629. NEPRIJATELJI ŽIDOVA U SVIM NARODIMA UJEDINIT ĆE SE KAKO BI SLOMILI IZRAEL

629 NEPRIJATELJI ŽIDOVA U SVIM NARODIMA UJEDINIT ĆE SE KAKO BI SLOMILI IZRAEL

Petak, 30. studenoga 2012., 22:20h

Predraga Moja kćeri, proročanstva naviještena u Starom Zavjetu u svezi sudbine Židova uskoro će se ostvariti.

Moj izabrani narod će patiti

Židovi, koji su odbacili Savez s Bogom kojeg je utvrdio Mojsije, patit će kao i u proteklim stoljećima.

Bit će im oduzeta moć nad zemljom njihovih predaka, i neće imati drugog izbora nego potpisati sporazum na osnovu kojeg će postati Antikristovi robovi. Moj izabrani narod će patiti, baš kao sto sam i Ja, i neće prema njima imati milosti.

Prema Židovima će postupati gore nego za vrijeme genocida koji se dogodio u Drugom svjetskom ratu.

U Izraelu će se, kako je i najavljeno, vidljivo očitovati Velika Nevolja.

Zbog Izraela će se ratovi rasplamsati, i biti će teško odrediti tko je pravi neprijatelj.

Ubrzo nakon toga bit će potpisan mirovni sporazum, i čovjek mira će stupiti na svjetsku scenu.

Europska Unija će izbrisati i najmanji trag Boga

Zvijer s deset rogova, Europska Unija, izbrisat će i najmanji trag Boga.

Vrijeme je da se pripremite za ovu okrutnost, koje će zaista poprimiti nezapamćene razmjere kada krene u smjeru ukidanja kršćanstva.

Koliko će samo biti ponosni kada onaj maleni koji je skriven među njima ustane i krene se razmetati svojom moći. Dočekat će s pljeskom novoimenovanog vođu nove crkve i njegova će se moć proširiti po cijelom svijetu.

Ovo će se brzo razvijati, a Moji sveti sluge koji ne prihvaćaju Istinu ovog proročanstva moraju ovo znati.

Ukoliko se podložite novim zakonima Rima, grada kojeg će preuzeti lažljivac i Antikristov sluga, postati ćete zarobljenici ovog novog režima. Kada vidite kako se Sakrament Presvete Euharistije mijenja do neprepoznatljivosti, znajte da je to vaša posljednja prilika da okrenete leđa ovom zlom režimu.

Moja Crkva je nepogrešiva. I ostat će takva. Međutim, ako se neki unutar Moje Crkve pobune protiv Mojih Učenja, i promijene Svete Sakramente, bit će odbačeni od Moje Crkve. Ovaj novi režim, koji nije od Boga, bit će pogrešiv, jer neće predstavljati Istinu. Kršćani se trebaju držati isključivo Mojih Učenja.

Ako slijedite ljudsku religiju ne možete se zvati kršćanima. Svatko tko ispovijeda da je Moja Crkva nepogrešiva na pravom je putu.

Svatko tko tvrdi da pripada novoj crkvi, gdje se iskrivljuju Moja Učenja i gdje se ukidaju Moji Sakramenti, živjet će u laži.

Ovo će biti jako teška vremena za Moje posvećene sluge, jer moraju slijediti Zakone koje je donijela Moja Crkva. Kažem vam da to i dalje morate činiti. Ali čim Moji Sakramenti budu obeščašćeni, slijedite isključivo Moju Pravu Crkvu. Tada će samo oni sluge koji slijede Istinu moći tvrditi da vode Moj narod u skladu s Mojim uputama koje Sam utvrdio tijekom Svog boravka na zemlji.

Uspon poganstva

Uspon poganstva obrušit će se na zemlju i stvorit će lažni osjećaj mira. Tada ćete vidjeti porast dodvoravanja slavnima, fanatičnu pobožnost spiritualizmu New Age-a i obožavanju sotone, pod krinkom suvremene psihoterapije. Ovdje će štovanje samog sebe biti značajka za kojom će se najviše težiti.

Spolna nećudorednost će porasti dok se bude pojačavala Bitka Armagedona

Pobačaj i ubojstvo bit će toliko uobičajeni, da će mnogi postati neosjetljivi na bilo kakav oblik sućuti prema onima koji su ranjivi.

Tijekom ovog razdoblja Moja vojska će neustrašivo nastaviti svoju zadaću spašavanja duša. Ništa ih neće moći zaustaviti i po svakom satu njihove molitve ja ću ublažiti velik dio ove patnje u svijetu.

Židovima kažem. Patili ste jer niste slušali Riječ Božju preko proroka. Međutim, prihvatit ćete uskoro Pravog Mesiju. Tada ćete se i vi pridružiti Mojoj vojsci dok maršira prema pobjedi nad Antikristom.

Patit ćete poput Mene, jer tako je prorečeno. Loza Davidova ostvarit će pobjedu na dan kada podignem iz pepela Novi Jeruzalem. Dok se rađa Moje Novo Kraljevstvo, kralj poganskog svijeta i njegovi sluge bit će pretvoreni u prah i pepeo.

Bliži se Moje Obećanje da ću doći i odvesti vas u Kraljevstvo Mog Oca. Vama zalažem Moju Ljubav i Vjernost, koju sam vam obećao tako davno kao vaš obećani Mesija.

Ovo je vaša baština. Niste odbacili Mene, svog Isusa, kada sam bio razapet. Odbacili ste Boga.

Ja sam Bog. Ja sam vaš Put za ulazak u Novi Raj. Prihvatite Moju Ruku jer vas ljubim i opraštam vam. Vi ste Moj Narod i Ja dolazim po vas.

Vaš Isus

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *