631. PLAMEN LJUBAVI GASI VATRU MRŽNJE

631. PLAMEN LJUBAVI GASI VATRU MRŽNJE

Nedjelja, 2. prosinca 2012., 17:40h

Predraga Moja kćeri, samo onda kada ste na meti mržnje možete istinski shvatiti kolika je moć koju zli ima nad čovječanstvom.

Mržnju uzrokuje sotona, koji njome kuša ljude da nasrnu na svoju braću i sestre.

Mržnja rađa mržnju, kada jedna osoba mrzi drugu, i obično ju uzrokuje ljutnja.

Ljutnja se može pojaviti kao posljedica razlike u mišljenju. Ako nije nadzirana, vrlo brzo se pretvara u mržnju.

Kada netko napadne drugu osobu, organizaciju ili narod zbog razlike u mišljenju, može potaknuti bujicu mržnje u kratkom vremenu.

Upravo zbog toga i tražim od onih koji će biti žrtve takve mržnje, da uvijek zadrže svoje dostojanstvo. Čak i kada vam netko nanese uvredu, na lice ili iza leđa, morate biti oprezni i ne raspravljati s njima. Kada to učinite, bit ćete u kušnji da zgriješite.

Sotona potiče ljude na ljutnju. Zatim koristi ljutnju kako bi je izazvao i kod druge osobe, i tako se nastavlja sve dok se mržnja ne usadi na obje strane.

On, zli, potiče mržnju kako bi uzrokovao podjelu.

Podjela je u suprotnosti sa zajedništvom. Zajedništvo je milost dana od Boga. Ljubav je prisutna tamo gdje su ljudi ujedinjeni i međusobno se poštuju. Bog je Ljubav, dakle Bog nadahnjuje ovo zajedništvo.

Sotona se služi mržnjom kako bi zavadio nacije, razorio brakove, izazvao ubojstva i poticao opake zločine. Kada sotona bude poražen, mržnja će biti protjerana i neće je više biti u svijetu.

Ljubav može umanjiti mržnju. Kada je netko ljut na vas, morate pokušati uzvratiti s ljubavlju. Možda će vam to biti teško, ali vidjet ćete da će mržnja brzo biti ublažena uz Moju pomoć.

Plamen ljubavi gasi vatru mržnje. Isključuje ju. Bog je Ljubav, a obzirom da Bog ima ogromnu Moć nad Zvijeri, upravo ćete na ovakav način otjerati Zvijer iz svoga života.

Potrebna je velika hrabrost da kao žrtve ustanete protiv mržnje. Ako učinite kako vam kažem, i zamolite Me da vam dam hrabrost, bit ćete u stanju pobijediti mržnju.

Vaš Isus

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *