1112. MOJE OBEĆANJE DA ĆU PONOVNO DOĆI BITI ĆE ISPUNJENO U ŽIVOTNOM VIJEKU OVOG NARAŠTAJA

1112. MOJE OBEĆANJE DA ĆU PONOVNO DOĆI BITI ĆE ISPUNJENO U ŽIVOTNOM VIJEKU OVOG NARAŠTAJA

Četvrtak, 1.svibnja 2014., 23:30h

Moja predraga kćeri, Moje obećanje da ću ponovno doći biti će ispunjeno u životnom vijeku ovog naraštaja. Mnogi ljudi u svijetu, u ovo vrijeme, zaboravni su na proročanstva koja su sadržana u Presvetoj Bibliji u svezi Velikog Dana Gospodnjeg. U pripremi za ovo vrijeme, Moj Otac Me je uputio da vas obavijestim da je određen datum Mog Drugog Dolaska, ali jedino Bog, Vječni Otac, zna ovaj datum. Čak ni Ja, Njegov Jedinorođeni Sin, nisam upućen u ovaj datum – jedino da će biti uskoro.

Ponajprije će se trebati zbiti mnogi događaji, prije velike obnove, ali znajte da će se oni događati munjevito  i u brzim sljedovima. Oni koji se boje Velikoga Dana, umjesto toga, moraju se ufati u Mene i moliti za duše onih koji će činiti sve što mogu da se suprotstave Meni u Mojoj Potrazi za dušama. Moj Plan je dovesti čak i najtvrdoglavije među vama u Moje Kraljevstvo, jer Ono je za svijet. Moje Kraljevstvo će doći, jer to je Božji Plan i dovršiti će Posljednji Zavjet, u skladu sa Božanskom Voljom Božjom.

Molite, s velikodušnošću u svojim srcima, za duše onih koji najviše trebaju Moje Milosrđe i Ja ću ih prekriti sa Svojom Predragocjenom Krvlju. Sve što je bilo na početku biti će ispunjeno na kraju i tada će postojati svijet bez kraja. Sve počinje i završava s Mojim Ocem.

Ništa neće spriječiti Moj Drugi Dolazak. Nijednom čovjeku, koji Mi se suprotstavlja ili koji pokušava odvući duše od Mene, neće biti dozvoljeno da Mi prkosi, jer kada Ja dođem, svi Moji neprijatelji će biti odbačeni. Ja ću spasiti slabe, bojažljive, one koji se kaju, krivovjernike, pogane, lažljivce, kradljivce, ubojice – sve grješnike. Nitko od vas nije izuzet od Moga Milosrđa. Ja ljubim sve vas.

 

Vaš Isus