643. DONOSIM NADU. DONOSIM MILOSRĐE. DONOSIM SPASENJE.

643. DONOSIM NADU. DONOSIM MILOSRĐE. DONOSIM SPASENJE.

Nedjelja, 16. prosinca 2012., 23:20h

Moja predraga kćeri, važno je da Moji učenici ne izazivaju strah u srcima svojih prijatelja i obitelji zbog Mojih Poruka koje vam trenutno dajem.

Dolazim vam svima u ovo vrijeme s Neba kako bih vas pripremio. To činim s ljubavlju i radošću u Srcu.

Dolazim pomoći onima koji vjeruju u Mene, kako bi bili spremni prihvatiti Me u stanju milosti koja je potrebna da bi sa Mnom vladali Mojim Kraljevstvom.

Također dolazim moliti one koji ne mogu shvatiti značenje Božjeg Stvaranja, osobito one duše koje ljudskim razmišljanjem objašnjavaju sve u svojim životima. Oni vjeruju samo u ono što mogu vidjeti ili dotaknuti. Te iste duše prihvaćaju laži onih za koje vjeruju da bi ih trebalo poštovati u društvu i narodu. Tako ih lako zavaraju ljudske laži i tako su slabi jer odbijaju Istinu svog Stvaranja.

Moja je zadaća pomoći vama svima. Ne da vam prijetim, već da vas privučem bliže Sebi, kako bih vas utješio.

Moje je Kraljevstvo vaš dom. Ne smijete biti pod pritiskom da morate odbaciti svoju obitelj kako biste sjedinili svoje srce s Mojim, nego Mi umjesto toga dovedite preko molitve svoju obitelj. Mnogi će vam nanositi bol kada budete naviještali Istinu Moje Riječi. Ali to je u redu. Ne izazivajte ih i ne pokušavajte ih prisiljavati protiv njihove volje. Odvest ću ih u Moje Svjetlo Zaštite kada budete molili Križarsku Molitvu (13) Molitvu za Moju Milost nepovredivosti.

Ispunjen sam ljubavlju prema vama. Oni koji vjeruju u Mene bit će silno utješeni Mojim Drugim Dolaskom. Vaše molitve mogu spasiti druge duše. Zbog toga vas sada pripremam. Da bih vas sve spasio, kako bi uživali u Novom Nebu i Novoj Zemlji.

Donosim nadu. Donosim Milosrđe. Donosim spasenje. Dovršavam posljednji Savez, posljednje doba, koje će označiti ispunjenje Volje Moga Oca.

Nikada Me se nemojte bojati, jer Ja sam vaša Obitelj, koja je združena Mojim Tijelom i Krvlju, Mojim čovještvom, kao i Mojim Božanstvom.

Budite mirni, Moji voljeni sljedbenici. Odmorite se na Mom Ramenu, jer Moja Ljubav i Milosrđe veći su nego što možete zamisliti. Ovo je vrijeme radosti, a ne tuge, jer dajem vam Dar Spasenja. Taj Dar je za vas i za one izgubljene. Za sve.

Vaš voljeni Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *