640. SVEČANO VAM OBEĆAVAM, DA ĆE IZDAJNICI MOJE SVETE RIJEČI POSLANE PO BOŽJIM PROROCIMA IZAZVATI GNJEV MOJEGA OCA

640. SVEČANO VAM OBEĆAVAM, DA ĆE IZDAJNICI MOJE SVETE RIJEČI POSLANE PO BOŽJIM PROROCIMA IZAZVATI GNJEV MOJEGA OCA

Srijeda, 12. prosinca 2012., 23:54

Predraga Moja kćeri, koliko sam samo ražalošćen zbog tolikih podjela koje je prouzrokovala Moja Sveta Riječ, dana putem ovih Poruka.

Kada se Moja Riječ, dana vidjeocima i pravim prorocima, javno obznani, ona privlači trenutačnu kritiku. Zašto? Jer sam to Ja, vaš Isus, čija će Sveta Riječ uvijek biti propitkivana i kritizirana, prije nego ju grješnici proglase krivovjerjem.

Ljudsko shvaćanje, koliko god da je važno u pogledu rasuđivanja, ima veoma malu ulogu u prepoznavanju Moje Riječi.

Ljubav, koju Moja Riječ pokreće u duši koja nema mržnje, već je čista i ponizna, neće niti može biti zanijekana. Preko tih duša dodjeljujem dar prepoznavanja Mene. Te duše, zajedno s prorokom kojemu odlučim priopćiti Moju Riječ, morat će prihvatiti Moj Kalež patnje.

Tražim od vas da se odvojite od privlačnosti svijeta i da se posvetite Meni, jer je slijediti Mene jako težak i samotan put.

Kada vas se proziva u Moje Ime, kada su glasovi Mojih pravih proroka ismijavani i kada ih se proglašava da nisu od Boga, ovo vam kažem.

Nemojte davati značaja takvim napadima uzvraćajući na bilo koji način. Neka vaša patnja bude u šutnji.

Glas Božji će sada zavladati svijetom, i nemojte dopustiti da vas itko odvede od Istine, što je vrlo važno, kako bih doveo vas jadne bespomoćne grješnike u Moje Svete Ruke da vas umirim.

Donosim vam Mir. Ne smijete prihvatiti argumente, kritike i javno razmetanje ovlastima onih koji s jedne strane naviještaju Moju Riječ, a s druge strane osuđuju druge u Moje Ime. Ovakva vrsta ponašanja nije od Boga. Ono dolazi od zlog duha.

Upamtite, nisu Moji proroci ti kojima nanosite zlo. Ja sam taj kojega vrijeđate.

Krivi ste zato što gubite vrijeme i nagrđujete Djelo Duha Svetoga. Neće vam biti dopušteno da žrtvujete duše onih koje se usuđujete zavoditi u Moje Ime.

Bit će odbačeni oni koji griješe protiv Mene sprječavajući da se u današnja vremena čuje Riječ Božja. Moje je strpljenje iscrpljeno. Moja zabrinutost je golema. Moja je bol strašna. Vi pokušavate prevariti Moje sljedbenike, čija je uloga u vođenju Moje preostale vojske od neizmjerne važnosti. Zbog ovoga ćete biti kažnjeni.

Molim vas, zatražite od Mene da dođem k vama, da vam dam utjehu, jer ne varajte se, vi ste duše u nevolji i Ja vas poznajem.

Vaša oholost je uvredljiva i ljuti Moga Oca. Mojim je Očima odvratna vaša spremnost da žrtvujete vlastite duše zbog vaše ambicije da vas se vidi kao Moje inteligentne i mjerodavne predstavnike.

Svečano vam obećavam, da će izdajnici Moje Svete Riječi poslane po Božjim prorocima izazvati gnjev Mojega Oca. Vaša će kazna biti brza. Vaše vrijeme je ograničeno. Ostalo vam je samo malo vremena da izaberete kojemu ćete gospodaru stvarno služiti.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *