616. JA IMAM PORUKU KOJU MORAM PRIOPĆITI AMERIČKOM NARODU

616. JA IMAM PORUKU KOJU MORAM PRIOPĆITI AMERIČKOM NARODU

Subota, 17. Studenoga 2012, 19:00

 

Predraga moja kćeri, Ja imam Poruku koju moram priopćiti američkom narodu.

Moji predragi sljedbenici, vi morate ozbiljno shvatiti Moju Svetu Riječ i poslušati.

Čekaju vas mnogi progoni zbog grijeha vaših sunarodnjaka i onih koji upravljaju vašim zakonima o pobačaju. Ovaj preteški grijeh, kojeg ste skrivili nebrojeno mnogo puta, rasjekao mi je Srce kao da Ga je mač više puta probio.

Duboko Me vrijeđaju vaši grijesi nemorala i ljubavi prema materijalnom bogatstvu. Uopće mi niste vjerni na način na koji se to od vas očekuje. Vi koji ste se okrenuli od Istine morate me zazvati kako bih vam Ja mogao otvoriti oči.

Volim svu Božju djecu u Sjedinjenim Američkim Državama, ali bojim se da je grijeh uzeo toliko maha da će mnogi od vas upasti u ponor očaja, ako ne prihvatite da Bog Postoji.

Vrlo je važno da se puno molite s obzirom da moć sotone prožima mnoge vaše zakone. Oni među vama koju su ateisti uvest će još takvih zakona koji će biti mrski Mome Ocu.

Koliko samo plačem zbog obmana s kojima ste suočeni. Moje jadne posvećene sluge zgaziti će oni vođe koji ne priznaju Mene, Vašega Isusa.

Ovo je vrijeme kada molitva mora biti vaš svakodnevni cilj kako bi se vaš narod spasio i bio uključen među Mojih dvanaest plemena u Novom Raju.

 

Dajem vam Križarsku molitvu (85) za izbavljenje Sjedinjenih Američkih Država iz ruke prevaranta

 

O dragi Isuse, stavi naš narod pod Svoju predragocjenu zaštitu. Oprosti nam naše grijehe protiv Božjih Zapovijedi. Pomogni američkom narodu da se vrati Bogu. Okreni ih na Pravi Put Gospodinov. Obrati okorjela srca i daj da prihvate Ruku Tvoga Milosrđa. Pomogni ovom narodu da se usprotivi svetogrđima koja bi nam mogli nametnuti kako bi nas prisilili da zaniječemo Tvoju Prisutnost. Isuse molimo Te, spasi nas, čuvaj nas od svakoga zla i stavi naš narod u Svoje Sveto Srce. Amen.

 

A sada, Moj narode, pođi i nikada se ne boj pokazati svoju ljubav prema Meni i nikada nemoj zanijekati svoje Kršćanstvo.

 

Vaš Isus