617. NASTUPITI ĆE PREVIRANJA U SVAKOM KUTKU ZEMLJE I SAMO SLIJEPAC NEĆE VIDJETI OVE PROMJENE

617. NASTUPITI ĆE PREVIRANJA U SVAKOM KUTKU ZEMLJE I SAMO SLIJEPAC NEĆE VIDJETI OVE PROMJENE

Ponedjeljak, 19. studenoga 2012., 09:00h

 

Predraga Moja kćeri, samo je jedan put koji vodi u Vječni Život, a to sam Ja, Isus Krist. Postoje međutim, mnogi putovi koji vode do Mene.

Mnogi koji slijede Moju Istinu lakše će ih pronaći od onih koji znaju Istinu, ali ne iskazuju čast Bogu.

Moji sljedbenici, morate razumjeti da oni među vama koji znaju Istinu, a ništa ne poduzimaju i dopuštaju da se Riječ Božju sudi kao laž, imaju odgovornost prema Meni, vašem Isusu.

Nemojte nikada prihvaćati zakone kojima se slavi sotona. Prepoznat ćete u dubini sebe na koje zakone mislim kada se budu s njima razmetali jer će oni, kao i u Meni i u vama izazvati gnušanje.

Neka se zna da je započela borba protiv Riječi Božje. Bit će vam jasan ovaj slijed događaja.

Sve ovo će se dogoditi istovremeno: mnoge promjene u Mojoj Crkvi na Zemlji, mnoge kušnje među Mojim posvećenima, svađe među narodima i sukob u Izraelu u punom porastu.

Nastupiti će previranja u svakom kutku Zemlje i samo slijepac neće vidjeti ove promjene posvuda oko sebe. Svakoga od vas će ovo na neki način pogoditi, ali znajte ovo.

Ja sam vam obećao da ću biti uz vas i neprestano vas voditi. Ublažiti ću vam bol svaki put kada se spotaknete u potrazi za mirom, ljubavlju i skladom.

Držite se Mene. Ostanite u blizini Moga Presvetog Srca i Ja ću vas ojačati.

Hodite kroz ovu prašumu boli i zbunjenosti s vjerom u srcima i pouzdanjem u Mene, svoga Isusa i izdržati ćete.

Nemojte nikada dopustiti da bilo tko upravlja vašom savješću ili pokoleba vašu odanost Božjoj Istini, koliko god zvučao uvjerljivo i bez obzira na to koliko takozvanih tolerantnih zakona vam progurao kako biste ih vi prihvatili.

U dubini sebe ćete prepoznati što je Istina, a što izmišljotina.

 

Vaš Isus