614. KRUNJENJE TRNJEM TIJEKOM MOGA RAZAPINJANJA IMA SIMBOLIKU

614. KRUNJENJE TRNJEM TIJEKOM MOGA RAZAPINJANJA IMA SIMBOLIKU

Utorak, 13. studenoga 2012., 17:00h

 

Moja predraga kćeri, krunjenje trnjem tijekom Moga Razapinjanja ima simboliku koja se odnosi na posljednja vremena.

S obzirom da je Crkva Moje Tijelo na Zemlji, tako će i Nju mučitelji okruniti trnjem kao što su i Mene na putu prema Kalvariji. Trnova kruna simbolizira Glavu Moje Svete Crkve na Zemlji. Papa Benedikt će mnogo trpjeti jer će ga progoniti zato što će govoriti Istinu.

Njega će kao Glavu Moje Crkve ušutkati i neće imati nimalo milosti prema njemu. Suprotna strana će se ubrzano uspeti na vrh i obznaniti da on nema nikakvog utjecaja.

Oni koji za sebe budu tvrdili da su moderniji u svom pristupu pitanjima koja se tiču papinstva napadati će ga i ismijavati njegove riječi. I tada će Glava Zmije zamijeniti Glavu Moje Crkve.

Mučenje koje sam pretrpio za vrijeme Razapinjanja sada će se ponoviti u Mojoj Katoličkoj Crkvi. Zmija već sada djeluje ubrzanim tempom i pokušat će proždrijeti Moje Tijelo – Moju Crkvu na Zemlji. Tada će u potpunosti potisnuti sve Kršćanske Crkve i tako ih prisiliti da se klanjanju lažnom proroku kao desnoj ruci Zvijeri.

Mnogi od vas će biti u strahu, ali zapamtite da vaše molitve odgađaju ove stvari, a u mnogim slučajevima i ublažavaju te okolnosti.

Dovoljno molitve će odgoditi i oslabiti djelovanje zloga na Zemlji.

Ona je lijek protiv progona kojega planira zla grupa predvođena sotonom. Moji učenici, preko obraćenja i vaših molitvi može doći do mnogih prevrata. Molitva može uništiti ovu zloću. Molitva može i hoće obratiti čovječanstvo. Bude li me dovoljno duša slijedilo, sve će biti jednostavno, pa će tako i prijelaz u Moj Novi Raj biti lakši.

 

Vaš Isus