1017. MOJA LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU JE POTPUNA. JA LJUBIM SVE, UKLJUČUJUĆI ONE KOJI ČINE NAJOPAKIJA DJELA

1017. MOJA LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU JE POTPUNA. JA LJUBIM SVE, UKLJUČUJUĆI ONE KOJI ČINE NAJOPAKIJA DJELA

Četvrtak, 9. siječnja 2014., 21:40h

 

Moja predraga kćeri, pogledaj oko sebe i što vidiš? Svijet pun proturječja. S jedne strane ćeš vidjeti ljubav, radost i dobru volju. Ali zatim, s druge strane, to će biti osujećeno mržnjom, koju zli ima prema čovječanstvu.

Svaki nemir, žalost, zbunjenost, nedostatak povjerenja, otrov, mržnja i zlo koje vidite da se događaju  u svijetu, znajte da to može doći samo iz jednog izvora. Mučitelj čovječanstva, to je sotona, prouzrokovao je očajnu nesreću među Božjom djecom. Njihova bol zatim postaje Moja i zbog toga zli stvara takvu pustoš – da Me povrijedi.

Moja kćeri, posvuda kamo ideš i svako lice koje vidiš, od ovoga dana, biti će onakvo kakvo ga Ja vidim – svako dijete Božje. Koliko ih Ja sve ljubim, kako se želim brinuti za svakoga od njih – bez obzira na njihove pogrješke ili njihove grijehe. Nema razlike što su učinili da Me uvrijede; Ja ih i dalje ljubim – svakoga pojedinačno. Ja osjećam veliku radost kada vidim kako ljubav isijava iz njih – ljubav koju su primili kao Dar od Moga Oca, Koji ih je stvorio. Njihova ljubav je Moja Ljubav i ona privlači druge duše k njima, a ovo zatim širi Ljubav Božju posvuda.

Ali kada svjedočim boli i patnji, u svakoj duši, tada njihova bol postaje Moja. Njihova bol može biti razlogom strašne patnje, uzrokovane nedostatkom ljubavi za druge, koja donosi osjećaj očajne osamljenosti. Njihovu samoću i odvojenost također i Ja osjećam i to dalje ražaruje Moju Samilost.

Zatim su tu one duše koje provode sve svoje vrijeme hrleći za stvarima koje ne dolaze od Mene. Oni koji Me odbacuju, potpuno slamaju Moje Srce nadvoje. Kako Ja prolijevam mnoge Krvave Suze za ove duše, jer oni su prerezali pupčanu vrpcu koja ih veže s njihovim Spasiteljem – njihovom jedinom nadom Spasenja. Kada vidiš ove duše, Moja kćeri, ti ćeš osjetiti strašnu tugu u svom srcu, baš kao što Ja osjećam za njih.

Konačno, postoje oni koji govore da predstavljaju Mene, ali koji nisu dostojni obrisati Moje Noge. Njihova mržnja prema Meni uzrokovana je njihovom ljubavi prema sebi. Ipak, bez obzira kako Me često vrijeđaju i zavode Moje stado, Ja i dalje žudim za njihovim dušama.

Moja Ljubav prema čovječanstvu je potpuna. Ja ljubim sve, uključujući one koji čine najopakija djela. Tako će to biti do kraja. Ja ću prigrliti sve duše do posljednjega dana, nakon što svi Moji pokušaji da spasim duše budu iscrpljeni, kada će Mi jedino oni koji potrče u ponor Zvijeri i koji Me odbiju usprkos znanju o tome koliko ih Ja ljubim – biti izgubljeni zauvijek.

Uvijek ljubite jedni druge, pogrješke i sve – na način na koji vas Ja ljubim. Kada zamjerate nekome, sjetite se Moje Ljubavi i šutite. Kada prezirete drugoga, znajte da ta mržnja ne dolazi od Mene. Kada gledate na druge, promatrajte ih kao kroz Moje Oči. Nijednog od njih vi ne biste trebali izbjegavati. Umjesto toga, pokažite samilost onima koji vam se ne sviđaju, uvrijede vas ili vam uzrokuju zlo, jer Ja ih ljubim. Ako ljubite Mene, vi ćete pokazati ljubav svima onima s kojima dođete u dodir.

Ljubav je zarazna, jer dolazi od Boga. Samo dobro može doći od ljubavi.

 

Vaš Isus