1223. MAJKA SPASENJA: GRIJEH JE ČINJENICA. ON POSTOJI I NASTAVIT ĆE POSTOJATI SVE DO KRISTOVOG DRUGOG DOLASKA

1223. MAJKA SPASENJA: GRIJEH JE ČINJENICA. ON POSTOJI I NASTAVIT ĆE POSTOJATI SVE DO KRISTOVOG DRUGOG DOLASKA
Subota, 27. rujna 2014., 19:20h
 
Moja draga djeco, kako je Moje Srce slomljeno tijekom ovih teških vremena, kada se čovjek digao da prkosi Bogu na toliko mnogo načina.
Božji Zakoni su ismijavani svugdje po svijetu, jer se grijeh više ne priznaje kao da je zao. Umjesto toga, on se opravdava u svakoj prilici tako da čovjek više ne može razlučiti između dobra i zla. Kada prigrlite grijeh, u svim njegovim oblicima i proglasite ga da nije od važnosti, onda nikada nećete biti zadovoljni. Grijeh, jednom kada se vidi kao tek ljudska grješka, vodit će većem i više ozbiljnijem grijehu, sve dok konačno ne odvede u tamu duha i odvojenost od Boga. To će ostaviti prazninu u vašoj duši, što će donijeti oblik jada iz kojeg se teško izvući.
Tama dolazi od duha zla. Svijetlo dolazi od Boga. Grijeh donosi tamu i ako ne priznate grijeh i ne tražite pomirenje, on će rasti i gnojiti se, dok ne zadavi duh. Ništa na ovom svijetu duši neće niti može donijeti olakšanje za kojim žudi. Jedino pomirenje između duše i Boga može je osloboditi od ovog stiska.
Grijeh je činjenica. On postoji i nastavit će postojati sve do Kristovog Drugog Dolaska. Božja djeca koja shvaćaju Deset Zapovijedi, koje je On utvrdio, znat će da čovjek mora moliti Boga za oproštenje svaki pojedini put kada sagriješi. Nije važno što on uvijek iznova traži Boga i moli za Njegov Oprost, jer to je jedini način da ostane u jedinstvu s Njim. Na ovaj način, primit ćete mnoge Milosti i vi ćete sazrijevati i prebivati u Svijetlu Božjem.
Čovjek mora prihvatiti svoju slabost, zbog postojanja grijeha. On mora prihvatiti kako ga grijeh može odvojiti od Boga. Kada on ne prihvaća ovu činjenicu, tada on govori da je on jednak Bogu. Bez vjerovanja u postojanje grijeha, čovjek ne može služiti Bogu. Tada odvojenost između duše i njenog Stvoritelja postaje veća sve dok ne prestane razgovor između čovjeka i Boga.
Želja sotone je zarobiti duše i spriječiti njihovo Spasenje. Dok čovjek ne prihvaća važnost priznavanja Božjih Zakona, on će Ga nijekati.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja