1149. JA ĆU SRUŠITI HRAMOVE OVIH SEKTI I ZAUSTAVITI IH U NJIHOVIM ZLODJELIMA PROTIV BOŽJE DJECE

1149. JA ĆU SRUŠITI HRAMOVE OVIH SEKTI I ZAUSTAVITI IH U NJIHOVIM ZLODJELIMA PROTIV BOŽJE DJECE
Subota, 15. lipnja 2014., 9:30h

Moja predraga kćeri, razmjer do kojeg Sam Ja zanemaren, odbačen i omražen, van spoznaje je većine ljudi.
Postoje skupine i sekte koje su posvećene obožavanju sotone i koje čine strašna zvjerstva, pod vodstvom njega koji Me mrzi. Jadni grješnici koji su uključeni, prodali su svoje duše đavlu i za izvana su izvor zabave, ali počujte Me sada. Oni imaju samo jednog gospodara i taj gospodar ima veliku moć nad njima, jer su mu dali dar svoje slobodne volje. I baš kao što sotona prezire ljudski rod, on koristi ove duše, premda one uistinu ne shvaćaju ovu činjenicu. Njihova mržnja prema Meni je jaka kao i prema onima koji služe Meni, Isusu Kristu.
Posljednja bitka za duše će se vojevati u svakom dijelu svijeta i bit će to ove skupine koje će se vrlo snažno boriti da odvuku ljude od Mene i konačnog Spasenja kojega Ja donosim Božjoj djeci. Zato jer Ja ljubim sve – uključujući one koji su žrtvovali svoje živote i svoje pravo na Vječno Spasenje zbog praznih obećanja kralja laži, Moja obveza je da nadvladam sve preprjeke, da doprem do njih da ih mogu spasiti.
Ja ću srušiti hramove ovih sekti i zaustaviti ih u njihovim zlodjelima protiv Božje djece. Oni koji su oslobođeni ovog zatočeništava mržnje, naći će Me kako čekam, Ja obećavam. Zbog svake pojedine duše koja dođe k Meni iz ovih skupina, tražeći mir – Ja ću obratiti deseterostruko od njihovog broja. Ja ću poraziti đavla i povući ću Božju djecu, bez obzira što su učinili, natrag od ruba ponora pakla.
Nikada se ne bojte snage duha zla, jednom kad se potpuno pouzdate u Mene. Moja Moć, Moć Božja, Početka i Svršetka, nikada neće biti uništena. Ali bilo koji čovjek koji se usuđuje pokušati uništiti Moć Božju, znajući posljedice i koji odbija sve Moje napore da spasim njegovu dušu – on će patiti za vječnost.

Vaš Isus