1114. TRAŽITE I PRIMIT ĆETE, TO NIJE PRAZNO OBEĆANJE KOJE SAM JA DAO

1114. TRAŽITE I PRIMIT ĆETE, TO NIJE PRAZNO OBEĆANJE KOJE SAM JA DAO

Subota, 3. Svibnja 2014., 15:50h

Moja predraga kćeri, kada Ja tražim od ljudi da se ufaju u Mene, to je za mnoge ljude vrlo teška stvar za učiniti. Mnogima je teško ufati se u Moju Ljubav prema čovječanstvu, kada se oslanjaju na svoju vlastitu vjeru, kako bi se potpuno predali Meni. Samo onda kada se u potpunosti predate Mojoj brizi, možete se osjećati sigurno, zaštićeno i mirno.

Moja Ljubav, kada Ju vi tražite, prekriti će vas kada pružate svoje ruke i dozivate Me kao malo dijete. Djeca polažu cijelo svoje povjerenje u svoje roditelje, kada su mali. Oni jedino znaju razliku između toga što osjećaju da je dobro i što osjećaju da je loše i stoga se oni potpuno oslanjaju na odrasle, da ih zaštite. Djeca ne razmišljaju dvaput da potrče svojim roditeljima po utjehu u potrazi za utočištem. Vjera djeteta je jaka. Ono ne ispituje, jer doista vjeruje da će naći sigurnost u rukama brižnog roditelja.

Ja Sam Onaj Kojemu treba vjerovati, jer sve što se zatraži od Mene biti će učinjeno, ako je za dobro duše. Tražite i primit ćete, to nije prazno obećanje koje Sam Ja dao. Ja uživam u Djelima obasipanja Mojih Darova nad svakog pojedinog od vas. Kada Me tražite da vam pomognem, Ja čujem, osjećam i odgovaram svemu što poželite. Dajte Mi priliku da vam dokažem Moju Ljubav za svakoga od vas. Dajte Mi da vam pokažem dokaz Moga Posredovanja. U ovo vrijeme postojanja, Ja, Isus Krist, učiniti ću vidljivom Moju Prisutnost u svemu što tražite od Mene. U ovo vrijeme, Ja ću vas osposobiti da osjećate Moju Prisutnost, da svjedočite Mojim Velikim Djelima Posredovanja u vašim svakodnevnima životima i da shvatite moć vaših molitvi. Jer ovo su dani velikih čudesa, koje Ja ostavljam čovječanstvu u baštinu, više nego u bilo kojem vremenu otkada Sam Ja hodao Zemljom.

Kada uistinu polažete sve svoje ufanje u Mene, Ja mogu činiti velika čudesa da vam donesem, ne samo olakšanje od patnje, već da vas privučem čak i bliže Moga Svetog Srca. Kada dijete zna da ga roditelj ljubi, ono osjeća sigurnost saznanjem da je zaštićeno. Znajte da ufajući se u Mene, Ja štitim sve vas i Ja ću preplaviti svaku dušu s dubokim osjećajem mira kojega nigdje drugdje nećete naći na ovoj Zemlji.

Dođite danas k Meni i zazovite Me da vam pomognem – bez obzira kakve brige možda imate. Molite ovu posebnu molitvu, svakoga puta kada ste u nevolji i Ja ću odgovoriti svaki put.

Križarska molitva (148) Dođi mi u pomoć

O moj Isuse, pomogni mi u mom vremenu velike nevolje. Drži me u Svojim Rukama i odvedi me u Utočište Svoga Srca. Obriši moje suze. Dopusti mi da se smirim. Podigni moje raspoloženje i ispuni me Svojim Mirom. Molim Te, udijeli mi ovu posebnu želju (navedi je ovdje…). Dođi mi u pomoć, tako da je moja molba ispunjena i da moj život može postati miran i u jedinstvu s Tobom, dragi Gospodine. Ako moja molba ne može biti udijeljena, onda me ispuni s Milošću da prihvatim da je Tvoja Sveta Volja za dobro moje duše i da zauvijek ostanem vjeran Tvojoj Riječi, dobrostivog i velikodušnog srca. Amen.

Uvijek Me pozovite, kada god ste žalosni ili u potrebi za pomoć, a Ja obećavam da će vam se dati znak da Sam Ja odgovorio na vaš vapaj Meni, vašem ljubljenom Spasitelju.

Vaš Isus