prouzrokovati rat i zavarati svijet neće dobiti mnogo vremena da se hvalisaju svojim zlodjelima. Njihova sudbina je zapečaćena. Zahvat Ruke Moga Oca vidjeti će se u svakom dijelu svijeta. Za svako zlodjelo rata i strahovlade, Bog će ih protjerati i učiniti ih posve mrtvima.

Rat prouzrokovan rukom čovjeka uništava život tijela. Kazna Moga Oca zaustavlja život duše da joj se da Dar Spasenja.

Vaš Isus