1123. JA NE TRAŽIM ZLE DA IH LAKO UNIŠTIM. MOJA JEDINA ŽELJA JE DA IH SVE SPASIM

1123. JA NE TRAŽIM ZLE DA IH LAKO UNIŠTIM. MOJA JEDINA ŽELJA JE DA IH SVE SPASIM

Nedjelja, 11. svibnja 2014., 18:00h

 

Moja predraga kćeri, Moja najdraža Želja je da donesem ljubav, mir i sreću svoj Božjoj djeci. Ja nikada ne želim osvetu, bez obzira kako su zla ljudska djela. Niti tražim da uzrokujem poniženje ikome, iako oni mogu poniziti druge u Moje Ime. Nikada ne tražim da uništim čovjekov ugled, kada je on uzrok velikog uništenja u svijetu. Ja ne tražim zle da ih lako uništim. Moja jedina Želja je da ih sve spasim. Ja žudim za dušama svakog pojedinog Božjeg djeteta. Ja ih neprestano tražim. Pokušavam ih privući k Sebi. Ja čak svakodnevno tražim one koji ne prihvaćaju Moje Postojanje. Činim da Moju Prisutnost osjete u svojim životima, ispunjajući njihove duše s ljubavlju prema drugima, pobuđujući dobrotu unutar njih, da mogu pobijediti negativne misli, postupke i djela.

Neke duše su prirodno osjetljive na Mene i Ja uživam u njihovom velikodušnom odazivu i nježnosti srca. Drugi imaju prepreku između sebe i Mene, tako da Mi je teško dodirnuti njihove duše. Ali, Ja ću nastaviti pokušavati dosegnuti te duše na mnoge različite načine, dok ne budem mogao otvoriti njihova srca za Moć Božje Ljubavi.

Ljubav je pokretačka snaga koja vodi svim dobrim stvarima. Ljubav je prisutna u svakom djetetu Božjem od trenutka kada je ono rođeno. Božji Dar Ljubavi pomaže čovječanstvu da nadvlada zloga. Kada Bog posreduje i poveća ljubav u duši, On to čini da obrani Svoju djecu protiv zloće đavla. Ljubav je snažnija nego mržnja, ali mržnja je ustrajna. Sotona, pun mržnje prema čovječanstvu, nema ljubavi bilo kakve vrste, osim za sebe samoga. On truje čovječanstvo usađujući mržnju u duši koja je oslabila zbog grijeha. Mržnja pronalazi spreman dom u dušama koje su ljubomorne, pune oholosti, osamljene i zbunjene. Sotona nikada neće  dušu napastovati s mržnjom, prikazujući je duši onakvom kakva je. Umjesto toga, on će napastovati dušu kroz grijeh oholosti, uvijek kao njegov prvi način djelovanja. Duša će biti vođena u vjerovanje da mora nanijeti uvredu, jer njegove vlastite potrebe to nalažu, jer on zna najbolje i jer čini dobru stvar.              

Božja Ljubav se širi među svom Njegovom djecom u ovo vrijeme. On to čini iz Svoga Milosrđa. On će povećati ljubav u srcu čovjeka da pomogne čovječanstvu da se bori protiv mržnje koja će se uskoro pojačati u svijetu, kada čovječja srca postanu hladna poput kamena.

Ja tražim da molite ovu Križarsku molitvu da tražite Božju Ljubav u ovo vrijeme.

 

Križarska molitva (149) Tražiti Božju Ljubav

 

O Isuse, ispuni me Ljubavlju Božjom. Ispuni me sa Tvojim Božjim Svjetlom i preplavi me s ljubavlju koju ja trebam da širim sjeme Božjeg Milosrđa među svim narodima.

Dopusti da širim Tvoju Božju Ljubav među svima onima s kojima dolazim u dodir. Širi Svoju Ljubav tako da Ona osvijetli sve duše, sve vjere, sva uvjerenja, sve narode – poput maglice koja zanosi svu Božju djecu u jedinstvo. Pomogni nam da širimo Božju Ljubav da bi Ona mogla pobijediti sve zlo u svijetu. Amen.

 

Uvijek izjednačite ljubav s Prisutnošću Božjom. Znajte da jedino ljubav može dovesti duše k Meni. Znajte da jedino ljubav može doći od Boga. Jedino ljubav ima moć donijeti mir, zadovoljstvo i jedinstvo među narodima. Mržnja dolazi od sotone i gdje god da joj svjedočite , vi morate moliti gornju molitvu da tražite Božju Ljubav. Upamtite, ljubav će pobijediti sve, jer dolazi od Boga.

 

Vaš Isus