1242. PROKLETI SU ONI KOJI PROKLINJU MENE

1242. PROKLETI SU ONI KOJI PROKLINJU MENE
Subota, 18. listopada 2014., 14:20h
 
Moja predraga kćeri, zli je zahvatio srca mnogih koji vjeruju u Mene, jer su mu lako dali pristup svojim dušama.
Sotona napastuje duše preko osjetila kao i preko grijeha oholosti. Oni koji vjeruju da im njihova pamet i njihovo znanje o Svetoj Riječi Božjoj daje pravo suditi druge u Moje Ime, uvelike Me vrijeđaju. Puni oholosti, njihovo samoljublje znači da oni vjeruju da imaju pravo prezirati druge i sipati otrov u Moje Ime. Budite oprezni spram onih koji proklinju druge, a zatim kažu da su od Mene, jer govore zlim jezikom. Na dan kada Ja dođem, ove će se duše skupiti u strahu i zakriti svoje oči od Mog Svjetla koje će ih zaslijepiti.
Uvijek se ufajte u Moje Milosrđe, jer ću Ja uvijek oprostiti onima koji dođu pred Mene s istinskim kajanjem u svojim dušama, za sve što su rekli, učinili i proveli, što je uvrijedilo Mene. Bojte se, ipak, Moje Pravde, jer će biti zastrašujuća. Ja se ne ispričavam zbog ovoga. Znajte da će trpjeti oholi i moćni, koji su Mi opakim utjecajem kojega su vršili nad drugima izgubili duše za kojima Sam žudio. Oni će drhtati u strahu pred Mojim Prijestoljem, ali ipak, oni će se prepirati sa Mnom i braniti svoje zle postupke, u pogrješnom uvjerenju da ću ih Ja slušati.
Prokleti su oni koji proklinju Mene. Blagoslovljeni su oni koji žive svoje živote u ljubavi prema drugima i koji slijede Moja Učenja, čak i ako im ovo nanosi bol. Ja ću uzdići pravedne, ali ću smrskati zle koji okreću svoja leđa Riječi Božjoj. Svatko tko uzrokuje bol drugima, a posebno u Moje Ime, položit će račun Meni u Posljednji Dan.

Vaš Isus