1150. JA SAM NJEŽAN, PUN LJUBAVI I STRPLJIV

1150. JA SAM NJEŽAN, PUN LJUBAVI I STRPLJIV
Subota, 15. lipnja 2014., 14:25h

Moja predraga kćeri, Moj Plan da otkupim čovječanstvo i da otkrijem Moje Novo Kraljevstvo uspijeva, kao što je naviješteno. Svijetu ću donijeti veliki Dar i vama kojima se ovo čini silno i zastrašujuće, znajte ovo.
Ja Sam nježan, pun ljubavi i strpljiv i sve će biti učinjeno po Svetoj Volji Moga Oca, Koji ne želi nanijeti bol i muku bilo kojem Svom djetetu, bez obzira koliko su pocrnjele njihove duše. Kad bi ovako bilo, On bi uništio svijet i uzeo samo odabrane u Novi Raj. I tako je Moj Otac čekao i čekao, dok svjetsko stanovništvo nije dosegnulo svoj najveći broj. On je započeo posljednji dio Svoga Plana da spasi čovječanstvo, tako da bi mnoštvo moglo biti spašeno odjednom.
Ovog Plana se ne smijete bojati ili mu se protiviti, jer je konačna nagrada ona koja će vama svima donijeti najveću slavu. Vi mu se ne smijete opirati; ne smijete ga ismijavati ili ga odbaciti, jer ćete vječno žaliti takvu odluku. Neka se ni jedan čovjek ne upliće u Volju Božju. Da bi spasio mnoštvo, Moj Otac neće oklijevati da kazni one koji stoje na Njegovu Putu da spasi milijarde duša. I dok je Njemu dragocjena svaka duša i dok će posredovati na svaki način da prizove duše njihovoj pameti, On će uništiti one koji su odgovorni jer Mu odvlače milijune duša. Ne sumnjajte da će oni patiti zbog ovoga i neka se zna da ćete prepoznati ove duše po njihovim djelima i zatim po njihovoj kazni. Njihova kazna će započeti na Zemlji u ovo vrijeme, u nadi da će vidjeti Istinu. Propuste li to, Moj Otac će ih ukloniti.
Moć Božja se očituje na Zemlji u ovo vrijeme, a vi ćete vidjeti kako će ove strane isplivati u bitci za duše. Ona će uključivati one koji Mi istinski služe; one koji Me nisu upoznali i one koji jesu, ali su odabrali služiti drugom gospodaru koji nije od Mene. Jedini pobjednici će biti oni kojima će, Milosrđem Božjim, biti dani Ključevi za Kraljevstvo Božje.

Vaš Isus