624. ONI KOJI SLIJEDE BOŽJE ZAKONE BIT ĆE PROGLAŠAVANI ZLOTVORIMA I KAO TAKVI PROGANJANI

624. ONI KOJI SLIJEDE BOŽJE ZAKONE BIT ĆE PROGLAŠAVANI ZLOTVORIMA I KAO TAKVI PROGANJANI

Nedjelja, 25. studenog 2012., 18:45h

Predraga Moja kćeri, Moji učenici moraju shvatiti da će ih patnje koje podnose u Moje Ime samo učiniti još jačima.

Vi koji slijedite ove Svete Poruke, nikada ne smijete dopustiti da vas obore napadi drugih ljudi.

Pa čak i kada se to dogodi, kada vas pogaze i onda još i udare dok vi bespomoćno ležite, znajte da ću vas tada Ja podići. Svaki ćete put biti sve jači i jenjavat će vaš strah.

Molite za te ljude, jer nisu oni krivi za to. Njima se služi prevarant kako bi vas odvratio od vašeg Zadatka.

A sada vam moram reći da će Moje Milosrđe uskoro zahvatiti čovječanstvo poput plamena vatre i preplavit će dušu svakog čovjeka. Kada se to dogodi, svijet će biti usmjeren prema mirnijem mjestu. Toliki će se obratiti i to je dobro. Ali kao noćna oluja, pojavit će se Antikrist, i narušiti ovaj osjećaj mira.

On će ljudima omesti živote, iako oni to isprva neće primijetiti. Postat će iznimno moćan svjetski vođa i nikada ga ne smijete gledati u oči. Gledajte prema dolje. Pouzdajte se u Mene i molite za spasenje onih koje on uspije zatrovati.

Kao što to biva kod svake oluje za koju znate da se sprema, morate se dobro pripremiti. Nemojte da vam bilo koji dio kuće ostane nezaštićen. Onemogućite pristup svim otvorima. Izolirajte sebe i svoju obitelj od zla. Ovom je čovjeku Zvijer dala velike ovlasti. Morate se od njega zaštiti ili ćete zbog njega okaljati dušu.

On će pažljivo skrivati od vas svoju opakost i ako se ne pripremite mogli biste upasti u njegovu zamku.

Borba između Dobra i Zla odvijat će se istodobno i na Zemlji i izvan nje.

Problem je taj što će u ovom ratu one koji stanu na stranu Antikrista i lažnog proroka doživljavati kao da oni čine mnogo dobra u svijetu. Oni koji slijede Božje Zakone bit će proglašavani zlotvorima i kao takvi proganjani.

Morate se uteći Mojem Zaklonu. Svaka će se kap Moje Krvi iz Moga Presvetog Srca izliti na vas kako bi vas zaštitila.

Nikada se nemojte osjećati razočarano. Nikada se ne osjećajte kao da ste sami. Sve sam vas združio preko ovog, i drugih zadataka. S vremenom će svi koji slijede upute koje dajem preko svih pravih proroka i vidjelaca pomoći u spašavanju milijardi duša.

Čak i 20 milijuna vas, preko ustrajnosti, trpljenja, patnji i molitvi može spasiti većinski dio čovječanstva.

Ja vam to obećajem.

Molite, molite, molite za svu vašu braću i sestre. U jedinjeni, svi ćemo biti dio Mog Novog Kraljevstva i bit će sve dobro.

Ipak, ne dvojite o tome da valja mnogo toga uraditi kako bi se ljudi obratili.

Neće to biti nimalo jednostavan pothvat, ali snaga i milosti koje ću dodijeliti pri ovom Zadatku, jamstvo su da će se Sveta Volja Mog Oca izvršiti kako treba.

Vaš Isus

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *