SEMINARI – MISIJA U HRVATSKOJ

SEMINARI – MISIJA U HRVATSKOJ


LETAK ZA PRINTANJE

PRIPREMA ZA DRUGI DOLAZAK!
 
ISUS ČOVJEČANSTVU
KNJIGA ISTINE
SEMINARI

 
MISIJA U HRVATSKOJ

SPLIT – Subota, 16. kolovoza
Otvoreno 13.30h Početak 15.00h

ZAGREB – Nedjelja, 17. kolovoza

Otvoreno 13.30h Početak 15.00h

“Danas, ako Njegov Glas čujete,
neka ne otvrdnu vaša srca.”
(Hebrejima 3,7-8)

 
HITNA BOŽJA PORUKA CRKVI I SVIJETU DANAS:
 
Pripremite se, molite i ufajte u Božje Milosrđe
 
Isus čovječanstvu Knjiga Istine Seminari će biti predstavljeni narodu Hrvatske glede uvida, iskustava i razumijevanja poruka iz Raja danih čovječanstvu za ova Posljednja Vremena.

• Smjer Crkve i Svijeta
• Što nas očekuje u teškom vremenu koje je pred nama?
• Uspostava Centara molitve i formiranje Molitvenih Zajednica
Posredovanje i zadovoljština: Da, možemo napraviti razliku!
Pomognite Isusu spasiti duše

REGISTRACIJA JE POTREBNA zbog rezervacije sjedala, NO SVI SU DOBRO DOŠLI!

ULAZ JE SLOBODAN

Za registraciju ili za više informacija:
• Split:           split.seminar@gmail.com

-Telefon/text/sms 00385 92 218 4263

• Zagreb:           zagreb.seminar@gmail.com

-Telefon/text/sms 00385 99 443 7553

Pogledajte letak s druge strane za uvodnu riječ o Seminaru Knjiga Istine. 
Uvod u KNJIGA ISTINE Seminare

Pozdrav braćo i sestre,

Kao Katolici znamo da postoje dvije vrste objava – javna i privatne. Vjernici ne moraju vjerovati u privatne objave, ali oni moraju prihvatiti javnu objavu. Javna objava nam se daje kroz Pismo i Tradiciju. Mi počinjemo ovo učiti u ranoj dobi. Ipak, nismo zadovoljni i uvijek želimo još više od Boga. Dakle, mi Ga tražimo u privatnosti vlastitog molitvenog života kroz znakovite milosti ili slučajnosti koje dobivamo kroz molitvu i mi Ga tražimo u našoj većoj zajednici. Neki su putovali u daleka mjesta za privatnim objavama. Mnogi putuju na sveta mjesta i vraćaju se s prekrasnim pričama o obraćenju.

Želimo s vama podijeliti jednu privatnu objavu koja se događa u ovom vremenu.

Postoji gospođa koja je poznata kao Marija od Božjeg Milosrđa. Ona prima Poruke od Presvetog Trojstva i Marije, Majke Spasenja već više od 3 godine. Isus joj je rekao da ostane anonimna da se naglasak makne od nje, jer su Poruke ono što je bitno. Zapravo, Isus nas je zamolio da zamijenimo njezino ime s vlastitim imenom kada čitamo Poruke. Isus govori izravno našim dušama, a Marija od Božjeg Milosrđa je Njegov pisar.

On jednostavno preko nje piše Poruke za nas.

Poruke upozoravaju da se brzo približavamo vrhuncu ovoga Doba. Iako postoje mnoge Poruke, u osnovi, Isus nas poziva preko Marije od Božjeg Milosrđa da često molimo, da se pokajemo za naše grijehe i da dođemo k Njemu. Sve što je zapisano u Knjizi Otkrivenja u Bibliji doživjet će najveće ispunjenje, ali ako se možemo probuditi iz našega sna i prići Bogu sa skrušenim srcem, Bog će ublažiti kazne koje zaslužujemo.

Amos 3,7 – “Ne, svemogući Gospodin ne čini ništa, a da ne očituje Svoj naum Svojim slugama: prorocima.”

Ove Poruke su besplatne za javnost na mnogim jezicima i jako brzo su se proširile diljem svijeta. Poruke su besplatne za download na stranici (www.thewarningsecondcoming.com; hrvatski jezik: knjiga-istine.com i upozorenjepreddrugidolazak.info), a iz praktičnosti su također dostupne u tiskanom obliku knjige i na Amazon Kindle. Poruke su sastavljene u “Knjizi Istine.” Ova Knjiga je iznesena od niza dobro utemeljenih izdavača i distributera knjiga za dostupnost svijetu.

Ako ne vjerujete da bi netko mogao primiti takva proroštva u ovom vremenu i naraštaju, želimo vas potaknuti da odaberete link na službenim stranicama pod nazivom Križarske molitve (www.thewarningsecondcoming.com/crusade-of-prayer/). Postoji više od 150 molitvi koje su nam dane po Mariji od Božjeg Milosrđa i 6. litanija. Postoji ih više od 15 isključivo za pomoć našem kleru. Nekoliko primjera su: #2 Molitva za svjetske vođe, #19 Molitva za mlade i #33 Pečat Živoga Boga. Mi smo sigurni da će čitanje ovih uvjerljivih riječi izazvati vaše čuđenje.

Isus čovječanstvu Knjiga Istine Seminari su prilika za vas da naučite o ovoj hitnoj i Svetoj Misiji i da širite ovu Poruku nade Vječnog Spasenja kroz Isusa Krista, Sina Boga Svevišnjega.

Vi ste pozvani da dođete i poslušate. Ulaz je slobodan. Molimo pogledajte s druge strane da pronađete Seminar Knjiga Istine u vašem području. Nadamo se da ćete razmotriti sudjelovanje u ovim događajima kao način da vam pomogne razlučiti vremena u kojima živimo i kako se pripremiti za prekrasnu budućnost koju je Bog planirao za svakog od nas. Isus traži našu pomoć kako bi spasio sve ljude. On ih želi sve.

Božji blagoslov…