639. LJUDSKO UMOVANJE JE BEZNAČAJNO KADA POKUŠATE DEFINIRATI VJEČNI ŽIVOT

639. LJUDSKO UMOVANJE JE BEZNAČAJNO KADA POKUŠATE DEFINIRATI VJEČNI ŽIVOT

Utorak, 11. prosinca 2012., 23:16

Predraga Moja kćeri, dok se slavi vrijeme došašća pozivam Svoje vjerne sljedbenike da podsjećaju druge na važnost Moga rođenja na zemlji.

Moje je rođenje pokazalo neizmjernu Ljubav Mog Oca prema Svojoj djeci. On je svojevoljno žrtvovao Mene, Jaganjca Božjeg, kako bi svatko od vas zadobio vječni život. Ovaj Dar, koji je uzrokovao strašnu bol i patnju svima onima koji su Mi bliski, s radošću je darovan čovječanstvu.

Jedino se ovako moglo izbaviti čovječanstvo iz pustoši koja ga je zadesila. Moje Ime i Moja Prisutnost svima su poznati, ali malo je u svijetu onih koji zaista vjeruje u Moje Postojanje. Moja Smrt na Križu, divlje i zlobno Razapinjanje, ravno mjerilima koja su se primjenjivala na zločincima onoga vremena i danas vam donosi slobodu.

Svatko od vas po rođenju ima ključ za slobodu, za Vječni Život u Mom Veličanstvenom Raju. Mnogi od vas ne shvaćaju što to znači. To je zbog posljedica pritisaka kojima ste izloženi, kako biste Me zatajili u javnosti. Koliko se vas boji reći da vjeruje u Mene? Kada bi se od vas tražilo da otvoreno posvjedočite svoju vjeru, biste li ostali uz Mene i iskazali Mi vjernost?

Mnogi od vas tvrde da Me ne poznaju, ali da vjeruju da Ja postojim. Vi vjerujete da nakon vremena provedenog na zemlji postoji život koji vam pruža Moj Otac. Zar ne znate da niječete sebi pravo na Moje Kraljevstvo kada Mi okrenete leđa?

Ljudsko umovanje je beznačajno kada pokušate definirati Vječni Život, jer nije vam dano nužno znanje da znate Tajne Stvaranja Mog Oca. A ipak, dana vam je Moja Riječ preko Mojih Učenja, i to je sve što vam treba da bih vas primio u život vječnog mira, ljubavi i sreće. Ovaj novi život je vaš i zbog Božje Ljubavi tu je i čeka na vas. Kada biste barem odgovorili na Moj Poziv.

Ja, vaš voljeni Isus, vaš Spasitelj i Kralj, sada se pripremam da vam se predstavim, kada vas dođem sve privesti k Sebi.

Moja je Ljubav prisutna u svakom od vas. Potražite unutar sebe, i zamolite Me da zapalim plamen ljubavi, kojeg trebate poput kisika da biste živjeli u ovom Novom Raju. Ne trebate se bojati. Morate Me srdačno dočekati, jer vam dolazim donijeti vječnu sreću. Pozivam vas da prihvatite Moj Drugi Dolazak s radošću u srcima.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *